Maaliskuun jäsentiedote ja jäsenetuja 3/2022

Ihana kevät on pian täällä ja niin on kasa kivoja juttuja klubillakin. Pyritään kaiken keskellä pitämään liikunnan kanssa mieli positiivisena niin jaksetaan yhdessä. Tästä tiedotteesta näet tulevat tapahtumat, joita teille järjestämme, jäsenedut ja paljon muuta. Ota omasi liikuntasi tueksi.

 

JÄSENTEN JOULULAHJAT

Sait joululahjakirjeessä itsellesi 20,00 € arvoisen lahjakortin lisäpalveluihin käytettäväksi. Sen voimassa olo päättyi kirjeen mukaan 28.2.2022. Olemme lisänneet lahjakortin käyttöaikaa vielä 15.3.2022 asti, jotta teillä kaikilla on mahdollisuus se hyödyntää. Lisäpalveluita on mm. Indodytesti, Firstbeat, Laitepilates, valmennusryhmät, valmennuspäivät, PT-tapaamiset, nuortenkurssi -kuntosalille jne. Lukujärjestyksen takaa näet koko lisäpalveluiden listauksen tai kysy vastaanotosta piipahtaessasi lisää.

 

TARJOUS: LAITEPILATEKSEN 6 x KORTTI

Tarjoamme maaliskuun ajan mahdollisuutta ostaa 6 x kortin laitteisiin ja saat sen vielä -20 % alennuksen tästä kortista. Jäsenetuhinnaksi jää vain 57,60 €, eli 9,60 €/kerta (ei jäsenet 119,60 €). Tämä on hyvä paikka ottaa buustia omaan kehonhuoltoon. Tarjous on voimassa maaliskuun ajan.

 

APLICON TREENIPÄIVÄT 4.–5.3.

Nyt on aika nauttia liikunnan ilosta! Tervetuloa Aplicon treenipäiville! Laita päivämäärät kalenteriin ja tunnit varaukseen!

Tapahtuman tarkoitus on aktivoida liikkujia, luoda elämyksiä ja tuottaa liikunnan iloa kaikkialle, liikut sitten kotona tai klubilla.  Perjantaina tapahtuma pitää sisällään mm. kevään uutuuksia, ja lauantai on pyhitetty uusille Les Mills-koreografioille. Koko treenipäivien ohjelman, 11 tuntia voit seurata AplicOnlinesta tai tulla paikan päälle. Sinä päätät, miten liikut. Vietetään aikaa toistemme kanssa liikkuen ja nautitaan siitä, että voidaan luoda elämyksiä yhdessä.

Syksyn tapahtuman jälkeen toiveena oli, että tapahtuma ei koskisi pelkästään Les Mills- tunteja. Siksi 4.3. perjantaina aamulla tapahtumassa on tunteja ja illan osuus pitää sisällään muita ryhmäliikuntatunteja, mm. kevään uutuuksia, ja lauantai on pyhitetty uusille Les Mills-koreografioille.

Pe aamupäivän ohjelma:

Klo 9:15 Voimaa ja tasapainoa keskivartaloon / Päivi R

Klo 10:00-12:00 Ohjaaja Kuntosalilla / Milja

Klo 10:15 CMS Kuntojumppa / Emma L

Klo 11:15 Fysios Tervekeho / Iiro

Pe ilta:

Klo 16:30 Salsaton / Emma L

Klo 17:30 HIIT / Emma L&Petra V

Klo 18:25 Fysios Tervekeho / Saara

Klo 18:30 Cruiser- keskiraskas sisäpyöräily / Sari A& Petra V

Klo 19:25 Yoga + Meditaatio / Sirpa S

 

La ohjelma:

Klo 9.30 SH´BAM™- Les Mills /Petra V, Petra L, Päivi S, Oskari ja Emma

Klo 9:30-11:30 Ohjaaja Kuntosalilla / Melisa

Klo 10:30 X-Method-treeni kuntosalilla / Jenny

Klo 10.30 BODYPUMP® – Les Mills / Jukka, Päivi S ja Sari H

Klo 11.45 BODYATTACK® – Les Mills /Petra V ja Päivi S

Klo 12:00-14:00 Ohjaaja Kuntosalilla / Milja

Klo 12:30 X-Method-treeni kuntosalilla / Jenny

Klo 13.15 BODYCOMBAT®- Les Mills / Päivi S ja Pauliina

Klo 14.30 BODYJAM™ Les Mills / Oskari

 

Tapahtuma on Aplicolaisten jäsenetu

Halutessasi voit siis osallistua perjantaina sekä aamuun, että iltaan! Ja vielä lauantain Les Mills- tunneille! Jäsenille tapahtuma on veloitukseton. Ota ryhmäliikunta-maraton haasteemme vastaan, ja osallistu usealle tunnille! Vietetään upeita liikuntahetkiä yhdessä, tankataan välissä, jutellaan mukavia muiden liikkujien kanssa, ja sitten jatketaan taas. Jäsen, ilmoittaudu mukaan tähän mahtavaan tapahtumaan varausjärjestelmästämme tai vastaanotosta käydessäsi täällä meillä, soittamalla 019 312 880 sekä info@aplico.fi .

 

Haluatko mukaan jonkun, joka ei vielä ole Aplicon jäsen?

Ilman jäsenyyttä tapahtumaan pääsee ostamalla vastaanotosta saapuessa lipun päiväksi tai kahdeksi. Ostamalla kaksi päivää kerralla, säästät. Varaathan ennakkoon paikkasi vastaanotostamme, että varmasti mahdut mukaan. Vastaanottoon voit soittaa 019 312 880 tai laittaa postia info@aplico.fi

 • 25 €/ päivä tai
 • 40 €/ 2 päivää
 • Tai voit ostaa oman jäsenyytesi verkkokaupasta ja saada jäsenenä tapahtuman veloituksetta à laita tähän jäsentarjous, aloita nyt treenipäivillä ja maksat huhtikuussa.

 

TREENIPÄIVISSÄ HYVÄNTEKEVÄISYYTTÄ

Halusimme lisätä Aplicon Treenipäiviin mahdollisuuden tehdä hyvää #westandwithukraine. Uskomme, että jokainen pienikin teko on tärkeä. Näin koemme, että voimme tehdä edes jotain omalta osaltamme. Valitsimme avun perille viejäksi Unicefin ja kohteeksi Ukrainan apua tarvitsevat lapset. Miten sinä voit olla mukana tässä keräyksessä?

Aplicon jäsen: Osallistumalla Aplicon Treenipäiviin 4.–5.3. ja tulemalla liikkumaan kasvatat lahjoitettavaa summaa. Lahjoitamme jokaisesta treenikerrasta 1,00 € tähän Unicefin hätäapukeräykseen. Treenata voit treenipäivien tunneilla tai kuntosalilla.

Ei jäsenet: Tulemalla Aplicon Treenipäiville 4.–5.3. ja maksamalla tapahtumamaksun 25 € pvä tai 40 € 2 päivää tuet keräystä. Lahjoitamme nämä summat suoraan tähän Unicefin hätäapukeräykseen. Treenata voit treenipäivien tunneilla, kuntosalilla tai tule vain kahville ja tukemaan tätä keräystä.

Aplicon luomaan keräykseen pääset klikkaamalla tästä linkistä. Täällä voit tehdä oman lahjoituksesi niin halutessasi: https://oma.unicef.fi/team/liikuntaja-hyvinvointikeskus-aplico-lohja

Unicefin keräyksen kohde: Lahjoitusten avulla toimitamme Ukrainaan hätäaputarvikkeita, kuten puhdasta vettä, huopia, lääkkeitä ja vaatteita. Lisäksi tarjoamme psykososiaalista tukea lapsille ja perustamme paikkoja, jossa paossa olevat lapset voivat saada tarvitsemaansa apua.

Tervetuloa liikkumaan treenipäiville. Pitämällä itsestäsi huolta pääset auttamaan muita tämän yhteisen keräyksen kautta! Keräys on julkinen ja voit seurata yllä olevan linkin takaa sen etenemistä. Julkaisemme myös erikseen Aplicon Treenipäivistä kerätyn summan somessa. Kiitos, kun olet mukana!

 

RUOKABOXI JÄSENETUNASI

Haluamme tuoda arkeesi vielä hieman lisää terveyttä, iloa ja hyvää oloa, sekä tukea kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Siksi olemme aloittaneet yhteistyön Ruokaboksin kanssa. Ruokaboksi on uusi, Vappu Pimiän perustama ruuan kotiinkuljetuspalvelu, jonka keskeinen toiminta-ajatus on helpottaa arkiviikon kiireitä.

Haluamme tehdä meille tärkeiden ihmisten arjesta helpompaa ja olemmekin ladanneet sinulle jäsenetuna 2×20€ kokeilurahaa Ruokaboksin verkkokauppaan.

Pääset lunastamaan etusi ja tutustumaan Ruokaboksiin linkillä, jonka olet saanut sähköpostiisi ma 28.2. Kysy vastaanotosta, jos posti on hukassa.

 

KEVÄÄN UUTUUDET

Joko sinä olet käynyt kokeilemassa näitä kevään uutuuksia?

 • HIIT Tunnit: MA klo 9.45 ja 17.05 ja PE klo 15.30
 • Les Mills BODYJAM™ Tunti: LA klo 12.30
 • YOGA&MEDITAATIO Tunti: TO klo 18.25

Olethan huomannut, että myös Lavatanssijumppaa pääsee treenaamaan nyt tiistai-iltaisin. Fysios-tervekehotunnilla pääset tapaamaan maksutta fysioterapeuttia joka viikko ma ja pe.

 

TAPAHTUMAKALENTERISSA JÄSENETUNA

BACK TO GYM- Oma Personal trainer kuntosalilla

Onko salitreenistä ollut taukoa? Tarvitsetko apua aloitukseen? Tule mukaan back to gym – treeniin, saat saliohjelman ja ohjaajan tuen aloitukseen. Voit tulla tunnille myös oman ohjelmasi kanssa, ja tarvittaessa kysyä apua sen kanssa. Nähdään salilla!

Seuraava Back to gym- tunti:

7.3. ma klo 19:15 / Oma Personal trainer Petra L

 

Extra-Evergreeniä tarjolla tiistaisin ja torstaisin

Tunnit ovat klo 15:30 8.–10.3. sekä 22.3.–21.4. Kisakallion opiskelijan Miljan ohjaamana. Tunnille voit ilmoittautua tuttuun tapaan tuntikalenterin kautta!”

 

Sisäpyöräily- Marathon la 12.3 klo 12.30-15:30

Tämä suosittu ja toivottu treeni on Aplicon tapahtumakalenterin tunti ja jäsenetu. Tule mukaan haastamaan itsesi 3 tunnin sisäpyöräilyspektaakkeliin! Suosittelemme aiempaa kokemusta sisäpyöräilystä tunnille osallistuttaessa. Ohjaajana toimii luonnollisesti the one and only Jukka Hägg.  Musiikki ja Jukka tsemppaavat sinut maaliin asti. 3 tunnin aikana pidetään 2 lyhyttä huoltotaukoa.

Mitä tarvitsen mukaan?

·       Tarpeeksi juotavaa. Suosittelemme veden lisäksi urheilujuomaa esim. Gatorade.

·       Hikipyyhe

·       Mahdollisesti vaihtopaita yms.

·       Sykemittari tuo treeniin lisää sisältöä

FUTSALIA

Tervetuloa pelaamaan Futsalia Mäntynummen liikuntahalliin.

Tämä tunti on Aplicon jäsenten etu. Muista olla ajoissa paikalla, sillä koulun ovet pidetään lukittuina. Pelit toteutetaan yhteistyössä Lohjan pallon kanssa, ja LoPa:lta tulee sekä ohjaaja, että pallot ja tötsät. Lenkkarit vain mukaan ja pelaamaan!

 

AVANTO HAIKARISSA JÄSENYYTEEN KUULUVANA
Toiveestanne olemme hankkineet palautumiseen mahdollisuuden avannossa. Avantouintivuorot ovat nyt keväällä ma klo14–15 ja ke klo17–18. Varausjärjestelmässä on 15min välein varattavissa vuoro. Tällä saamme hieman porrastettua saunojia ja pukuhuoneen käyttöä. Ajatus on, että varaat sen ajan, milloin saavut ja käyt avannossa, ei kaikkia 15 min aikoja. Pidempään saunomiseen on Aplicon omat saunatilat. Nämä vuorot puhtaasti avannossa käymiseen ja palautumiseen suunniteltuja. Pukuhuoneen oven koodin saat vastaanotosta tekstiviestillä, ennen vuoron alkua. Tällä koodilla pääset pukutiloihin Haikarissa.

 

SEURAAVA NUORTEN KURSSI ALKAA HUHTIKUUSSA

Nuorten kurssilla opitaan kuntosaliharjoittelun salat turvallisesti ja rennossa ilmapiirissä. Ohjaajan opastuksella harjoitellaan käyttämään laitteita, ja sopivia painoja. Kurssilta saat myös oman kuntosaliohjelman. Kuntosalin lisäksi tutustutaan kehonhuoltoon ja ryhmäliikuntaan ryhmän toiveiden mukaan. Nuorten kurssin jälkeen saat liittyä Aplicon jäseneksi, ja käyttää palveluja omatoimisesti. Nuorten kurssin harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin klo 16:00-16:45.

 

Kurssi 2 on ajalla 5.4.-12.5.2022. Molempien kurssien kesto on 6 viikkoa. Aplicon jäsenetuhinta on 79,90 € ja muille hinta on 119,90 €.

 

UUTTA ÄITIYSLIIKUNNASSA:

MamaDance – Tanssi vauvan kanssa 24.3.-28.4.2022 TO klo 10:00

Tällä tunnilla vauvaa pidetään rintarepussa tai kantoliinassa. Tunnilla tanssitaan vauvan kanssa erilaisin teemoin. Tanssi on lempeää ja palauttavaa liikuntaa. Sopii hyvin myös raskaana oleville. Tämä tunti tarjoaa positiivisia elämyksiä sekä yhteisiä hetkiä vauvalle ja äidille.

 

RISTON VALMENNUSPÄIVÄ MOTI 2.4.2022

Valmennuspäivästä saat intoa, virtaa, voimaa ja sisua arkeesi. Inspiroidu hyvinvoinnista ja opi treenaamaan tavoitteellisesti, hallitsemaan stressin kokonaiskuormaa, syömään paremmin ja huolehtimaan omasta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi.

 

Valmennuspäivä on inspiroiva kokonaisuus treeniä ja luentoja, joiden kautta saat konkreettisia työkaluja hyvinvointiin ja treeniin. Hyvinvointia ei rakenneta hetkessä, mutta parhaimmillaan valmennuspäivä sytyttää mielenkiinnon omaa hyvinvointia kohtaan ja antaa keinot ja työkalut tehdä muutoksia. Pienetkin muutokset antavat isoja tuloksia pitkällä aikavälillä. Valmennuspäivän opit antavat intoa ja virtaa pitkään. Sijoita siis itseesi ja ota päivä aikaa omalle hyvinvoinnille. Tämä on askel kohti terveyttä, iloa ja hyvää oloa! MOTI valmennuspäivä opettaa sinut tavoitteelliseen harjoitteluun ja opit ylläpitämään treenimotivaatiotasi ympäri vuoden. Jos haluat oppia itsenäiseksi treenaajaksi, kehittää lihaskuntoa sekä kiinteytyä, niin tämä päivä on juuri sinulle. Päivän loputtua sinulla on selkeä suunnitelma tulevalle sekä harjoittelumateriaali onnistumisesi tueksi.

 

Ilmoittaudu tästä: https://aplico.fi/valmennuspaivat/

 

PUKKARIT ON KÄYTÖSSÄSI

Muistathan, että pukutilat ovat nyt jo normaalisti käytössä. Siellä on tilaa aulaa enemmän, joten suosittelemme vähitellen pukeutumista taas pukutiloissa. Asiakastoiveesta muistutamme vielä loppuun, että kiitos, kun roskat ja pefletit menevät vielä roskiin niin meillä kaikilla on mukavampi liikkua yhdessä.

 

TERVEYSTURVALLISUUS KLUBILLA

Terveysturvallinen toiminta klubin tiloissa on edelleen tärkeää. Uskomme, että olette nämä jo lukeneet kaikista tiedotteistamme kaksi vuotta. Vaikka 14.2.2022 on poistunut rajoitukset henkilömääristä sisätiloissa, on nämä mallit yhä käytössä Aplicossa asioidessa. Näillä pyrimme takaamaan ryhmässä liikkumisen turvallisuutta:

 • Tiloissa on edelleen 20–30 % vähemmän asiakaspaikkoja normaaliin
 • Ryhmäliikuntatiloissa on merkatut paikat, jotta kaikilla on omaa tilaa
 • Pestään kädet mennen tullen treeneistä
 • Laitteet ja välineet desinfioidaan jokaisen käytön jälkeen
 • Meillä treenataan vain terveenä
 • Kaikki sali ykkösen treenit voi tehdä myös etänä AplicOnlinen välityksellä
 • Kuntosalille varataan prime time-aikaan paikka vielä maaliskuun ajan

 

Kiitos hyvistä helmikuun treeneistä ja liikunnan ilosta teille kaikille! Nähdään Treenipäivillä viikonloppuna!

 

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

 

Jutta Österberg-Hurme, yhdessä koko henkilökunnan kanssa

info@aplico.fi

019 312 880

www.aplico.fi

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: