Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Tapahtumakalenteri on Aplicon jäsenten etu!

Hei Aplicon Jäsen! Onhan sinulla kaikki sinua kiinnostavat Tapahtumakalenterimme -tunnit kalenterissa? Tapahtumakalenteri on jäsentemme etu ja tuo liikuntakalenteriimme jotakin uutta, erilaista ja motivoivaa tekemistä. Mukana on monipuolista liikuntaa, tapahtumia, teidän toiveita ja vähän juhlaakin arjen keskellä!

 

BÄNDI PERJANTAI: Ensimmäinen Bändi Perjantai- sisäpyöräily toi salillisen Apulanta – faneja kuuntelemaan hyvää musiikkia ja samalla hikoilemaan treeniä. Seuraava Bändi Perjantai -tunti pidetään 28.10 ja Jutan kanssa päästään polkemaan Sunrise Avenuen, Bon Jovin tai Lauri Tähkän tahdissa. Äänestä spinning-salissa tai somessa omaa suosikkiasi.

 

BACK TO GYM: Tämä ohjattu treeni on kaikille jäsenillemme, jotka kaipaavat apuja/ motivaatiota treeniin. Nämä tunnit löytyvät tuntivarausjärjestelmästämme joka toinen viikko. Voit osallistua tunneille niin monta kertaa, kun haluat. Seuraava kerta on 26.10. klo 19:15 / Miikka

 

ZUMBA MARATON: Odotettu Zumba®Marathon tanssitaan 30.10 sunnuntaina klo 12–14 ja mahtavasti neljän ohjaajan johdolla!

 

APLICON PIKKUJOULUT ASIAKKAILLE: Parin vuoden jälkeen on jälleen juhlan aika. Iltaa vietetään klubilla pe 4.11. ja klo 19:15-22:00 välisenä aikana. Ohjelmassa on yhdessäoloa, pientä purtavaa ja mies ja kitara saapuu paikalle. Laitathan päivämäärän jo kalenteriin ja nähdään silloin.

 

MY DAY- JÄSENTEN PÄIVÄ: La 19.11. klo 9:00-14:00. Varaa tämä päivä itsellesi. Oma PT:t järjestävät päivän, jossa sinä pääset tekemään ja oppimaan. Ohjelma pitää sisällään mm. eri voimaliikkeiden tekniikkaa pienryhmissä ja luentoja mm. Voimaharjoittelijan ravinnosta sekä miten Treenata elääkseen. Pienryhmien lisäksi Oma Pt:t ohjaavat päivällä myös mm. omat treenit Timanttitiimille, Äijille ja Supernaisille. Laitepilateksessa pääset kokeilemaan Power-Laitepilatesta, Flow-Laitepilatesta tai Äijien omaa Laitepilates-treeniä jne.

 

LAVIS MARATON: Lavis Lavatanssijumppa Maraton tanssitaan 3.12. klo 12–14:00.

 

Haluatko sinä toivoa tapahtumakalenteriin jotain? Laita meille siitä viestiä: emma.linden@aplico.fi

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: