Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Liikuntaa Lohjan kesässä – Osta kertakortti, kesäkortti tai vuokraa sopiva jäsenyys!

Kesä, mikä ihana tekosyy treenata! Nyt on valoa, lämpöä ja aikaa oman hyvinvoinnin ylläpitoon. Oletko käymässä Lohjalla kesää tai onko mielessä ollut liikunnan aloittaminen? Tässä muutamia vinkkejä miten Aplicon joukkueen kanssa pääsee liikkumaan kesälläkin. Voit tulla ulkotreeneille jäsenenä tai vieraana. Voit vuokrata jäsenyyden vuokrapörssissä tai hankkia ihan omankin jäsenyyden. Kokeilemaan voi tulla ensin vaikka kokeilutreenien tarjouksella, jossa on 2 treeniä 10,00 €. Lue lisää ja valitse alta oma tapasi liikkua Aplicon kanssa! Kesä on upeaa aikaa liikunnalle! Kaikki tuotteemme on ostettvavissa verkkokaupan lisäksi myös vastaanotostamme. Me palvelemme läpi kesän ihmiseltä ihmiselle!

 

Oletko mökillä Lohjalla ja kaipaat kuntosalille tai ryhmäliikuntaan?

Kesäkortillamme voit treenata 2 kuukautta kanssamme Aplicolla kuntosalilla sekä ryhmäliikunnassa, puistojumpilla ja ulkotreeneissä. Kesäkortti on tarjouksessa elokuun loppuun asti hintaan 149,00 €. Aina voit myös ostaa meille kuukausikortin, viikkokortin, päiväkortin tai vaikka 8 x kortin oman tarpeesi muukaan. Lue lisää ja osta korttisi verkkokaupasta klikkaamalla tästä!

 

Kesän puistojumpat ja ulkotreenit

Ohjaamme huikean määrän ulkotreenejä ja puistojumppia Lohjan kesässä. Tarjonnassa on joogaa, lihaskuntoa, mäkiteeniä, Zumbaa, Lavatansseja ja aina Jallujoogaan, Viinijoogaan ja Sangria Salsaan asti. Tunneille on 8,00 € kertamaksu, joka maksetaan rannassa tai Aplicon pihalla tasarahalla tai pankkikortilla lähimaksulla. Maksun voi maksaa rannassa myös paperisilla liikuntaseteleillä. Aplicon puistojumpat kuuluvat jäsenyyden vuosimaksuun. Meidän jäsenet liikkuvat näillä tunneilla veloituksetta jäsenyyteen kuuluvana. Ilmoittaudut vain normaalisti tunneille niin klikkaamme jäsenet mukaan sieltä. Kesän ulkotreenit ovat ihan mahtava juttu ja ne pitää kokea itse.

Lue lisää kaikista tunneista ja katso ajankohdat klikkaamalla tästä!

Vuokrapörssistä oma jäsenyys kesäksi

Jos olet vain kesää Lohjalla niin voit vuokrata jäsenyyden kesän ajalle vuokrapörssistämme. Siellä on tarjolla monia vaihtoehtoja jäsenyyksistä aina muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen. Tämä on myös hyvä vaihtoehto, jos haluat tulla tutustumaan palveluihimme.

Lue lisää ja katso vuokrattavana olevia jäsenyyksiä klikkaamalla tästä!

 

Aloitetaan säännöllinen liikkuminen ja jäsenyys

Liity jäseneksi ja saat liittymislahjaksi kesä- ja heinäkuun veloitukset -50%! Ensimmäisen normaalihintaisen jäsenmaksun (68,00/52,00 €) maksat vasta elokuussa 19.8.2024.

Tarjous koskee uusia 12 kk jäsenyyksiä (Jäsenyys ja päiväjäsenyys).

Olipa tavoitteesi terveytesi ja hyvinvointisi ylläpito, yleisesti liikunnan harrastaminen tai muu tavoitteellinen harjoittelu, tiedämme kokemuksesta, että onnistumisesi kannalta tärkeintä on säännöllisyys ja juuri sinulle sopiva monipuolinen liikkuminen.

Lue lisää ja osta omasi klikkaamalla tästä!

 

Kolmen viikon starttikurssilta liikkeelle

Starttikurssilla pääset helposti ja ohjatusti liikkeelle. Kurssi on suunnattu liikuntaa aloittaville. Starttikurssilta saat ohjauksen kuntosalilla ja sinulle sopivat muut liikuntaryhmät. Tapaat liikunnanohjaajan ja ryhmäsi kerran viikossa klubilla, jolloin käymme läpi kuulumiset ja seuraavan viikon treenit sekä tekniikkaohjeet. Nyt on aika ottaa ensimmäinen askel kohti terveellisempää arkea osallistumalla starttikurssille.

Lue lisää ja ilmoittaudu kursseille klikkaamalla tästä!

Tiesithän, että voit liikkua Aplicossa myös monilla muilla kursseilla? Kurssit ovat 3 viikosta 6 viikkoon. Tutustu lisää kurssitarjontaamme ja valitse sieltä sopivat kurssit oman liikuntasi tueksi.

Tutustu kurssitarjontaamme ja ilmoittaudu klikkaamalla tästä!

Ihanaa ja liikunnallista kesää!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: