Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Hyväntekeväisyyttä Ukrainaan Unicefin kautta!

Halusimme lisätä Aplicon Treenipäiviin ja maaliskuulle mahdollisuuden tehdä hyvää #westandwithukraine. Uskomme, että jokainen pienikin teko on tärkeä. Näin koemme, että voimme tehdä edes jotain omalta osaltamme. Valitsimme avun perille viejäksi Unicefin ja kohteeksi Ukrainan apua tarvitsevat lapset.

 

Lämmin kiitos kaikille Aplicon Treenipäivissä liikkuneille ja keräykseemme rahaa lahjoittaneille. Lupasimme lahjoittaa Unicefin hätäapukeräykseen 1,00 euron kaikista liikkujista näiden kahden päivän aikana sekä kaikki tapahtumaan maksetut kertamaksut. Hieno summa saatiin jo kahdessa päivässä aikaan. Tässä yhteenveto.

 

Aplicon Treenipäivissä oli liikkujia perjantaina 268 kpl ja lauantaina 227 kpl. Lisäksi kertamaksuja klubille tuli yhteensä 48,00 euron edestä. Yhteensä näistä tuli 543,00 euroa. Pyöristämme summan tasaluvuksi 550,00 euroa. Tämän summan Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico lahjoittaa Unicefin hätäapukeräykseen.

 

Aplicon keräykseen sai kaikki halukkaat myös lahjoittaa oman summan. Keräyksessä on tällä hetkellä (14.3.2022) Aplicon ja asiakkaiden lahjoitusten kanssa yhteensä 1010,00 euroa. Tämän linkin kautta voi yhä lahjoittaa. Linkki on Unicefilla avoin vielä muutama kuukauden. Aplicon luomaan keräykseen pääset tästä ja sieltä näet myös keräyksen koko summan reaaliajassa.

 

https://oma.unicef.fi/team/liikuntaja-hyvinvointikeskus-aplico-lohja

 

Unicefin keräyksen kohde: Lahjoitusten avulla Unicef toimittaa Ukrainaan hätäaputarvikkeita, kuten puhdasta vettä, huopia, lääkkeitä ja vaatteita. Lisäksi he  tarjoavat psykososiaalista tukea lapsille ja perustavat paikkoja, jossa paossa olevat lapset voivat saada tarvitsemaansa apua.

 

Lisäksi saimme toisen toiveen yhdeltä jäseneltämme kerätä ja toimittaa pehmoleluja Pasilan poliisiasemalle. Sinne saapuu paljon lapsia Ukrainasta ilman leluja ja nallet auttavat osaltaan lisäämään turvallisuuden tunnetta ja hyvää oloa. Saimme kasaan yhdessä jäsentemme kanssa toistasataa pehmolelua tähän keräykseen. Nämä nallet pääsevätkin nyt toteuttamaan uusiin koteihin pehmolelujen tärkeintä tehtävää!

 

Sydämellinen kiitos kaikille näissä keräyksissä mukana olleille!

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: