Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Aplicon pikkujoulut 4.11.

Tärkeä tiedotus kaikille juhlien ystäville: Aplicon jäsenten pikkujouluja päästään viettämään vihdoinkin parin vuoden tauon jälkeen. Emme malta odottaa että pääsemme viettämään iltaa yhdessä teidän kanssanne. Juhlimme 4.11 perjantaina klo 19.15 alkaen. Paikkana toimii meille kaikille tuttu paikka: Liikunta- ja hyvinvointikeskus Aplico. Vietämme iltaa rennosti live- musiikista nauttien ja sen tahdissa tanssien. Ohjelmassa hauska skumppajooga sekä vapaamuotoista seurustelua “salituttujen” ja ystävien kanssa. Iltaa saa jatkaa kanssamme klo 22.00 jälkeen Lohjan keskustassa Opus K -ravintolassa, jossa meille on varattu kabinetti käyttöömme.
  • Ilmoittauduthan pikkujouluihin etukäteen varausjärjestelmän kautta niin osaamme varautua pieneen tarjoiluun.
  • Pukukoodi: vapaa pikkujoulu asu.
  • Avec: 12,00 €. Voit ostaa lipun vastaanotostamme ja varata omalla nimelläsi kaksi paikkaa varausjärjestelmästä. Jäsenillemme juhla tarjoiluineen on maksuton ja kuuluu jäsenyyteen.
  • Juhlaan saa ottaa omia juomia mukaan niin halutessaan.

 

Lämpimästi tervetuloa juhlaan!

Ps. Pe illalla klubilla ryhmäliikunnassa erikoisaikataulu. Näet illan tunnit varausjärjestelmästämme. Kuntosalille pääset normaalisti klo 04-24.
Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: