Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Marraskuun jäsentiedote ja jäsenetuja 11/2022

Marraskuu on täällä ja tässä jälleen sinulle infoa klubin tapahtumista ja jäseneduistasi. Valitse näistä omaa liikuntaasi tukevat aktiviteetit ja tule hakemaan elämyksiä arkeen kanssamme.

 

APLICON JÄSENTEN PIKKUJOULUT 4.11.

Kerran vielä info pikkujouluista. Juhlimme Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplicossa klo 19.15–22.00. Viralliset jatkot Opus K – ravintolassa keskustassa sen jälkeen. Ohjelmassa pieni skumppajooga hetki, tanssia, yhdessä oloa ja seurustelua. Live musiikista vastaa Janne Virtanen. Janne soittaa n. klo 19.45 ja klo 21.15. Pientä tarjoilua on talon puolesta, eli lasi kuohuvaa ja pientä makeaa syötävää ja naposteltavaa. Pukukoodi on oma vapaa valintainen pikkujoulu asu. Juhla on Aplicon jäsenille veloitukseton ja kuuluu jäsenyyteesi. Ei jäsenen avecin saa mukaan: 12,00 €, jonka voi ostaa klubille saavuttaessa. Illan tavoitteena on yhdessä olo ja rento ilta klubilla. Ilmoittautuminen varausjärjestelmästä tai vastaanottoomme.

Ps. Omat juhlajuomat voi halutessaan ottaa mukaan Aplicolle.

Perjantai-illan ryhmäliikunnassa erikoisaikataulu. Kuntosalille pääset liikkumaan normaalisti 04-24.

 

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄN REMONTTI ALKAMASSA

Tällä viikolla valmistelimme jo alkavaa remonttia kiinteistössämme. Keskiviikon sähkökatkon aikana päivitimme sähkökeskustamme ja remontti jatkuu nyt osissa tästä vuoden loppuun. Vaihdamme nyt kaasulämmityksen vesi-ilmalämpöpumppu -järjestelmään, jotta kiinteistön kiinteät kulut saadaan pidettyä kohtuullisempana. Tiedotamme vielä tarkemmin, kun remontti vaikuttaa muutamana päivänä saunan ja suihkujen käyttöön, jotta saamme asennukset valmiiksi. Kiitos jo nyt yhteistyöstä.

 

JÄSENETU FYSIOKSEEN

Muistathan, että sinulle kuuluu jäsenyyteesi maksuton 30 minuutin konsultaatio fysioterapeutin kanssa joka vuosi? Varaa oma aikasi suoraan Fysioksen ajanvarauksesta ja kirjaa lisätietoihin Aplicon jäsen niin saat käyntisi veloituksetta. Fysios on nyt osa Mehiläistästä ja sinulla on käytössä entistä laajempi ammattialaisten verkosto terveytesi tueksi.

 

TAPAHTUMAKALENTERI

Tapahtumakalenterin tunnit suunnitellaan vakituisen lukujärjestyksemme lisäksi. Nämä ovat toiveestanne ja jäsenten iloksi motivaatiota lisäämään. Kaikille näille tunneille voit ilmoittautua tuntikalenterista 2 viikkoa aikaisemmin. Kaikki nämä kuuluvat Aplicon jäsenyyteen. Päiväjäsenyyteen kuuluvat jäsenyyden tyypin mukaisesti kaikki tunnit 04-15:00 välillä, joita suurin osa näistä onkin. Mikäli illan tunneissa on jokin sinua kiinnostava tunti, pääsee päiväjäsenyydellä niihin osallistumaan 5,00 € lisämaksulla.

 

Avantouinti-vuoro

Sunnuntaisin 6.11-18.12.22 klo 12–13 Haikarin Saunalla. Pukuhuoneen oven koodi on toimitettu jäsenille tämän jäsentiedote sähköpostin mukana. Kun koodi vaihtuu saat uuden salasanan sähköpostiisi, kun ilmoittaudut avantoon aina lauantaihin klo 13:00 mennessä. Turvallisuussyistä suositellaan uimaan menemistä vain kaverin kanssa.

 

Perhefutis

Torstaisin 3.11-15.12.22 klo 18.00 Mäntynummen koulun liikuntasalissa. Tämä tunti on yhteistyötä LOPA:n kanssa. Tunnilla harjoitellaan leikinomaisesti pallon käsittelyä, maalin tekoa, pallon kuljettamista sekä pelailua. Tunnilla liikutaan yhdessä vanhemman kanssa.

 

Twerk- tanssitunnit

11.11 ja 18.11 klo 17.30. Tunnilla harjoitellaan twerkin tekniikkaa sekä helppo koreografia. Uskalla heittäytyä mukaan tähän hauskaan tanssitreeniin. Hyvää treeniä keskivartalolle ja lantiolle luvassa.

 

Bändi perjantai – sisäpyöräily

18.11 klo 19.05 on seuraava Bändi Perjantai meidän Jussin ohjauksessa. Pääset jo nyt äänestämään omaa suosikkiasi sisäpyöräilysalissa. Äänestysaikaa illan bändille on ke 16.11 asti. Laita päivämäärä jo varaukseen.

 

Aplico sisäpyöräily

Sisäpyöräilyn Marathon -treeni

26.11 lauantaina on mahdollista polkea lähes kolmen tunnin treeni. Voit osallistua Marathoniin yhden tunnin tai koko Marathonin verran. Ensimmäinen osuus on klo 9.20–10.05 ja toinen osuus klo 10.15–12.15. Marathon on keskiraskas. Vastuksella voit kuitenkin tehdä treenistä itsellesi sopivan.

 

Lavis® Lavatanssjumppa – Marathon ja Aplicon Joulumarkkinat

3.12. vietetään Klubilla tapahtumapäivää. Aplicon aulaan saavat jäsenet tulla veloituksetta myymään käsitöitä, leivonnaisia yms. Aplicon aulasta voit tehdä hyviä löytöjä pukin konttiin tai tulla vain nautiskelemaan Jouluisesta tunnelmasta kanssamme. Myyjäksi voit ilmoittautua info@aplico.fi ja se on Aplicon jäsenille maksutonta. Muille myyntipaikan hinta: 10,00 €.

Aplicon perhejumppalaisten ja omppulan väen pikkujoulujuhlaa vietetään 3.12. klo 10–11. Joulupukkikin vierailee Korvatunturilta asti.

Samana päivänä 3.12. tanssitaan myös Lavis® Marathon klo 12–13.30. Tunnilla tanssitaan tutut tanssilajit ja kuullaan parhaat lavatanssimusiikit. Hauskaa hikoilua luvassa monen ohjaajan voimin!

 

BACK TO GYM- KUNTOSALILLA OMA PT:N KANSSA

Tämä ohjattu treeni on sekä uusille liittyneille jäsenille, että vanhoille jäsenillemme, jotka kaipaavat apuja tai motivaatiota treeniin.

Nämä tunnit löytyvät tuntivarausjärjestelmästämme joka toinen viikko. Voit osallistua tunneille niin monta kertaa, kun haluat. Tärkeintä on, että saat apua omaan harjoitteluusi. Joskus apua tarvitaan laitteiden käyttöön, joskus liikkeiden oikeaan tekniikkaan. Joskus tarvitset apua siihen, että saat vain lähdettyä treenaamaan. Näihin kaikkiin saat apua näiltä tunneilta. Oma Pt:t ovat sinua varten. Marraskuun tunnit: To 10.11. klo 18:15 / Jenny ja Ke 23.11. klo 17:15 / Risto

 

MY DAY- JÄSENTEN PÄIVÄ LAUANTAINA 19.11. klo 9:00-14:00

Varaa tämä päivä itsellesi, jos et vielä ole sitä tehnyt. Oma Personal trainerimme järjestävät päivän, jossa sinä pääset tekemään ja oppimaan. Päivän ohjelma pitää sisällään mm. eri voimaliikkeiden tekniikkaa pienryhmissä ja luentoja mm. Voimaharjoittelijan ravinnosta sekä miten Treenata elääkseen. Pienryhmien lisäksi Oma Pt:t ohjaavat päivällä myös mm. omat treenit Timanttitiimille, Äijille ja Supernaisille. Laitepilateksessa pääset kokeilemaan Power-Laitepilatesta, Flow-Laitepilatesta tai Äijien omaa Laitepilates-treeniä. Fysioksen ständillä asiantuntijat vastaavat kysymyksiisi, ja klo 13:00 voit käydä kuuntelemassa luennon Kivusta ja harjoittelusta. Ohjelmassa on myös mm. Saliharjoittelijan kehonhuoltotreeni, HIIT-treenejä sekä Pakarapatteri. Kilpailuhenkiset pääsevät testaamaan 500 m soutua ja roikuntaa. Tätä päivää ei kannata jättää väliin! Tämä on jäsenten etupäivä.

 

 

Tapaamisiin Aplicon pikkujouluissa ja klubilla monipuolisen hyvinvoinnin parissa!

 

Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

 

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi

www.facebook.com/AplicoLohja

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: