Toukokuun jäsenkirje 5/2024

Uusi kuukausi on alkanut ja paljon uutta hyvinvointisi tueksi olemme suunnitelleet. On aika poimia tästä jäsenkirjeestä sinua liikuttavat asiat. Laitathan ainakin Aplicon markkinat ja muutamat ulkotreenit jo kalenteriin?

 

APLICON KEVÄTMARKKINAT 9.5.2024 KLO 9.30–13.00

Jo perinteeksi muodostunut koko perheen tapahtuma tulee taas! Aplicon pihalla Ratakadulla liikutaan ja nautitaan markkinatunnelmasta helatorstaina. Päivään on tulossa mahtavia vieraita ja elämyksellisiä liikuntahetkiä.

 

Päivän ohjelma:

9.30 Porrastreeni 30 (Portaat)

9.30 Perheliikunta 30 (Tekonurmi)

9.40 Lavis® – Lavatanssijumppa 30 (Lava)

10.00 Booty kuntopiiri 30 (Takapiha)

10.15 Timanttitiimi +65 kuntopiiri 30 (Tekonurmi)

10.15 RUSH – esittely 30 (Sali 3)

10.15 RVP – reisi, vatsa, pakara 30 (Lava)

10.30 Porrastreeni 30 (Portaat)

10.45 RUSH -treeni aloittelijoille 55 (Sali 3)

11.00 HuiGee BoX – Elina Gustafsson 55 (Tekonurmi)

Sisältää oman sisäisen nyrkkeilijän löytämistä, ilottelua, hikeä ja paritekniikkaa. Jos sinulta löytyy omat nyrkkeilyhanskat, nappaa ne mukaan treeniin.

11.00 Lastenyhtye Mölyapinat (Lava)

11.00 Booty kuntopiiri 30 (Takapiha)

11.45 Savage Sisters – tanssiryhmä esiintyy (Lava)

12.00 Samba & Cha Cha – Ansku Bergström 55 (Lava)

Tunnilla annetaan lanteiden keinua helppojen askelsarjojen kautta, jotka yhdistetään lopuksi koreografiaksi. Harjoitellaan hieman tekniikkaa ja sitten annetaan latino-musan viedä mennessään! Tansseina samba ja cha cha. 

12.00 Vaunutreeni – äidit & vauvat 30 (Tekonurmi)

12.00 Äijätreeni 30 (Takapiha)

 

Tapahtumassa paljon ohjelmaa myös lapsille:

 • Talutusratsastusta klo 10–13
 • Pomppulinna
 • Valokuvasuunnitusta
 • Polkuauto, sähköauto, sähkömopo, hinausauto – Lohjan Hinauspalvelu Oy
 • Nelli-Nalle maskotti
 • Juoksusuora ajanotolla
 • Terapiakoira Urho
 • Ja paljon muuta!

Mukana päivässämme on Lohjan ja lähialueen yrityksiä ja seuroja. Haluatko sinäkin oman yrityksesi kanssa mukaan päivään? Laita viestiä: emma.linden@aplico.fi 

 

TULOSSA OUTDOOR- JA MÄKITREENEJÄ JO TOUKOKUUSSA

Vihdoin saapui kevät ja päästään treenaamaan myös ulkona. Katsothan ryhmäliikuntakalenterin tarjontaa ja varaa sieltä omat suosikit. Tulevina viikkoina pääset mm. seuraavien treenien pariin:

15.5. Outdoor-treeni klo 19:15-20:00 / Miikka
23.5. Mäkiloikkatreeni klo 18:45-19:15 / Jussi
30.5. Outdoor-treeni klo 12:00-12:45 / Petra L

 

UUTTA – PAAVON LAATIKKO AVATTIIN KANSALLISENA VETERAANIPÄIVÄNÄ

Digitaalinen laatikko löytyy Gunnarlan suoralta ja Gunnarlan majan risteyksestä. Sama suora, jossa alkuperäiset kuntoiluvihot olivat postilaatikoissa. Vihkojen sijaan voit kirjata oman käyntisi tällä ”laatikolla” QR-koodin avulla. Arvomme osallistujien kesken palkintoja puolivuosittain aina kesäkuussa ja joulukuussa. Lue lisää tästä tai piipahda vain Paavon laatikolla: https://aplico.fi/paavonlaatikko/

 

APLICO 4.0-HANKKEEN REMONTIT ALKAVAT

Olemme luvanneet uusia klubia isolla kädellä 20 v juhlavuoden kunniaksi. Aloitamme pienissä osissa tilojen ehostusta ja uusimista, jotta saamme kaikki syksyyn valmiiksi. Pyrimme suorittamaan remonttia pienissä osissa, jossa treenit voivat talossa pyöriä normaalisti. Tässä hieman alustavaa aikataulua tiedoksenne:

 • Toukokuussa: ulkoalueet, parkkiruudut, pommisuoja maalaus valaistukset jne.
 • Kesäkuussa: Kahvilan uudistukset sekä pukukaappien penkkien uusimiset sekä uudet kenkähyllyt jne.
 • Elokuussa: Koko kuntosalin uudistus Aplicolla, joka sisältää upeat laitteet ja toiminnallisuutta. Lisäksi ”pikkuveli” Aplico SPORT avataan Tennarin tiloissa meidän toisena pienenä etäkuntosalina.

 

JUHLAVUODEN HYVINVOINTILOMA SISILIASSA 17.10.

Lokakuussa sinun on mahdollista päästä Italiaan ja Sisiliaan viikoksi voimaan hyvin. Järjestämme juhlavuoden lopulla matkan, jossa liikutaan ja nautitaan luonnosta sekä hyvästä paikallisesta ruoasta. Lajeina ovat Jooga, Pilates sekä Mindfullnes. Ohjaajina matkaan lähtevät Sirpa Salmenoja ja Jutta Österberg. Kolme viimeistä paikkaa on myynnissä tänne. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä: https://www.arsmondo.fi/jooga-ja-pilatesloma-sisiliassa

 

RUSHOUR-HAASTE ALKAA MA 13.5.

10 päivää ja 5 treeniä! Haasta itsesi, ja paras treenikaverisi viiteen elämykselliseen treeniin, niin saat RusHour FINISHER-paidan, ja huikean määrän energiaa arkeen. Nämä 5 treeniä tulee tehdä 10 päivän aikana ma 13.5.- ke 22.5. välillä. Ilmoittaudu mukaan 12.5.mennessä Rush-treenisi jälkeen ohjaajalle, vastaanottoon tai vaikka sähköpostilla:petra.vuorinen@aplico.fi . Ilmoittautuessasi nimesi nousee RUSH-seinälle, ja jokaisen treenin jälkeen saat suoritusmerkinnän nimesi perään. Haasteen suorittaneet palkitaan RusHour FINISHER-paidalla.

 

Premium-jäsenyyteen tämä tapahtuma tietysti kuuluu veloituksetta. RusHour-tapahtumaan voit ostaa 6x sarjakortin tarjoushintaan 78,90 €, tai käyttää jo olemassa olevaa sarjakorttiasi.

Jos haluat tietää RUSH-treenistä lisää, lue tästä: https://aplico.fi/aplico-rush/

Tästä pääset ostamaan suoraan tarjouskortin konsepteihin: https://aplico.cubemanager.fi/client/shop/products/service_id/17

 

ETKÖ VIELÄ OLE KOKEILLUT PREMIUM JÄSENYYTTÄ?

Premium jäsenyydestä on nyt käynnissä tarjous uusille PREMIUM-jäsenille. Saat 2 ensimmäistä liikuntajaksoa 99,00 €. Ensimmäiselle 2 jaksolle tulee ko. alennus ja 8 viikkoa on miniostoaika. Sen jälkeenkin voit jättää PREMIUMin pois koska vain seuraavan kokonaisen liikuntajakson loppuun. Tämä hinta sisältää nykyisen jäsenyytesi, että kaikki konseptitunnit ja kurssit. Yksi hinta ja kaksi lukujärjestystä. Tässä hyvä extra kohti kesää treeneille. Voit vaihtaa PREMIUMiin helpoiten, vaikka vastaamalla suoraan tähän viestiin. Lue lisää: https://aplico.fi/premium-jasenyys/

 

TULOSSA KESÄN PARAS TREENI – KONSEPTIEN LUKUJÄRJESTYKSEEN

Kesän RUSH ja FLOW-konseptien tarjonta pitää sisällään kesätuotteen, jossa treenataan keskitetysti reisiä, vatsaa ja pakaraa. 30min RUSH-treeniä ja siitä jatketaan FLOW-saliin keskivartalon pariin puoleksi tunniksi. Tämä tuote on lukkarissa vain kesä, heinä ja elokuun!

Tämä treeni on tarkoitettu: Juoksijoille, sillä juoksussa tarvitaan vahvat keskivartalon lihakset tukemaan juoksuasentoa, sekä kykyä tuottaa voimaa lantion alueen lihaksista.

Heille, jotka haluavat muotoa pakaroihin ja lihasta keskivartaloon.

Heille, jotka haluavat välttää selän ja lonkan alueen vaivoja. Ydintuki ja nukkuvat pakarat tarvitsevat tätä treeniä. Eli esimerkiksi istumatyötä tekeville ehdottoman tärkeä treeni. Tunti ilmestyy tarjontaan 27.5.alkaen, kun Aplicon kesä alkaa!

 

NUORTEN KURSSI 13-15-VUOTIAILLE

Nuorten kurssilla opitaan kuntosaliharjoittelun salat turvallisesti ja rennossa ilmapiirissä. Ohjaajan opastuksella harjoitellaan käyttämään laitteita ja sopivia painoja. Kurssilta saat myös oman kuntosaliohjelman. Kuntosalin lisäksi tutustutaan kehonhuoltoon ja sisäpyöräilyyn. Nuorten kurssin jälkeen saat liittyä Aplicon jäseneksi ja käyttää palveluja omatoimisesti. Seuraava kurssi on ajalla 3.6.-20.6.2024. Treenit ovat maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 16.00–17.00. Aplicon jäsenetuhinta on 79,00 € ja perushinta on 119,00 €. Kurssin kesto 3 viikkoa. Sisältää 9 harjoitusta. Ilmoittaudu mukaan: info@aplico.fi.

 

KAUNEUSHOITOLA UNELMA APLICON TALOON – TERVEISET SADULTA TEILLE

Moikka kaikille! Olen Satu, kauneushoitola Unelman yrittäjä, SKY Cidesco- erikoiskosmetologi. Olen valmistunut vuonna 2007 kosmetologin ammattiin, jolloin suoritin myös kansainvälisen cidesco- tutkinnon. Erikoiskosmetologin tutkinnosta valmistuminen keväällä 2022.

Kauneushoitola Unelman perustin vuonna 2016 muutamien sopimusyrittäjä vuosien jälkeen. Koen, että ammatillisiin vahvuuksiini ja lempilapsiini kuuluvat ihonhoito, monipuoliset laitehoidot kasvoille sekä vartalolle sekä meikkaukset. Uusimpana taitona ja intohimona kesto pigmentoinnit, jotka täydentävät Unelman palvelutarjontaa laadukkailla tuotteilla. Kohtaan asiakkaani aidosti, avoimesti sekä asiakasta kuunnellen.

Unelmassa tarjotaan vain parasta suurella sydämellä sekä ammattitaidolla. Unelmassa unohdat arjen kiireet sekä saat aikaa itsesi hemmotteluun. Kesäkuun alusta tarjoamme palveluitamme Aplicon talossa. Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan hoitojamme. Kysy myös Aplicon jäsenetuja, kun saavut hoitolaan. Varaa oma aikasi jo täältä: www.kauneushoitolaunelma.fi

Terveisin, Satu Sandström

 

UUTTA JÄRJESTELMÄSSÄMME – HELPPOUTTA ASIOIDEN HOITOON

Olet varmasti jo huomannut, että verkkokauppamme on uudistunut. Samalla olemme liittäneet suoran linkityksen AplicOnline-palveluun, kun kirjaudut jäsenenä Cube-järjestelmäämme. Klikkaat vain AplicOnlinen buttonia ja olet suoraan palvelun parissa. Saat Cubesta myös siirrettyä liikuntasetelit jatkossa suoraan omalle saldollesi. Kaikki kätevästi kotisohvalta. Uudistuksia on juhlavuoteemme monia ja tiedotamme niistä toukokuun aikana lisää, kun kaikki palvelut ovat käytössä. Tulossa on mm. QR-koodi, jolla pääset kännykällä treeneille jatkossa. Toki avainkortitkin ovat yhä vaihtoehto.

 

KESÄJUMPAT AURLAHDESSA ALKAA 27.5.2024

 • Ranta Zumba keskiviikossa klo 19:00
 • Ranta Jooga to aamussa klo 09:30 -> Aamupala Aurlahden Rantakafessa joogan jälkeen
 • Ulkotreenejä klubin pihalle tulossa mm. LAVISTA, porrastreeniä, Aplico Outdoot treeniä jne.

Nämä tunnit kuuluvat jäsenyyteen, varaat vain paikkasi tuntikalenterista ennen tuntia, niin pääset veloituksetta mukaan tunnille. Tunnit alkavat 27.5.2024 ja jatkuvat aina 8.8.2024 asti.

 

APLICON HENKILÖKUNTA KEHITYSPÄIVILLÄ LOPPUVIIKON

Aplicon henkilökunta on kehityspäivillä tällä viikolla pe-la. Meidän Marki-mammamme pitää klubia avoinna ja olemme järjestäneet luotettavilla sijaisillamme liikunnat teille, vaikka olemmekin poissa pari päivää. Hyviä treenejä klubille ja me teemme parhaamme keksiäksemme jälleen uutta teidän palvelemiseksenne.

 

Nähdään markkinoilla ja klubin toukokuussa!

 

Hyvänolon terveisin, Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

 

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi

www.facebook.com/AplicoLohja

@aplicolohja – Instagram ja TikTok

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: