Marraskuun jäsentiedote ja jäsenetuja 11/2023

Marraskuu on täällä ja on aika katsahtaa tarjontaan klubilla. Monta aktiviteettia on jälleen tapahtumakalenterissa perustarjonnan lisäksi. Valitse näistä omat suosikkisi marraskuun treenejä motivoimaan. Liikunta tuo lisää jaksamista pimeään syyskeliin. Tiedotteesta löydät myös tarjoukset ja vinkit mm. isänpäivän lahjakoriin tai omiin pikkujouluihin. Tervetuloa liikkumaan tai rauhoittumaan kanssamme, vaikka joka päivä!

 

PYHÄINPÄIVÄN AUKIOLO

Perjantaina 3.11. AquaPower-vesijumppa ei pidetä Neidonkeitaan oman tapahtuman vuoksi. Lauantaina 4.11. pyhäinpäivänä ryhmäliikunnassa ei ole ohjattuja tunteja. Vastaanottomme on myös suljettuna. Kuntosali on jäsentemme käytössä normaalisti henkilökohtaisella avainkortilla 04:00-24:00 välisenä aikana. Palvelutarjonnastamme virtuaalitunnit klubilla ja AplicOnline -palvelun tallenteet liikuttavat sinua läpi pyhien. Sunnuntaina 5.11. vastaanottomme on avoinna normaalisti klo 16:00-20:00 sekä ryhmäliikunnassa pyörii normaali lukujärjestys.

 

TULOSSA MY DAY- JÄSENTEN PÄIVÄ LAUANTAINA 18.11. klo 9:00-14:00 – OSA TUNNEISTA JO TÄYNNÄ! VARAA PIAN OMASI!

Syksyn MY DAY on 18.11. Varaa tämä päivä itsellesi. Oma Personal trainerimme järjestävät päivän, jossa sinä pääset tekemään ja oppimaan. Syksyn MY DAY:n ohjelma on suunniteltu teidän toiveiden mukaisesti. Päivän ohjelma pitää sisällään mm. luentoja ja erilaisia treenikokonaisuuksia kuntosalilla. Näiden lisäksi Äijät pääsevät oman treenin pariin ja Päivi on suunnitellut Timanttitiimille kuntopiiriä. Kehonhuolto ei ole myöskään unohdettu. Tätä päivää ei kannata jättää väliin! Tämä on jäsenten etupäivä.

 

RYHMÄLIIKUNNAN VAIHTOVIIKKO
Ryhmäliikunnan vaihtoviikot tulevat taas! Uudet jumpat ja kehitellyt koreografiat ovat ilonasi 6.11. alkaen tunneilla. Les Mills -tuntien uudet ohjelmat vaihtuivat jo lokakuun alussa. Uudet koreografiat ja musiikit tuovat treeniisi vaihtelua ja lisää treenimotivaatiota. Nyt onkin erinomainen hetki hypätä mukaan uusille tunneille ja löytää uusia lajeja omaan treeniviikkoon.

 

RYHMÄLIIKUNTATUTKIMUS
Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme, jotta teillä olisi paras mahdollinen ympäristö ja ilmapiiri liikuntaharrastuksenne parissa. Tämän vuoksi toteutamme nyt klubillamme laajaa ryhmäliikuntatutkimusta, jonka tavoitteena on kerätä asiakkailtamme tietoa toimintamme kehittämiseksi. Tähän ryhmäliikuntatutkimukseen ja sen pohjalta tehtäviin kehitystoimenpiteisiin on sitoutunut koko henkilökuntamme. Vastaamalla vaikutat! Kyselyn linkin löydät sähköpostistasi osoitteella kyselyt@aplico.fi . Kiitos ajastasi palautteen parissa.

 

JÄSENETUNA EXTRA OMPPULAA

Meillä on talossa TET- harjoittelijoita 24.11. asti. Omppulassa on ohjattua toimintaa extrana ti klo 9-11:30 ja to klo 10:30-12:30. Tervetuloa askartelemaan ja leikkimään.

 

KAIPAATKO OHJAAJAN VINKKEJÄ?

Lukkarista löydät OMA PT:n kanssa kuntosalilla nimiset tunnit. Nämä tunnit löytyvät tuntivarausjärjestelmästämme, joka toinen viikko tiistai aamuisin, ja joka toinen viikko torstai-iltaisin. Voit osallistua tunneille niin monta kertaa, kuin haluat. Joskus apua tarvitaan laitteiden käyttöön, joskus liikkeiden oikeaan tekniikkaan. Joskus tarvitset apua siihen, että saat vain lähdettyä treenaamaan. Näihin kaikkiin saat apua näiltä tunneilta. Oma Pt:t ovat sinua varten.

  • Tiistaisin klo 9:30 / Risto, seuraava ohjaus 7.11.
  • Torstaisin klo 17:00 / Jussi, seuraava ohjaus 16.11.

 

TARVITSEKO HAUSKAA OHJELMAA OMIIN PIKKUJOULUIHIN?

Pikkujoulukauden ehdoton suosikki on viinijooga. Kyseessä on joogaharjoitus, jossa voit nauttia samalla lasin viiniä, olutta tai vaikka glögiä valintasi mukaan. Itse harjoitus myötäilee joogaharjoituksen tunnelmaa, mutta viinilasi tuo siihen tietyn haasteen ja huvin sekaan. Tämä tunti on tehty tuomaan iloa ja elämyksiä arkeen tai juhlaan, ja se otetaan vastaan huumorilla. Omasta onnistumisesta itsensä saa palkita, vaikka huikalla lasista. Tärkeintä on hymy huulilla tämän tunnin jälkeen! Tunteja voimme pitää Aplicossa tai teidän tiloissanne. Kysy tarjous: emma.linden@aplico.fi

 

NUORTEN KURSSI 13-15-vuotiaille

Nuorten kurssilla opitaan kuntosaliharjoittelun salat turvallisesti ja rennossa ilmapiirissä. Ohjaajan opastuksella harjoitellaan käyttämään laitteita ja sopivia painoja. Kurssilta saat myös oman kuntosaliohjelman. Kuntosalin lisäksi tutustutaan kehonhuoltoon ja sisäpyöräilyyn. Nuorten kurssin harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa.

Kurssiin sisältyy 10 ohjattua harjoitusta. Ohjatut harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 18.00–18.45 ja perjantaisin klo 16.00–16.45. Aplicon jäsenetuhinta on 69,00 € ja perushinta on 99,00 €. Seuraava kurssi on 15.11.-20.12.2023 (6.12.2023 ei ole harjoitusta). Ilmoittautuminen kurssille: info@aplico.fi

 

AVANTOUINTI HAIKARIN SAUNALLA APLICON JÄSENILLE

Haikarin Saunan avantovuorot alkavat 8.10. Aplicon jäsenten vuoro on sunnuntaisin klo 11:00–12.00. Avantovuorot jatkuvat toiveidenne mukaan aina 5.5.24 asti. Varaathan vuorolle oman 15min ajan tuntikalenteristamme. Vuoron ajatus ei ole tunnin saunavuoro vaan avannossa käynti. Näin saadaan kaikki halukkaat mukaan talviuinnin pariin. LLK:n ohjeistuksen mukaan pukuhuoneestakin on oltava valmis klo 12.00 mennessä. Katsothan että tila jää siistiksi käyntisi jälkeen ja kunnioitetaan yhdessä yleisen saunan sääntöjä. Kiitos jo etukäteen hyvästä yhteistyöstä.

 

KOODILLA RUSH15 SAAT 2 RUSH TREENIÄ YHDEN HINNALLA

Jos et vielä ehtinyt kokeilemaan RUSHia niin hyppää mukaan tähän tarjoukseen. Konseptitunti RUSHiin pääset nyt treenaamaan kaksi treeniä yhden hinnalla. Edun saat verkkokaupasta: https://aplico.fi/tuote/konsepti-sarjakortti/ tai vastaanotosta. Tervetuloa viemään harjoittelusi seuraavalle tasolle RUSH-treenin kanssa!

 

UUTTA PREMIUM JÄSENYYTEEN

Marraskuun loppuun mennessä on tavoitteenamme saada lukijalaite asennettua Sali 3:n sivuoveen. Sen jälkeen Premium-jäsenyydellä pääsee käyttämään Technogymin Skillrun-juoksumattoja aina salin ollessa vapaana RUSH-tunneista ja klubin ryhmäliikunnasta! Loistava paikka ylläpitää omaa juoksukuntoa teiden liukastuessa ulkona.

 

VOISIKO PREMIUM-JÄSENYYS OLLA SINUN JUTTUSI?

Mikäli konseptit tulivat jäädäksesi viikkoosi ja juoksutreenit omassa rauhassa kiinnostavat niin hyppää mukaan Premiumiin. Tässä tämän jäsenyyden yksinkertainen toimintamalli ja hinnasto:

  • Myymme PREMIUM-jäsenyyttä nyt erikoishintaan. Saat ensimmäiset kuukaudet hintaan 99,00 €/4vkoa. Tämän jälkeen (4.3.2024) normaalihinta 109,00 €/4vkoa astuu voimaan. Huom: tämä hinta sisältää kaiken, nykyisen jäsenyytesi ja konseptit! Eli hinta ei tule jäsenyytesi lisäksi.
  • Toimintamalli: Premium-jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Jos haluat jättää PREMIUM-osan jäsenyydestäsi pois myöhemmin, se päättyy ilmoituksestasi seuraavan kokonaisen liikuntajakson loppuun. PREMIUM-jäsenyyden minimiostoaika on kahdeksan viikkoa.
  • Näppäile tietosi oheisella lomakkeella ja päivität jäsenyytesi PREMIUMIIN. Nyt tarvitsee vain täyttää lomake ja hyväksyä nämä yllä olevat toimintamallit, ja syksyn treenisi nousevat uudelle tasolle konseptituntien myötä. Tästä lomakkeeseen: https://aplico.fi/premium-jasenyys/

 

Mikäli PREMIUM-jäsenyys ei tuotteena ole sinun juttusi, voit edelleenkin ostaa lisäpalveluitamme 1 x 6 x ja 12 x sarjakorteilla. Näihin sarjakortteihin on Aplicolaisilla jäsenetuhinta ja käyttöaika on 6 kk. Premium-jäsenyys on aina edullisin, ja tuo sekä helppoutta että tietysti monipuolisuutta harjoitteluun. Tästä pääsee lukemaan lisää konseptien sarjakorteista: https://aplico.fi/konseptit/

 

ISÄNPÄIVÄN LAHJAVINKKEJÄ

Isälle ja vaarille voisi lahjakoriin mennä hyvinvointia ja yhteistä liikuntaa. Tässä muutama ajatus meiltä lahjaksi:

 

VIRTUAALIJUMPAT KLUBILLA

Aplicolla on Sali 1 tilassa ja spinningsalissa mahdollisuus tehdä omia virtuaalitreenejä. Sali 1 virtuaalijumpatessa, kun asetut lähemmäs ikkunoita, et näy suoraan kuntosalille ja saat oman treenirauhan. Asiakkaiden toiveesta laitamme vielä muistutuksen, että kunnioitathan kanssaliikkujia ja odotat virtuaalitunnin päättymistä, ennen kuin menet laittamaan omia välineitä saliin. Jos haluat osallistua samalla virtuaalitunnille, niin mukaan liikkumaan saa hypätä koska tahansa. Virtuaalitunnit tulisi päättää 10 minuuttia ennen seuraavan tunnin alkua niin kaikki pyörii näin loistavasti. Kiitos yhteistyöstä jo etukäteen.

 

APLICON PODCASTISTA HYVINVOINTIA

Aplicon oma podcast, Kynnyksen yli sisältää tuttuja henkilöitä ja motivoivia aiheita meille kaikille. Löydät ilmaiseksi podcastimme Spotifysta, YouTubesta ja Acastista. Laita kuunteluun joku aiheistamme tai kuuntele vaikka kaikki.

Tästä Acastiin: https://shows.acast.com/kynnyksen-yli-aplico-podcast

 

LIIKUNTASETELIT

Onko sinulla liikuntaseteleitä käytössä vielä tälle vuodelle? Muistathan tuoda ne ajoissa saldollesi niin saat liikuntaedut hyödyksesi. Liikuntasetelit jäävät lompakkoosi ja tulevat käyttöön jäsenyyteesi tai voit ostaa esimerkiksi konseptien sarjakortin toiveesi mukaan.

 

TILAA UUTISKIRJE JA VOIT VOITTAA 12 KK

Tilaa Aplicon uutiskirje ja osallistu 12kk jäsenyyden arvontaan. Arvonta suoritetaan vuodenvaihteessa. Uutiskirjeen pääset tilaamaan täältä: https://aplico.fi/arvonta/

 

 

 

Liikunnasta iloa ja valoa marraskuulle! Nähdään klubilla!

 

Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

 

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi

www.facebook.com/AplicoLohja

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: