Euroopan liikuntaviikkoa vietetään 23.9.-30.9.

Vuoden 2023 tapahtumaan klikkaamalla tästä!

HAASTAMME SINUT MUKAAN HYVINVOINTIIN!

Liikuntaviikko tulee jälleen! Liikuntapäivät -tapahtuma on maksuton, kaikille avoin valtakunnallinen liikuntatapahtuma. Liikuntaviikko on osa koko Euroopan liikuntaviikkoa. Laitetaan yhdessä koko Suomi liikkeelle.

Nyt on oikea aika korostaa liikkumisen yhteyttä terveyteen, joten pääviesti tapahtumassa on tänä vuonna “Vaikuttavaa Liikettä – Parempaa Terveyttä”. Liikkuminen on tärkeä osa kansanterveyttä. Fyysinen aktiivisuus, ravinto, uni ja mielenterveys ovat hyvinvoinnin tärkeitä osa-alueita. Kansansairauksien ehkäisemisen ohella toimintakyvyn ylläpitämiseksi liikkumisella on selkeää tutkittua vaikuttavuutta. Yhteiskunta tarvitsee vaikuttavaa liikettä, alan yrityksiä ja liikkujia. Lähdetään tapahtuman kautta kohti parempaa terveyttä!

Liikuntapäivät vietetään kuntokeskuksissa 23.9.-30.9.22 Tavoitteena on innostaa ihmiset liikkumaan itselleen sopivimmalla tavalla, tarjoamalla kuntokeskusten tuottamia liikuntamahdollisuuksia ympäri Suomea. Olemme myös osa Suomi Harrastaa valtakunnallista hyvinvointia ja liikkumista tukevaa kampanjaa sekä European Week of Sport-tapahtumaa tunnuksella #BeActive. Liikuntapäivät – BeActive Day on tarkoitettu meille jokaiselle – innostu ja osallistu!

 

MITEN MUKAAN TAPAHTUMAAN?

Liikuntaviikon aikana voit saapua yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa liikkumaan, kun sinulle sopii. Lukujärjestyksen ryhmäliikuntatunneille ja kuntosalille saa osallistua veloituksetta. Ilmoittautumalla ryhmäliikuntatunneille ennakkoon varmistat oman paikkasi 050-3563045 tai info@aplico.fi

 

HAASTE TYÖYHTEISÖILLE JA SEUROILLE!

Haasta oma yrityksesi henkilökunta, seura tai ystäväporukka liikkumaan. Liikuntaviikon aikana kaikki yrityksesi/seurasi jäsenet saavat liikkua viikon ajan yrityksen/seuran nimissä Liikunta- ja hyvinvointikeskus Aplicossa lukujärjestyksen ryhmäliikuntatunneilla ja kuntosalilla. Käynnit kirjataan vastaanotossamme ylös. Kolme eniten käyntikertoja saanutta yritystä/seuraa palkitaan 500 €, 300 € ja 100 € TYHY-liikuntalahjakortilla. Lahjakortin saa käyttää haluamallaan tavalla esim. työntekijöiden TYHY- päivään, joka järjestetään teille erikseen toiveenne mukaisesti.

Eniten käyntikertoja keränneen ryhmän ilmoittaja palkitaan myös henkilökohtaisella 100 € lahjakortilla. Ilmoita ryhmäsi alla olevalla lomakkeella tai emma.linden@aplico.fi tai saapukaa vain paikalle tapahtumaviikolla. Ilmoittautumalla ryhmäliikunta- tunneille ennakkoon varmistat oman paikkasi 050-3563045 tai info@aplico.fi

 

Ilmoittaudu mukaan

 

Tutustu Aplicon viikon lukujärjestykseen klikkaamalla tästä!

Liikuntaviikolla maksutta pääsee osallistumaan ryhmäliikuntalukkarimme tunneille. Lukujärjestyksessä keltaisella merkatut lisämaksulliset tunnit ja kurssit, eivät kuulu maksuttomiin kokeilutunteihin. Kuntosalille pääsee tutustumaan aina vastaanoton aukioloaikoina, eli ma-to 9-21, pe 9-20, la 9-14 sekä su 16-20.

 

LIIKUNTAVIIKOLLA TYHY-TUNNIT JA PAKETIT -10 %

Kaipaako sinun kaveriporukkasi tai työyhteisö liikunnallista yhteistä hetkeä? Me haluamme olla mukana talkoissa saada Suomi jälleen harrastamaan liikuntaa. Tähän liittyen tarjoamme liikuntaviikolla mahdollisuutta ostaa TYHY-tunnin tai -paketin -10 % alennuksella. Tee päätös liikuntaviikolla ja sovitaan teille hyvä aika pitää tämä liikuntahetki. Tarjous on voimassa 23.9.-30.9.2022. Ryhmän koko voi olla mitä vain 3–30 välillä. Tämä tunti voi olla mitä vain yhdessä päätätte. Esimerkkinä: Laitepilates, kehonhuolto, ohjattu kuntosalitreeni, tanssitunti, sisäpyöräilyä, rentoutumista, luento ravinnosta tai hyvinvoinnista. Voimme myös lähteä yhdessä metsään joogaamaan tai mäkitreeniin. Te päätätte, miten harrastatte ja me toteutamme. Laita viestiä tai lisäkysymyksiä: emma.linden@aplico.fi

 

Tervetuloa mukaan valtakunnalliseen hyvinvoinnin talkoisiin!

 

Tulosta liikuntaviikon juliste klikkaamalla tästä!

Tulosta liikuntaviikon lippuja klikkaamalla tästä!

Lue lisää valtakunallisesta liikuntaviikosta: https://www.liikuntapaivat.com/

Lue lisää euroopan liikuntapäivästä #beactive: https://www.europeactive.eu/projects/beactive-day-2022

#liikuntapäivät2022 #beactiveday #beactivenight #beactive #europeactive

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: