Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Pikkujoulujen ilta ja pyhäinpäivän aukiolo Aplicolla

Aplicolla on erikoisaikataulu ryhmäliikunnassa pe 4.11. ja la 5.11. Vietämme klubin asiakkaiden pikkujouluja Aplicolla perjantaina klo 19:15-22:00. Aamun ryhmäliikunnat ohjataan normaalisti lukujärjestyksen mukaan. Illalla nautimme kitaramusiikista ja yhdessäolosta klubin aulassa ja osittain kuntosalilla. Kuntosalille voi kuitenkin tulla juhlasta huolimatta. Sali kolmosessa ja sisäpyöräilyssä pääsee polkemaan virtuaalitunteja. Suljemme perjantaina vastaanoton klo 19:00.

Pyhäinpäivä

Lauantaina pyhäinpäivänä ryhmäliikunnassa ei ole ohjattuja tunteja. Vastaanottomme on myös suljettuna. Kuntosali on jäsentemme käytössä normaalisti henkilökohtaisella avainkortilla 04:00-24:00 välisenä aikana. Palvelutarjonnastamme virtuaalitunnit klubilla ja AplicOnline -palvelun tallenteet liikuttavat sinua läpi pyhien.

Sunnuntaina 6.11. vastaanottomme on avoinna normaalisti klo 16:00-20:00 sekä ryhmäliikunnassa pyörii normaali lukujärjestys.

 

Tervetuloa juhlaan ja liikkumaan sekä rentouttavaa pyhäinpäivää!

Toivottaa koko Aplicon Joukkue!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: