Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Jäsentiedote ja jäsenetuja 10/2022

Huikea liikuntaviikko vietettiin kuun vaihteessa. Yli 2600 käyntiä ja yli 600 haasteeseen osallistunutta. Viikko toi positiivisen energia buustauksen ja herätti muistoja vuodesta 2019. Kiitos kaikille mukana olleille. Koko liikuntaviikon porukka haasteen voitti LYLL. Paljon onnea Lohjan Lukion -tiimille.

 

ENERGIARALLI

Viime kuussa tiedotimme, että saunat ja suihkut pysyvät päällä klubillamme normaalisti. Se pätee edelleen. Hyödynnä klubin valmiiksi lämmin sauna, niin säästät kustannuksissa kotona. Me puolestamme olemme tehneet kovasti töitä sen eteen, että aurinkovoimalan lisäksi saisimme vielä investoitua omaan kiinteistöömme vesi-ilmalämpöpumppujärjestelmän. Näin voisimme tuottaa suuren osan käyttämästämme energiasta itse ekologisesti ja kustannustehokkaasti. Tiedotamme hankkeen etenemisestä pian lisää, ja miten mahdollinen remontti vaikuttaa arkeemme.

 

TAPAHTUMAKALENTERI

Tapahtumakalenteri on jäsentemme etu ja tuo ryhmäliikuntakalenteriimme jotakin uutta, erilaista ja motivoivaa tekemistä. Ensimmäinen Bändi Perjantai- sisäpyöräily toi salillisen Apulanta – faneja kuuntelemaan hyvää musiikkia ja samalla hikoilemaan treeniä. Seuraava Bändi Perjantai -tunti pidetään 28.10 ja Jutan kanssa päästään polkemaan Sunrise Avenuen, Bon Jovin tai Lauri Tähkän tahdissa. Äänestä spinning-salissa tai somessa omaa suosikkiasi.

Odotettu Zumba®Marathon tanssitaan 30.10 sunnuntaina klo 12–14 jopa neljän ohjaajan johdolla!

Tulossa syksyn aikana myös: Lavis Maraton 3.12. klo 12–14

 

BACK TO GYM- KUNTOSALILLA OMA PT:N KANSSA

Tämä ohjattu treeni on kaikille jäsenillemme, jotka kaipaavat apuja/ motivaatiota treeniin.

Nämä tunnit löytyvät tuntivarausjärjestelmästämme joka toinen viikko. Voit osallistua tunneille niin monta kertaa, kun haluat. Tärkeintä on, että saat apua omaan harjoitteluusi. Joskus apua tarvitaan laitteiden käyttöön, joskus liikkeiden oikeaan tekniikkaan. Joskus tarvitset apua siihen, että saat vain lähdettyä treenaamaan. Näihin kaikkiin saat apua näiltä tunneilta. Oma PT:t ovat sinua varten. Lokakuun tunnit: Ke 12.10. klo 17:15 / Risto ja Ke 26.10. klo 19:15 / Miikka

 

MY DAY- JÄSENTEN PÄIVÄ LAUANTAINA 19.11. klo 9:00-14:00

Varaa tämä päivä itsellesi. Oma Personal trainerimme järjestävät päivän, jossa sinä pääset tekemään ja oppimaan. Päivän ohjelma pitää sisällään mm. eri voimaliikkeiden tekniikkaa pienryhmissä ja luentoja mm. Voimaharjoittelijan ravinnosta sekä miten Treenata elääkseen. Pienryhmien lisäksi Oma Pt:t ohjaavat päivällä myös mm. omat treenit Timanttitiimille, Äijille ja Supernaisille. Laitepilateksessa pääset kokeilemaan Power-Laitepilatesta, Flow-Laitepilatesta tai Äijien omaa Laitepilates-treeniä. Fysioksen ständillä asiantuntijat vastaavat kysymyksiisi, ja klo 13:00 voit käydä kuuntelemassa luennon Kivusta ja harjoittelusta. Ohjelmassa on myös mm. Saliharjoittelijan kehonhuoltotreeni, HIIT-treenejä sekä Pakarapatteri. Kilpailuhenkiset pääsevät testaamaan 500 m soutua ja roikuntaa.

Tätä päivää ei kannata jättää väliin! Tämä on jäsenten oma etupäivä.

 

LISÄPALVELUNA KURSSEJA AIKUISILLE

Yogalates -kurssi

Yogalates yhdistää lempeällä tavalla joogan rauhalliset, kehoa avaavat ja lämmittävät liikkeet pilateksen keskivartalon syviä lihaksia vahvistaviin, liikkuvuutta ja ryhtiä kehittäviin harjoitteisiin. Yogalates sopii istumatyötä tekeville, niska- ja selkäkivuista kärsiville ja toimivaa kehoa kaipaaville. Kurssi sopii tauon jälkeen liikuntaa aloittaville, mutta myös aktiiviselle liikkujalle kehonhuolloksi. Ohjaajana: Päivi Rantamäki

Kurssi pidetään ajalla 1.-22.11.22 tiistaisin klo 19:10-20:10. Jäsenetuhinta 49,00 €

Kursseille voit ilmoittautua vastaanotossamme tai klikkaamalla tästä!

 

ÄITIYSLIIKUNNAN KUSSIT SISÄLTYVÄT JÄSENYYTEEN

MamaCore – Core kuntoon

Tunnilla opit oikean ryhdin, parannat tasapainoa sekä kehon yleistä hallintaa. Keskivartalon lihaksia vahvistetaan tällä tunnilla monipuolisesti lantionpohjaa unohtamatta. Tunti sopii loistavasti myös erkaumaa kuntouttaville ja palauttavaksi harjoitukseksi synnytyksen jälkeen. Harjoitteet sopivat myös raskaana oleville ja vahvistavat kehoa lempeästi.

Kurssi pidetään ajalla 13.10-17.11.22 torstaisin klo 11.10–11.55. Kurssi kuuluu Aplicon jäsenyyteen. Kurssille voi osallistua myös kurssimaksulla: 6x kurssi 59,90 €. Kurssin ajan saat myös käyttää kuntosalia sekä tutustua ryhmäliikuntatunteihin.

Kursseille voit ilmoittautua vastaanotossamme tai klikkaamalla tästä!

 

MUISTUTUS APLICONLINE-APPLIKAATIOSTA

Tiesithän että saat jäsenenämme käyttöösi AplicOnline-applikaation, jonka voit ladata älylaitteeseesi veloituksetta? Kyseinen appi toimii mm. treenipäiväkirjana, johon voit kirjata ylös kaikki viikon aktiviteettisi, myös hyötyliikunnan. Tämän lisäksi Oma Personal trainerisi tekee sinulle liikuntasuunnitelman / kuntosaliohjelman, tavoitteesi mukaan, jonka näet appista. Treenatessasi kuntosalilla pystyt kirjaamaan appiin mahdolliset kuorman lisäykset, ja muut huomiot treenistä. Näin sekä sinä, että Oma Personal trainerisi pystytte seuraamaan harjoitteluasi ja kehitystäsi. Appi toimii välillänne tarvittaessa myös yhteydenpitovälineenä. Jos sinulla ei vielä tätä appia ole, ole yhteydessä Oma Personal traineriisi, jonka kautta saat kutsulinkin sähköpostiisi:

 

christian.soderholm@aplico.fi

emma.linden@aplico.fi

jenny.saarni@aplico.fi

jussi.huttunen@aplico.fi

miikka.vuorinen@aplico.fi

petra.lindberg@aplico.fi

paivi.rantamaki@aplico.fi

risto.viranen@aplico.fi

sari.hankimo@aplico.fi

 

AKTIIVISEN ARJEN KURSSI

Tunnetko sinäkin jonkun, jonka pitäisi aloittaa vähän aktiivisempi elämä? Tämä kurssi on hänelle. Kurssi on suunnattu liikkumattomille aikuisille, joiden pitäisi oman terveytensä ja hyvinvointinsa vuoksi lisätä aktiivisuutta arkeen. Laita liikunnan ilo kiertämään ja vinkkaa kurssista läheisellesi. Lisätietoja kurssista saat klikkaamalla tästä tai suoraan ohjaajalta sari.hankimo@aplico.fi

 

TYHY-LIIKUNTAA YRITYKSILLE

Hauskanpitoa, yhdessä oloa ja liikunnan iloa! Onko tyhy-päivien liikunta-aktiviteetti vielä hakusessa? Tai säännöllinen viikkotunti Aplicolla, yrityksenne tiloissa tai vaikkapa ulkoillen tiimillenne? Liikunnalla saavutetaan monenlaisia hyötyjä työelämässä. Mieliala kohenee, ajatukset terävöityvät, stressin tunne kevenee. Räätälöidään teille sopiva paketti liikuntaa kerran, kaksi tai vaikka säännöllisesti joka viikolle. Kysy tarjous: emma.linden@aplico.fi

 

APLICO JA BNI LOHJA LAKE

Haluatko tulla meidän vieraaksemme ja verkostoitumaan paikallisiin yrityksiin? Aplico on ollut mukana paikallisen BNI-ryhmän, Lohja Laken toiminnassa muutaman vuoden. Ryhmä kokoontuu keskustassa joka torstai klo 8:15-9:30. Mikäli sinulla tai perheessäsi on joku yritys, joka haluaa tulla vieraaksemme, niin saa laittaa viestiä. Kaksi vierailua ja oman toiminnan lyhyttä esittelyä saa tehdä Aplicon vieraana kahdesti täysin velotuksetta. Tervetuloa mukaan!

 

APLICONLINE PALVELU

Viime viikolla laitteistomme rikkoutui, mutta onneksi saimme uudet laitteet asennettua jo viime torstaina ja väliin jäi vain puolitoista päivää ilman suoria lähetyksiä. Tallenteet ovat aina käytössäsi ajasta ja paikasta riippumatta. Suorana lähetyksenä näet kaikki Sali ykkösessä ohjattavat tunnit. Tämä on loistava lisä omaan treenikalenteriin ja vaikka koko perheen yhteiseen kehonhuoltohetkeen.

 

APLICON PIKKUJOULUT ASIAKKAILLE

Parin vuoden jälkeen on jälleen pikkujoulujen aika. Iltaa vietetään klubilla pe 4.11. ja klo 19:15-22:00 välisenä aikana. Ohjelmassa on yhdessäoloa, pientä purtavaa ja mies ja kitara saapuu paikalle. Laitathan päivämäärän jo kalenteriin ja nähdään silloin.

 

 

Liikunnallista syysviikkoa sinulle ja nähdään klubilla!

 

Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

 

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi

www.facebook.com/AplicoLohja

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: