Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Aplicon webinaareista kipinää liikkumiseen!

Aplicon webinaarit ovat sarja etätapaamisia, joihin pääset mukaan kätevästi kotisohvalta. Syksyn aikana kerromme liikunnan vaikutuksista ja hyvinvoinnin kulmakivistä tässä maksuttomassa webinaari-sarjassa. Voit ilmoittautua mukaan oheisella lomakkeella syyskuun webinaariin. Ilmoittautuneille lähetetään Teams-linkki maanantaina 5.9. Osallistua pystyt puhelimella, tietokoneella tai tabletilla klikkaamalla saamaasi linkkiä. Tervetuloa etänä liikunnan ihmeelliseen maailmaan ja tietoiskun pariin meidän Sari Hankimon matkassa.

 

Webinaari: 5.9.2022 klo 19.15  – Onko pakko liikkua jos ei halua?

Kaikki tietävät että pitäisi liikkua. Ohjetta on helppo noudattaa jos tykkää liikunnasta, mutta kaikki eivät tykkää. Ja se on ihan ok.

Webinaarissa käydään läpi syitä ja seurauksia, perusteluja ja motivointia, jotta juuri sinä voisit saada kipinän liikkumiseen ja ehkä keksiä uusia tapoja lisätä aktiivisuutta arkeesi. Koska kuten tiedät, liikkua pitää jollain tavalla, vaikka siitä ei pitäisikään. Ja kuka tietää, kenties ajan mittaan liikunnasta oppiikin tykkäämään.

Tervetuloa kuuntelemaan omalta kotisohvalta veloituksetta! Osallistuminen ei sido sinua mihinkään ja halutessasi saat olla täysin hiljaa vain kuulolla, mutta sinulla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä webinaarin aikana.

 

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: https://aplico.cubemanager.fi/lead/insert/aplicowebinaari

Voit myös ilmoittautua sähköpostitse: sari.hankimo@aplico.fi

 

  • Tulossa webinaari: 3.10. klo 17.45
    • Mikä muuttuu, kun lihaskunto puuttuu, lihaskunnon merkitys arjessa
  • Tulossa webinaari: 31.10 klo 17.45
    • Aktiivisempi arki, vinkkejä liikunnan lisäämiseen helposti

 

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: