Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Sähkökatkos kiinteistössä ke 2.11.

Meillä on uuden sähkökeskuksen asennus keskiviikkona 2.11. klo 12:00-16:00. Tämän ajan sisällä meillä on koko talo ilman sähköä. Kuntosali on käytössä luonnonvalossa laitteiden osalta, jotka toimivat ilman sähköä. Valmistaudumme tällä lyhyellä remontilla uuden lämmitysjärjestelmän asennukseen, jotta pääsemme kaasulämmityksestä siirtymään vesi-ilmalämpöpumppujen taloudellisempaan maailmaan.

 

Tänä aikana, eli keskiviikkona klo 12-16:00 sauna ja suihkutilat ovat poissa käytöstä, kun ne eivät toimi ilman sähköä. Pukutilat ovat käytössänne normaalisti. Saunat laitetaan lämpiämään sitten heti remontin jälkeen. Virtuaalitunnit eivät myöskään toimi sähköttä, mutta saleja saa käyttää omaan treeniin. Aamun ja illan tunnit ryhmäliikunnassa pyörivät paikan päällä ja AplicOnlinessä normaalisti.  Myös kaikki PT-ohjaukset ohjataan sovitun mukaisesti. Otetaan keskellä päivää treenit vähän halloween -teemalla, mikäli et ehdi treenaamaan tuon ajankohdan ulkopuolella.

 

Kiitos yhteistyöstä jo etukäteen!                                    

Yhteistyöterveisin,

 

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Ratakatu 24

08150 Lohja

www.aplico.fi

info@aplico.fi

019 312 880

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: