Lokakuun jäsentiedote ja jäsenetuja 10/2023

Syksy pimenee, mutta Aplicolla valo vain lisääntyy. Ryhmäliikuntaa, kuntosalia ja monia aktiviteetteja on luvassa. Kaipaat sitten rauhoittumista viikkoon tai lisää virtaa niin meillä on sinulle siihen ajatus. Uusien konseptienkin kanssa on pian treenattu jo ensimmäinen kuukausi. Nyt kuun vaihtuessa on aika katsahtaa lokakuun tarjontaan klubilla. Valitse näistä omat suosikkisi lokakuun treenejä motivoimaan.

 

KIITOS KAIKILLE EUROOPAN LIIKUNTAVIIKKOON OSALLISTUNEILLE

Liikuntaviikko on nyt takana ja iso kiitos kaikille viikon aikana liikkuneille. Tavoitteena oli innostaa ihmiset liikkumaan itselleen sopivimmalla tavalla, tarjoamalla kuntokeskusten tuottamia liikuntamahdollisuuksia ympäri Suomea. Meillä oli tänäkin vuonna ilo olla mukana tässä Euroopan laajuisessa tapahtumassa. Liikuntaviikon aikana meillä Aplicossa kirjasimme käyntejä kuntosalille 1029 kpl ja ohjattuihin liikuntatunteihin 1718 kpl.

Porukoita haastettiin mukaan 44 kpl, joka on enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Eniten käyntikertoja keräsi Lohjan yhteislyseon lukio, 104 käyntiä. Toiseksi eniten käyntejä keräsi LOPAP2010, 94 käyntiä ja kolmanneksi eniten Akroteam, 33 käyntiä. Voittajille lähtee matkaan 500 €, 300 € ja 100 € TYHY-lahjakortit. Saatte vielä kaikki osallistuneet tahot meiliä Emmalta, että miten paljon juuri sinun yrityksesi/seura keräsi käyntejä. Paljon onnea voittajille ja kiitos kaikille vielä kerran.

Tapahtuman jälkeenkin on hyvä korostaa liikkumisen yhteyttä terveyteen. Liikkuminen on tärkeä osa kansanterveyttä. Fyysinen aktiivisuus, ravinto, uni ja mielenterveys ovat hyvinvoinnin tärkeitä osa-alueita. Kansansairauksien ehkäisemisen ohella toimintakyvyn ylläpitämiseksi liikkumisella on selkeää tutkittua vaikuttavuutta.

Lue lisää liikuntaviikosta: https://aplico.fi/blogi/aktiivisella-liikuntaviikolla-lisaa-hyvinvointia-lohjalle/

 

TAPAHTUMAKALENTERISSA TAPAHTUU

Syksyn ensimmäinen Bändi perjantai – sisäpyöräily pidetään perjantaina 6.10. klo 18.05. Tälle tunnille Aplicon jäsenet äänestävät bändin/artistin, jonka tuotantoa soitetaan koko spinning-tunnin ajan. Bändin / artistin äänestys on käynnissä nyt ja jatkuu aina 5.10. asti. Äänestämään pääset Aplicon somessa ja klubilla pyöräilysalista löydät äänestysboksin. Vaihtoehtoina ovat Juha Tapio, Haloo Helsinki ja Elastinen. Tunnin ohjaa: Emma Lindén.

 

Halloween – viikko lähestyy. Tapahtumakalenteri täyttyy teemaviikon ohjelmasta. Tässä jo muutama vinkki kalenteriin ylös: Jo perinteeksi muodostunut koko perheen Halloween seikkailu pidetään 2.11. klo 17.30–18.15. Klubin pihapiiristä ja lähimetsästä löydät sopivan jännittäviä tehtäviä ja arvoituksia. Ota mukaan taskulamppu. Tämä on koko perheen juttu ja kaikille Aplicon jäsenten perheille.

 

Sisäpyöräily Marathon – ”Kauhean pitkä” tunti pidetään myös 2.11. Voit pysyä pyörän selässä koko ajan klo 17.30–20.00 tai olla mukana vain osan ajasta. Tunti on keskiraskas. Tässä mahtava treenivinkki Halloween- viikolle.

 

Halloween viikolla 30.10.–3.11. löydät myös muita teeman mukaisia tunteja lukujärjestyksessä. Tulossa mm. Zombie Zumba, Kauhistuttavat Lavatanssit ja Karmiva Kehohuolto.

 

AVANTOUINTI HAIKARIN SAUNALLA APLICON JÄSENILLE

Haikarin Saunan avantovuorot alkavat 8.10. Aplicon jäsenten vuoro on sunnuntaisin klo 11–00–12.00. Pin koodi oveen on Aplicon jäsenille löytyy sähköpostistasi (jäsentiedote 10/2023). Avantovuorot jatkuvat toiveidenne mukaan aina 5.5.24 asti. Varaathan vuorolle oman 15min ajan tuntikalenteristamme. Vuoron ajatus ei ole tunnin saunavuoro vaan avannossa käynti. Näin saadaan kaikki halukkaat mukaan talviuinnin pariin. LLK:n ohjeistuksen mukaan pukuhuoneestakin on oltava valmis klo 12.00 mennessä. Katsothan että tila jää siistiksi käyntisi jälkeen ja kunnioitetaan yhdessä yleisen saunan sääntöjä. Kiitos jo etukäteen hyvästä yhteistyöstä.

 

JOKO KOKEILIT RUSH JA FLOW -KONSEPTEJA

Jos et ehtinyt kokeiluviikoille voit vielä lokakuun ajan kysyä yhden maksuttoman kokeilutreenin vastaanotosta tai oma personal traineriltasi. Varaa samalla heti tuntisi niin pääset mukaan. Tervetuloa viemään harjoittelusi seuraavalle tasolle RUSH Bootcamp ja FLOW Laitepilateksen kanssa!

 

PREMIUM-JÄSENYYDELLÄ KAIKKI PALVELUT KÄYTÖSSÄSI

Mikäli konseptit tulivat jäädäksesi viikkoosi, tarjoamme sinulle kahta vaihtoehtoa liikkua uusien konseptituntien parissa!

Vaihda jäsenyytesi PREMIUMIIN ja saat enemmän. Tässä tämän uuden jäsenyyden yksinkertainen toimintamalli ja hinnasto:

  • Myymme PREMIUM-jäsenyyden 150 ensimmäiselle erikoishintaan. Saat ensimmäiset puoli vuotta hintaan 99,00 €/4vkoa. Tämän jälkeen (4.3.2024) normaalihinta 109,00 €/4vkoa astuu voimaan. Huom: tämä hinta sisältää kaiken, nykyisen jäsenyytesi ja konseptit! Eli hinta ei tule jäsenyytesi lisäksi.
  • Toimintamalli: Premium-jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Jos haluat jättää PREMIUM-osan jäsenyydestäsi pois myöhemmin, se päättyy ilmoituksestasi seuraavan kokonaisen liikuntajakson loppuun. PREMIUM-jäsenyyden minimiostoaika on kahdeksan viikkoa.
  • Näppäile tietosi oheisella lomakkeella ja päivität jäsenyytesi PREMIUMIIN. Nyt tarvitsee vain täyttää lomake ja hyväksyä nämä yllä olevat toimintamallit, ja syksyn treenisi nousevat uudelle tasolle konseptituntien myötä. Tästä lomakkeeseen: https://aplico.fi/premium-jasenyys/

 

Mikäli PREMIUM-jäsenyys ei tuotteena ole sinun juttusi, voit edelleenkin ostaa lisäpalveluitamme 1 x 6 x ja 12 x sarjakorteilla. Näihin sarjakortteihin on Aplicolaisilla jäsenetuhinta ja käyttöaika on 6 kk. Premium-jäsenyys on aina edullisin, ja tuo sekä helppoutta että tietysti monipuolisuutta harjoitteluun. Tästä pääsee lukemaan lisää konseptien sarjakorteista: https://aplico.fi/konseptit/

 

KUNTOSALILLA OMA PT:N KANSSA

Tämä ohjattu treeni on sekä uusille liittyneille jäsenille, että vanhoille jäsenillemme, jotka kaipaavat apuja/ motivaatiota treeniin.

Nämä tunnit löytyvät tuntivarausjärjestelmästämme, joka toinen viikko tiistai aamuisin, ja joka toinen viikko torstai-iltaisin. Voit osallistua tunneille niin monta kertaa, kuin haluat. Tärkeintä on, että saat apua omaan harjoitteluusi. Joskus apua tarvitaan laitteiden käyttöön, joskus liikkeiden oikeaan tekniikkaan. Joskus tarvitset apua siihen, että saat vain lähdettyä treenaamaan. Näihin kaikkiin saat apua näiltä tunneilta. Oma Pt:t ovat sinua varten.

  • Tiistaisin klo 9:30 / Risto, seuraava ohjaus 10.10.
  • Torstaisin klo 17:00 / Jussi, seuraava ohjaus 5.10.

 

TULOSSA MY DAY- JÄSENTEN PÄIVÄ LAUANTAINA 18.11. klo 9:00-14:00

Syksyn MY DAY on 18.11. Varaa tämä päivä itsellesi. Oma Personal trainerimme järjestävät päivän, jossa sinä pääset tekemään ja oppimaan. Syksyn MY DAY:n ohjelma on suunniteltu teidän toiveiden mukaisesti. Päivän ohjelma pitää sisällään mm. luentoja ja erilaisia treenikokonaisuuksia kuntosalilla. Näiden lisäksi Äijät pääsevät oman treenin pariin ja Päivi on suunniteluut Timanttitiimille kuntopiiriä. Kehonhuolto ei ole myöskään unohdettu. Tätä päivää ei kannata jättää väliin! Tämä on jäsenten etupäivä.

 

LOHJAN MALLIN HARRASTUS
Olemme mukana yhtenä palveluntuottajana Lohjan Mallin Harrastus – kerhoissa. Aplicon järjestämä kerho on tänä syksynä suunnattu yläkouluikäisille. Kuntosalilla tapahtuva kerho pidetään ajalla 24.10.–28.11. tiistaisin klo 16–17. Kerhossa tutustutaan kuntosaliharjoitteluun ja kehonhuoltoon. Tämä kerho on nuorille maksuton. Ilmoittautuminen kerhoon tapahtuu Lohjan harrastuskalenterin kautta: Nuorten kuntosalikurssi 7.-9. lk Aplicossa (lohja.fi)

 

JÄSENETUNA EXTRA OMPPULAA

Meillä on talossa TET- harjoittelijoina Saana ja Selja. Omppulassa on ohjattua toimintaa viikolla 40 ja 41 extrana ti klo 9-11:30 ja to klo 10:30-12:30. Tervetuloa askartelemaan ja leikkimään perheen pienimmät.

 

AKTIIVISESTI IKÄÄNTYEN – TARVITSEEKO JOKU LÄHELLÄSI LISÄÄ TOIMINTAKYKYÄ?

Kurssi alkaa keskiviikkona 4.10 ja kestää 6 vkoa. Kurssi on suunnattu 65+ vuotiaille. Yhteiset tapaamiset ovat keskiviikkoisin klo 10.30. Mukaan ehtii vaikka vielä ensi viikollakin. Kurssin ohjaa Jussi Huttunen ja Sari Hankimo. Lue lisää: https://aplico.fi/aktiivisesti-ikaantyen-kurssi/

 

8 x SARJAKORTTI KOKEILUSSA

Toiveestanne meillä on nyt kokeilussa 8 x sarjakortti, jolla voi käydä kuntosalilla tai ryhmäliikunnoissa. Tätä on kysytty mm. omille perheenjäsenille, joilla on muitakin harrastuksia. Tällä kortilla pääsee nyt alkuun ja katsotaan, saako tämä tuote jatkoa. Kortti on voimassa 3 kk ostopäivästä ja hinta 109,00 €. Tästä verkkokauppaan: https://aplico.fi/tuote/8x-kortti/

 

TYHY TUNTEJA JA PIKKUJOULUIHIN OHJELMAA

Kaipaako sinun kaveriporukkasi tai työyhteisö liikunnallista yhteistä hetkeä? Tämä tunti voi olla mitä vain yhdessä päätätte. Esimerkkinä: UUDET konseptit FLOW-Laitepilates tai RUSH-treeni, kehonhuolto, ohjattu kuntosalitreeni, sisäpyöräilyä, rentoutumista, luento ravinnosta tai hyvinvoinnista. Pikkujouluihin sopii täydellisesti viinijooga tai hauska tanssitunti, Voimme myös lähteä yhdessä metsään joogaamaan tai mäkitreeniin. Te päätätte, mitä tehdään ja me toteutamme. Meiltä voit varata myös kokoustilat ja tarjoilut päiväänne.

Laita viestiä tai lisäkysymyksiä: emma.linden@aplico.fi

 

APLICONLINE – JOS PIMEYS VÄSYTTÄÄ VALITSE KEHONHUOLTOA KOTONA

Muistathan hyödyntää edelleen myös AplicOnline-palvelun jäsenyydessäsi. Jos vaikka perjantai-iltana väsyttää ja klubille liikahtaminen tuntuu haastavalta, niin avaa omaan telkkariin tai kännykään vaikka syvävenyttelytunti ja tee harjoitus kotona. Löydät satoja tallenteita kirjastostamme, joita voit tehdä aina ajasta ja paikasta riippumatta. Kaikki Aplicon lukkarissa olevat Sali 1:n tunnit tulevat joka päivä suorana lähetyksenä kotiisi tai reissun päälle. Mikäli tarvitset apua AplicOnlinen käyttöön kilauta omalle ohjaajallesi tai kysy vastaanotosta. Jäsenten salasana löytyy sähköpotista aina kuukausittain.

 

SYYSLOMA APLICOLLA – MEILLÄ JUMPATAAN LÄPI LOMIEN

Meillä syyslomaviikko on liikunnan iloa ja riemua! Ainoastaan lauantain kaksi perheliikuntatuntia viettävät perinteistä syyslomaa, mutta KAIKKI muut tuntimme palvelevat syyslomallakin. Se on hyvä aika ottaa perhe mukaan treeneille ja tehdä liikunnallinen syyslomaviikko. Aamun uinnit ja vesijumpatkin pyörivät jäsenetuina normaalisti myös viikolla 42.

 

APLICON PODCAST – KYNNYKSEN YLI

Onko meidän oma Podcastimme jo ollut kuuntelussa? Sieltä löydät monia liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä juttuja tuttujen äänien lisäksi. Toivomme näiden aiheiden tuovan lisää hyvinvointia arkeen. Ajatuksia, jotka helpottavat kynnyksen ylittämistä, oli se aihe mikä vain. Toinen tuotantokausi starttasi tänään Chrisun ja Petran kanssa. Löydät ilmaiseksi podcastimme Spotifysta, YouTubesta ja Acastista. Tästä Acastiin: https://shows.acast.com/kynnyksen-yli-aplico-podcast

 

Toivottavasti löylyt ovat maistuneet hyvin juuri remontoiduissa saunoissamme. Liikunnallista lokakuuta kaikille. Nähdään klubilla!

 

Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

 

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi

www.facebook.com/AplicoLohja

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: