Kolmen viikon Starttikurssilta askel kynnyksen yli!

Aloittaminen meidän kanssa on helppoa – Autamme sinut alkuun. Ohjatusti ja pienen ryhmän kanssa liikuntaan ja kuntosaliin tutustuminen on mielekästä ja ennen kaikkea turvallista. Kolmen viikon Starttikurssimme ovat oiva ponnahduslauta kuntosaliharjoittelun pariin. Samalla pääset tutustumaan myös sinua kiinnostaviin liikuntatunteihin. Liikunnanohjaaja on mukanasi matkallasi ohjaamassa ja vastaamassa sinua askarruttaviin kysymyksiin. Starttikurssi on ihan oma kokonaisuutensa, joka kestää kolme viikkoa ja maksaa vain 29,90 €.

 

Starttikurssilla pääset helposti ja ohjatusti liikkeelle. Kurssi on suunnattu liikuntaa aloittaville. Aloittaminen voi olla aloittamista pitkän tauon jälkeen tai ensimmäisiä kertoja kuntosalilla. Voit myös lähteä kurssille hakemaan varmuutta omaan harjoitteluusi ja tekniikkaan. Starttikurssilta saat ohjauksen kuntosalilla ja sinulle sopivat muut liikuntaryhmät tarjonnastamme. Tapaat liikunnanohjaajan ja ryhmäsi kerran viikossa klubilla, jolloin käymme läpi kuulumiset ja seuraavan viikon treenit sekä tekniikkaohjeet. Nyt on aika ottaa ensimmäinen askel kohti terveellisempää arkea osallistumalla starttikurssille. Starttikurssit ovat pienryhmiä.

 

Asiakkaan ajatuksia Starttikussistamme:

”Ensimmäinen tutustumiseni Aplicoon alkoi Facebookin starttikurssin mainoksesta. Kiinnostuin enemmän kurssin esittelyn kautta ja ilmoittauduin pikaisesti starttikurssille mukaan. Starttikurssi oli turvallinen tapa tutustua liikunnanohjaajan ohjauksella pitkän tauon jälkeen hyvinvointikeskuksen toimintaan ja sen kaikkine palveluineen. Kurssilla oli muitakin motivoituneita aloittajia, mukava ryhmä, jossa oli mahdollisuus tarvittaessa jakaa liikunnallisia ja hyvinvoinnin asioita. Starttikurssilla oli mahdollisuus monipuolisesti osallistua tarjolla oleviin palveluihin ja saada aloituskeskustelussa tarkempaa ja yksilöllisempää ohjausta myös kurssin liikunnanohjaajalta. Olen jatkanut suoraan kurssin jälkeen säännöllisesti viikottain kuntosalikäyntejä noin 2-3 kertaa viikossa sekä osallistunut noin 2-3- kertaa viikossa monipuolisiin ryhmäliikuntatunteihin. Olen päässyt syksyn aikana eroon yläselän vaivoistani ja huomannut, että lihaskuntoni on kohentunut, oloni on pirteämpi ja säännölliset liikuntarutiinit ovat rytmittäneet viikkoani hyvin. Säännöllinen harjoittelu on tukenut myös juoksuharrastustani. Olen iloinen, että uskalsin aloittaa pitkän tauon jälkeen starttikurssin avulla, tästä on hyvä jatkaa”. -Kirsi

 

Kolmen viikon starttikurssi 29,90 € sisältää:

  • Kolme pienryhmäohjausta kuntosalilla
  • Kolmen viikon ajalle sinulle sopivan liikuntasuunnitelman
  • Kuntosaliopastuksen
  • Kolmen viikon ajan harjoitukset liikuntakalenteristamme tavoitteesi mukaan Aplicon tarjonnasta

  • Maanantai 25.4.
  • Keskiviikko 27.4.
  • Maanantai 23.5.
  • Keskiviikko 25.5.
  • Maanantai 13.6.
  • Keskiviikko 15.6.

 

 

Ryhmä kokoontuu kolmen viikon ajan samassa kellonajassa ja päivässä. Valitse vain päivämäärä, joka sopii sinulle ja jolloin haluat aloittaa. Ohjaajana kursseilla on Aplicosta Sari Hankimo. Ilmoittaudu starttikurssille klikkaamalla tästä! Tai kysy lisää: sari.hankimo@aplico.fi tai soittamalla 050 500 1131.

 

Lähdetään yhdessä kohti terveellisempää elämää starttikurssin kautta. Aloita starttikurssilla ohjatusti Aplicolla ja tee päätös jo tänään!

 

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: