Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Syyskuun jäsentiedote ja jäsenetuja 9/2022

Hienot kesätreenit alkavat olla taakse jäänyttä ja nyt hypätään klubin syksyyn yhdessä! Heittäydy liikunnanilon vietäväksi. Valitse kasa jäsenyytesi etuja tästä tiedotteesta tuomaan hyvää fiilistä. Lisää tekemistä löytyy klubin kurssitarjonnasta ja Laitepilateksesta. Saunat pysyvät lämpimänä niin nautitaan rentouttavasta ajasta vielä treenien päälle, vaikka joka päivä!

 

APLICON 19. SYYSKAUSI ALKAA

Syksyn lukujärjestys käynnistyy 5.9.22. Kalenteristamme löydät vanhat tutut lajit, sekä useita uutuustunteja. Tunteja pääset varaamaan 2 viikkoa etukäteen varausjärjestelmän kautta.

 

UUTTA JA TOIVOTTUA SYKSYSSÄ

 • Kuntonyrkkeily maanantaisin klo 19.00
 • Kuntopiiri kuntosalilla torstaisin klo 19.00
 • Latin Dance – tanssitunti maanantaisin klo 19.05
 • Mobility Circuit – liikkuvuuskuntopiiri perjantaisin klo 19.10
 • Power Core – keskivartalotreeni tiistaisin klo 16.15 ja keskiviikkoisin klo 07.00
 • Laitepilateksen aikoja on hieman uudistettu toiveidenne mukaan

 

Aplico sisäpyöräily

TAPAHTUMAKALENTERI

Tapahtumakalenteri on jäsentemme etu. Nämä tunnit kuuluvat siis jäsenyyteesi ja tuovat pientä extraa sekä arjesta elämyksen liikunnan merkeissä.

 • Bändi perjantai on ekstra-sisäpyöräilytunti kerran kuussa. Asiakkaamme äänestävät kolmesta vaihtoehdosta bändin, jonka musiikkia soitamme yhden kokonaisen spinning-tunnin verran. Taattu perjantaifiilis, ja hyvä treeni! Ensimmäinen Bändi Perjantai pidetään 23.9.22. Äänestys alkaa kaksi viikkoa aikaisemmin.
 • Tulossa syksyn aikana myös:
  Zumba Marathon, Lavis Maraton ja Twerkkausta
 • Laita jo nyt pikkujoulut kalenteriin. Niitä vietetään klubilla perjantaina 4.11.22

 

ENERGIAN SÄÄSTÄMISESTÄ

Energian säästäminen on otsikoissa tällä hetkellä. Nyt on hyvä hetki muistaa hyödyntää sauna ja suihku klubilla treenien yhteydessä. Näin saat suoraan säästöä kotiin ja täällä on sauna lämpimänä joka tapauksessa, niin säästetään näin sähköä yhdessä.

Me olemme aloittaneet sarjan uusia ratkaisuja energian säästämiseen jo kesällä asentamalla 160 aurinkopaneelia kiinteistömme katolle. Siitä on saatu vähän helpotusta pörssisähkön kanssa. Maakaasulle odotamme parhaillaan vaihtoehtoa, sillä sen hinta on viime vuodesta viisinkertaistunut. Komponentti pula maailmalla hidastaa tätä prosessia toistaiseksi. Tässä tiedoksenne mitä olemme jo tehneet kiinteistössä:

 • Aurinkopaneelit asennettu ja oma voimala otettiin käyttöön kesäkuussa.
 • Loisteputkien vaihtaminen ledivaloiksi on osittain jo tehty ja loppuja vaihdetaan parhaillaan.
 • Ulkovalot vaihdetaan myös ledivaloiksi ja ulkovalot ajastetaan sammumaan, 24–04 välissä, kun kuntokeskuksessa ei ole asiointia.
 • Ilmastoinnin säädöt on optimoitu eri tiloissa.
 • Lämpötilaa kiinteistössä on hieman laskettu.
 • Virtuaalitunnit klubilla on vähennetty minimiin valmiiksi ajastettuna. Näin ne eivät tyhjälle salille pyöritä tunteja. On demand käyttö on käytössäsi aina, kun sali on tyhjä ja voit mennä painamaan pädiltä haluamasi tunnin päälle. Näin tunnit pyörivät saleissa silloin, kun siellä on asiakkaita niitä jumppaamassa.

 

LAPSIPARKKI OMPPULAN AUKIOLO 5.9. ALKAEN

 • Ma 17.30–20.00
 • Ti 10.00–12.00 ja 17.00–19.30
 • Ke 17.15–19.45
 • To 17.00–19.30

 

BACK TO GYM- KUNTOSALILLA OMA PT:N KANSSA

Tämä ohjattu treeni on kaikille jäsenillemme, jotka kaipaavat apuja/motivaatiota treeniin.

Nämä tunnit löytyvät tuntivarausjärjestelmästämme joka toinen viikko. Voit osallistua tunneille niin monta kertaa, kun haluat. Tärkeintä on, että saat apua omaan harjoitteluusi. Joskus apua tarvitaan laitteiden käyttöön, joskus liikkeiden oikeaan tekniikkaan. Joskus tarvitset apua siihen, että saat vain lähdettyä treenaamaan. Näihin kaikkiin saat apua näiltä tunneilta. Oma Pt:t ovat sinua varten.

 

KURSSEJA AIKUISILLE

Järjestämme monia kursseja syksyn aikana. Osa kursseista kuuluu jäsenyyteen. Kaikkiin pääsee myös lisämaksulla, jos kotona joku on ilman jäsenyyttä ja haluaa mukaan. Lue lisää kaikista kursseista täältä: https://aplico.fi/tuote-osasto/kurssitarjonta/ Tulossa mm. seuraavia:

 • BodyCombat – kurssi
 • Yogalates – kurssi
 • MamaCore – Core kuntoon. Kurssi kuuluu jäsenyyteen.
 • 9Months – kurssi raskaana oleville. Kurssi kuuluu jäsenyyteen.

 

TYHY-LIIKUNTAA YRITYKSILLE

Hauskanpitoa, yhdessä oloa ja liikunnan iloa! Onko tyhy-päivien liikunta-aktiviteetti vielä hakusessa? Tai säännöllinen viikkotunti Aplicolla, yrityksenne tiloissa tai vaikkapa ulkoillen tiimillenne? Liikunnalla saavutetaan monenlaisia hyötyjä työelämässä. Mieliala kohenee, ajatukset terävöityvät, stressin tunne kevenee. Räätälöidään teille sopiva paketti liikuntaa kerran, kaksi tai vaikka säännöllisesti joka viikolle. Kysy tarjous: emma.linden@aplico.fi tai katso valmiita paketteja verkkokaupastamme www.aplico.fi/kauppa

 

HARRASTAMISEN SUOMEN MALLI, MAKSUTON KERHO NUORILLE

Meillä on ilo olla mukana Harrastamisen Suomen Malli – palveluntuottajana. Nämä kerhot ovat maksuttomia, eli osallistumismaksuja ei osallistujilta kerätä. Aplicon järjestämä kerho on Lohjalaisille 7–9 luokan oppilaille.  Sportage liikuntakerho on suunnattu liikunnasta innostuneille nuorille. Sportage kerhossa liikutaan erilaisin ja vaihtuvin teemoin. Lukukauden aikana mm. pallopelejä, tanssia, kehonhuoltoa, kehonpainotreeniä, joogaa sekä hauskoja liikuntaleikkejä. Myös osallistujien toiveet huomioidaan ohjelman suunnittelussa. Kerho tapaa Tennarin liikuntasalissa to klo 15.05–15.55. Kerhoa pidetään ajalla: 1.9.22-25.5.23

Huomioithan kerhon järjestämispaikan hakiessasi kerhoon. Lasten tulee voida kulkea itsenäisesti tai yhdessä toisten kerholaisten kanssa kerhon järjestämispaikkaan. Voit hakea kerhoon mukaan Lohjan Kaupungin harrastuskalenterin kautta kesken lukukaudenkin www.harrastukset.lohja.fi

 

Kursseja lapsiperheille, lapsille ja nuorille:

PERHELIIKUNTA ON JÄSENETU

Perheliikuntatunneilla liikutaan yhdessä aikuisen kanssa. Aikuinen voi olla vanhempi, isovanhempi, täti, setä tai vaikka kummi. Tunneilla opitaan ikätason mukaisia liikuntataitoja. Teema vaihtelee viikoittain ja myös erilaiset välineet, kuten pallot ja vanteet tulevat tutuksi. Tärkeitä osa-alueita ovat vuorovaikutus aikuisen kanssa ja ryhmässä toimimisen taidot. Näitä kaikkia harjoitellaan leikkien, laulujen ja lorujen lomassa hikeä ja hellyyttä unohtamatta. Ryhmät: 1–3 v. ja 4-6v. Tunnille mukaan tossut, sisäkengät tai paljaat varpaat sekä juomapullo.

Perheliikunnan syyskausi alkaa lauantaina 17.9.2022. 1–3-vuotiaat jumppaavat klo 10:00-10:45 ja 4–6-vuotiaat klo 10:55-11:40. Aplicon jäsenille perheliikunnat ovat jäsenetu, muille hinta on 129 €/kausi. HUOM JÄSEN! Voit itse varata paikan perheliikuntaan omilla varaustunnuksillasi tuntikalenterin kautta.

 

UUTTA: AKRO-LIIKKARI 5-6 v.

Akro-liikkarissa leikitään ja liikutaan tarjoten lapsille ikätason mukaisia liikuntaleikkejä ja harjoitteita, sekä harjoitellaan akrobatiatemppuja ryhmän yksilöllisyys ja lapsilähtöisesti ryhmän toiveet huomioiden. Kurssin aikana lapsen tuttu aikuinen; äiti, isä, kummi, mummi tai vaari yms. osallistuu kahdelle tunnille yhdessä lapsen kanssa. Näillä tunneilla päästään yhdessä leikkimään liikuntaleikkejä ja harjoittelemaan akrobatiatehtäviä turvallisesti oman aikuisen kanssa. Tunnit alkavat la 17.9 klo 11.45. Aplicon jäsenten lapsille kurssimaksu 79,90 ja muille hinta on 89,90. Voit varata paikan Aplicon vastaanotosta tai ilmoittautua mukaan www.aplico.fi/lastenliikunta

 

TANSSI KUIN TÄHTI 7- 10 v.

Tanssitunti, joka sopii kaikille tanssista innostuneille lapsille. Tunneilla harjoitellaan ryhmän tason mukaan erilaisia koreografioita ja tyylilajeja. Myös trendikkäät TIKTOK-tanssisarjat tulevat tutuksi tällä tunnilla. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta osallistuaksesi. Mukaan tossut/sisäkengät ja juomapullo. Tunnit alkavat la 17.9 klo 11.30. Aplicon jäsenten lapsille kurssimaksu 79,90 ja muille hinta on 89,90. Voit varata paikan Aplicon vastaanotosta tai ilmoittautua mukaan www.aplico.fi/lastenliikunta

 

NUORTEN KURSSI 13-15 v.

Nuorten kurssilla opitaan kuntosaliharjoittelun salat turvallisesti ja rennossa ilmapiirissä. Ohjaajan opastuksella harjoitellaan käyttämään laitteita ja sopivia painoja. Kurssilta saat myös oman kuntosaliohjelman. Kuntosalin lisäksi tutustutaan kehonhuoltoon ja ryhmäliikuntaan ryhmän toiveiden mukaan. Nuorten kurssin jälkeen saat liittyä Aplicon jäseneksi ja käyttää palveluja omatoimisesti. Nuorten kurssin harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin klo 16:00-16:45. Syksyn 2022 Nuorten kurssi pidetään 6.9.–13.10. välisenä aikana. Kurssin kesto on 6 viikkoa. Aplicon jäsenetuhinta on 79,90 € ja muut on 119,90 €. www.aplico.fi/nuortenliikunta

 

SYKSYN VALMENNUSRYHMÄT

Suositut valmennukset alkavat taas syys- lokakuussa 2022. Ryhmiä ohjataan sekä kuntosalilla, että sali 2 tilassa. Paikkoja on jäljellä enää rajoitetusti, joten ilmoittaudu heti, jos kaipaat apua omaan harjoitteluusi. Valmennusryhmien kesto on 8–16 viikkoa ryhmästä riippuen. Ryhmä tapaa viikoittain, ja saat tämän lisäksi omatoimisia harjoitteita. Viikoittaiset tapaamiset valmentajan kanssa pienryhmässä auttavat pääsemään tavoitteisiin ilon kautta.  Ryhmälle perustetaan myös oma Facebook-ryhmä, jossa valmentaja antaa lisäohjeita sekä vastaa kysymyksiin.

Syksyn ryhmät löydät tästä linkistä: https://aplico.fi/valmennusryhmat-2/

 

APLICONLINE-APPLIKAATIO

Tiesithän että saat jäsenenämme käyttöösi AplicOnline-applikaation, jonka voit ladata älylaitteeseesi veloituksetta? Kyseinen appi toimii mm. treenipäiväkirjana, johon voit kirjata ylös kaikki viikon aktiviteettisi, myös hyötyliikunnan. Tämän lisäksi Oma Personal trainerisi tekee sinulle liikuntasuunnitelman / kuntosaliohjelman, tavoitteesi mukaan, jonka näet appista. Treenatessasi kuntosalilla pystyt kirjaamaan appiin mahdolliset kuorman lisäykset, ja muut huomiot treenistä. Näin sekä sinä, että Oma Personal trainerisi pystytte seuraamaan harjoitteluasi ja kehitystäsi. Appi toimii välillänne tarvittaessa myös yhteydenpitovälineenä. Jos sinulla ei vielä tätä appia ole, ole yhteydessä Oma Personal traineriisi, jonka kautta saat kutsulinkin sähköpostiisi.:

 

Huomaathan, että ryhmäliikuntatunneille kirjaudut edelleen Aplicon www-sivujen kautta, kuten tähänkin asti. Uuden salasanan ryhmäliikuntatuntien AplicOnlineen olet saanut tällä viikolla sähköpostiisi. Tulevaisuudessa saamme nämä kaksi asiaa vielä samaan paikkaan, kun järjestelmämme kehitystyö etenee tulevan vuoden aikana. Tulossa on myös opastusta näiden appien käyttöön syksyn aikana, jos tarvitset apuja käyttämiseen, niin pysy kuulolla.

 

AKTIIVINEN ARKI KURSSILTA KYNNYKSEN YLI

Tunnetko sinäkin jonkun, jonka pitäisi aloittaa vähän aktiivisempi elämä? Tämä kurssi on hänelle. Kurssi on suunnattu liikkumattomille aikuisille, joiden pitäisi oman terveytensä ja hyvinvointinsa vuoksi lisätä aktiivisuutta arkeen. Laita liikunnan ilo kiertämään ja vinkkaa kurssista läheisellesi. Lisätietoja kurssista löydät täältä: Aktiivinen Arki -kurssit alkavat 12.9. ja 14.11. – Aplico tai suoraan ohjaajalta sari.hankimo@aplico.fi

 

LIIKUNTAJAKSOJEN LASKUTUS

Uusi järjestelmä on tuonut myös uuden laskutuksen tukipalvelun meille. Aikaisemmin maksumuistutukset oli ulkoistettu Lowellille. Nyt teemme maksumuistutukset itse ja perintää tarvittaessa hoitaa Sergel Oy. Maksumuistutuksen summa on lakisääteiset 5,00 € per lasku sekä viivästyskorko 7 %. Mikäli lasku maksetaan myöhässä tulevat nämä muistutuskulut ja viivästyskorot automaattisesti seuraavalle laskullesi. Perinnän kulut määrittelevät kohtuudella Sergel Oy heidän voimassa olevan hinnaston mukaan.

Muistathan myös, että jos sinulla on liikuntaseteleitä saldollasi ne vähentävät vain liikuntamaksujasi. Liikuntasetelit eivät käy syömisten tai muiden ostosten maksuun ja järjestelmä lähettää automaattisesti laskun erikseen ei liikuntaan kuuluvista tuotteista, mikäli olet niitä ostanut piikkiin. Halutessasi välttää näiden laskujen muodostumisen voit maksaa myös kortilla tai käteisellä piikkiin saldoa jo ennakkoon.

 

APLICO WEBINAARIT

Aplicon webinaarit ovat sarja etätapaamisia, joihin pääset mukaan kätevästi kotisohvalta. Syksyn aikana kerromme liikunnan vaikutuksista ja hyvinvoinnin kulmakivistä tässä maksuttomassa webinaarisarjassa. Mukaan pääset laittamalla viestiä sari.hankimo@aplico.fi. Ilmoittautuneille lähetetään linkki, jota klikkaamalla pääset mukaan. Ensimmäinen webinaari on jo heti maanantaina 5.9.2022 klo 19.15. Aihe on, onko pakko liikkua, jos ei halua? Kaikki tiedämme, että vastaus on, että on ja webinaarissa puidaankin syitä ja seurauksia sekä vastataan kysymykseen miksi. Vinkkaa webinaarista läheisellesi, joka kaipaa motivointia liikunnan aloittamiseen.

 

LOHJALAISEN LIIKUNNAN PÄIVÄ 3.9.22

Aplico pääyhteistyökumppanina lohjalaisen liikunnan päivässä lauantaina 3.9. klo 10–13. Tervetuloa koko perheen voimin, eli tavataan torilla Aplicon ständillä!

 

Liikunnallista ja energistä syksyä sinulle! Nähdään klubilla ja AplicOnlinessa!

 

Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi

www.facebook.com/AplicoLohja

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: