Aplicon treenipäivät 4.-5.3.

Nyt on aika nauttia liikunnan ilosta! Tervetuloa Aplicon treenipäiville! Päivitämme tapahtumaan asti kaikkea kivaa tälle sivulle ja some tapahtumaan! Laita sivut seurantaan ja päivämäärät kalenteriin!

Mistä on kyse?

Syksyllä vietimme Aplicolla Les Mills- Maratonpäivää. Tapahtuma sai niin paljon positiivista palautetta, että päätimme laittaa vielä paremmaksi, ja nyt vihdoin aloitamme maaliskuun kaksipäiväisellä tapahtumalla.  Tapahtuman tarkoituksena on aktivoida liikkujia, luoda elämyksiä ja liikunnan iloa kaikkialle, liikut sitten kotona tai klubilla. Koko treenipäivien ohjelman, 11 tuntia voit seurata AplicOnlinesta tai tulla paikan päälle. Sinä päätät miten liikut.

Mitä on luvassa?

Syksyn tapahtuman jälkeen toiveena oli, että tapahtuma ei koskisi pelkästään Les Mills- tunteja. Siksi 4.3. perjantaina aamulla tapahtumassa on tunteja ja illan osuus pitää sisällään muita ryhmäliikuntatunteja, mm. kevään uutuuksia, ja lauantai on pyhitetty uusille Les Mills-koreografioille.

Treenipäivien ohjelma 4.-5.3.

 

Pe aamupäivän ohjelma:

Klo 9:15 Voimaa ja tasapainoa keskivartaloon / Päivi R

Klo 10:15 CMS Kuntojumppa / Emma L

Klo 11:15 Fysios Tervekeho / Iiro

Pe ilta:

Klo 16:30 Salsaton / Emma L

Klo 17:30 HIIT / Emma L&Petra V

Klo 18:25 Fysios Tervekeho / Saara

Klo 18:30 Cruiser- keskiraskas sisäpyöräily / Sari A& Petra V

Klo 19:25 Yoga + Meditaatio / Sirpa S

 

La ohjelma:

9.30 SH´BAM™- Les Mills /Petra V, Petra L, Päivi S, Oskari ja Emma

10.30 BODYPUMP® – Les Mills / Jukka, Päivi S ja Sari H

11.45 BODYATTACK® – Les Mills /Petra V ja Päivi S

13.15 BODYCOMBAT®- Les Mills / Päivi S ja Pauliina

14.30 BODYJAM™ Les Mills / Oskari

 

Evästä päivien ajaksi

Molempina päivinä tarjoamme sinulle mahdollisuuden tilata kauttamme Cafe Carnevalin salaatin á 13,90 €. Salaattivaihtoehdot: Kana-Ceasar, Välimeren Feta, Chevre kana, Ilmakuivattu kinkku, Savulohi ja Jokirapu-salaatti/ salaatit tulee tilata 1.3.2022 mennessä: info@aplico.fi.

Tapahtuma on Aplicolaisten jäsenetu

Halutessasi voit siis osallistua perjantaina sekä aamuun että iltaan! Ja vielä lauantain Les Mills- tunneille! Jäsenille tapahtuma on veloitukseton. Ota ryhmäliikunta-maraton haasteemme vastaan, ja osallistu usealle tunnille! Jäsen, ilmoittaudu mukaan tähän mahtavaan tapahtumaan varausjärjestelmästämme tai vastaanotosta käydessäsi, soittamalla 019 312 880 sekä info@aplico.fi

Haluatko mukaan, etkä vielä ole Aplicon jäsen?

Ilman jäsenyyttä tapahtumaan pääsee ostamalla vastaanotosta saapuessa lipun päiväksi tai kahdeksi. Ostamalla kaksi päivää yhdessä säästät. Varaathan ennakkoon paikkasi vastaanotostamme, että varmasti mahdut mukaan. Vastaanottoon voit soittaa 019 312 880 tai laittaa postia info@aplico.fi

  • 25 €/ päivä tai
  • 40 €/ 2 päivää
  • Tai voit ostaa oman jäsenyytesi verkkokaupasta ja saada jäsenenä tapahtuman veloituksetta

 

Treenipäivistä rahaa hyväntekeväisyyteen

Halusimme lisätä Aplicon Treenipäiviin mahdollisuuden tehdä hyvää #westandwithukraine. Uskomme, että jokainen pienikin teko on tärkeä. Näin koemme, että voimme tehdä edes jotain omalta osaltamme. Valitsimme avun perille viejäksi Unicefin ja kohteeksi Ukrainan apua tarvitsevat lapset.
 
Miten sinä voit olla mukana tässä keräyksessä? Voit kasvattaa lahjoitettavaa summaa liikkumalla meidän kanssamme Aplicon Treenipäivillä tai lahjoittamalla keräykseen omalla nimelläsi tai nimettömänä haluamasi summan. Keräykseen voi lahjoittaa kuka tahansa, yksityishenkilöt ja yritykset.
 
➡ Aplicon jäsen: Osallistumalla Aplicon Treenipäiviin 4.-5.3. ja tulemalla liikkumaan kasvatat lahjoitettavaa summaa. Lahjoitamme jokaisesta treenikerrasta 1,00 € tähän Unicefin hätäapukeräykseen. Treenata voit treenipäivien tunneilla tai kuntosalilla.
 
➡ Ei jäsenet: Tulemalla Aplicon Treenipäiville 4.-5.3. ja maksamalla tapahtumamaksun 25 € pvä tai 40 € 2 päivää tuet keräystä. Lahjoitamme nämä summat suoraan tähän Unicefin hätäapukeräykseen. Treenata voit treenipäivien tunneilla, kuntosalilla tai tule vain kahville ja tukemaan tätä keräystä.
 
➡ Aplicon luomaan keräykseen pääset klikkaamalla tästä linkistä. Täällä voit tehdä oman lahjoituksesi niin halutessasi: https://oma.unicef.fi/team/liikuntaja-hyvinvointikeskus-aplico-lohja
 
Unicefin keräyksen kohde: Lahjoitusten avulla toimitamme Ukrainaan hätäaputarvikkeita, kuten puhdasta vettä, huopia, lääkkeitä ja vaatteita. Lisäksi tarjoamme psykososiaalista tukea lapsille ja perustamme paikkoja, jossa paossa olevat lapset voivat saada tarvitsemaansa apua.
 
Tervetuloa liikkumaan treenipäiville. Pitämällä itsestäsi huolta pääset auttamaan muita tämän yhteisen keräyksen kautta! Keräys on julkinen ja voit seurata yllä olevan linkin takaa sen etenemistä. Julkaisemme myös erikseen Aplicon Treenipäivistä kerätyn summan somessa. Kiitos, kun olet mukana!

 

Tapahtuma on suunniteltu terveysturvallisesti

Vaikka liikumme nyt tapahtumassa on meillä edelleen talossa toiminnassa tutut terveys turvalliset jutut. Näillä pyrimme takaamaan ryhmässä liikkumisen turvallisuutta:

  • Tiloissa on edelleen 30 % vähemmän asiakaspaikkoja normaaliin
  • Ryhmäliikuntatiloissa on merkatut paikat, jotta kaikilla on omaa tilaa
  • Pestään kädet mennen tullen treeneistä
  • Laitteet ja välineet desinfioidaan jokaisen käytön jälkeen
  • Meillä treenataan vain terveenä
  • Kaikki treenipäivän treenit voi tehdä myös etänä AplicOnlinen välityksellä

 

Nyt on liikunnan ja ilon aika!

Nähdään treenipäivässä!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: