Yrittäjän aamutreenit

75,00 

Onko arki hektistä ja oman kehon huoltaminen on jäänyt muiden kiireiden alle? Lähdetään yhdessä YRITTÄJIEN AAMUTREENIEN kautta liikunnan pariin. Yrittäjien aamutreenit ovat neljän viikon kokonaisuus, jossa liikutaan erilaisin tavoin neljän viikon ajan. Suurin tavoite on kalenteroida nämä 4 yhteistä harjoitusta kalenteriin. Halutessaan viikoille voi lisätä vielä omatoimisen toisen harjoituksen, joka sisältyy hintaan. Ryhmää Aplicossa ohjaavat Sari Hankimo ja Jutta Österberg-Hurme.

 

Yrittäjien aamutreenien ohjatut liikuntakerrat ja aiheet:

Pe 7.10.     klo 7:00-7:45 Kehonhuollolla käyntiin – Laitepilates, Sari

Pe 14.10.   klo 7:00-7:45 Kestävyysharjoittelua sopivasti hikoillen – Sisäpyöräilyä, Jutta

Pe 21.10.   klo 7:00-7:45 Lihaskuntoharjoittelulla voimaa päivään – Kuntosalitreeni, Sari

Pe 28.10.   klo 7:00-7:45 Aamutreenillä päivä käyntiin – Sari

 

Hinta: 75,00€ (sisältää arvolisäveron)

Aamutreenien hinta sisältää neljä liikunnanohjausta ja treeniä yhdessä. Lisäksi on mahdollisuus tehdä omatoimisia treenejä joka viikko kuntosalilla tai liikuntatunneillamme. Halukkaat saavat henkilökohtaisen liikuntakonsultaation liikunnanohjaajan kanssa. Treenien jälkeen mahdollisuus suihkussa ja saunassa käyntiin sekä kahvi tai tee.

 

Kyselyt: sari.hankimo@aplico.fi tai jutta.osterberg-hurme@aplico.fi

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: