Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Aktiivinen Arki -kurssi alkaa 5.4.

Tiedät kyllä, että pitäisi aloittaa säännöllinen liikkuminen, mutta aloitus aina siirtyy ja jää muiden asioiden jalkoihin. Kuulostaako tutulta? Jos vastaat kyllä, niin Aktiivinen Arki kurssi on sinulle!

 

Kuuden viikon Aktiivinen Arki –kurssi pohjautuu Let’s be Active EU hankkeisiin. Hankkeet ovat osoittaneet, että kuuden viikon kurssi lisää osallistujien hyvinvointia monella tavalla. Esimerkiksi yleinen jaksaminen arjessa parani huikeat 32,1 % vain 6 viikon aikana. Myös liikunnan myönteisyys ja stressinsietokyky parantuivat ja tuki- ja liikuntaelinten kivut vähenivät kurssille osallistuneilla.

 

Aktiivinen Arki -kurssin myötä saat liikunnan säännölliseksi osaksi arkea ja voit paremmin. Ryhmän tuki motivoi ja antaa mahdollisuuden sosiaalisiin kontakteihin. Aktiivinen Arki ryhmä tapaa kerran viikossa tiistaisin klo 17.15–18.15, 6 viikon ajan. Tapaamisissa tehdään lihaskuntotreeniä sekä kehonhuoltoa ja saat valmentajalta vinkit ja ohjeet juuri sinulle sopivaan harjoitteluun. Yhteisten tapaamisten kautta saat ryhtiä ja rytmiä omaan tekemiseesi.

 

Kurssi on suunnattu liikuntaa aloittaville ja/tai tauon jälkeen liikunnan pariin palaaville.

 

Aktiivinen Arki kurssin sisältö:

 

  • 6 x Ohjattu treeni, tiistaisin 5.4.-10.5.2022, klo 17.15–18.15
  • 2 x Luento keskiviikkona 13.4. ja 27.4. klo 19.15
  • Aplicon liikuntapalveluiden vapaa käyttöoikeus (kuntosali- ja ryhmäliikunta) kurssin ajan sekä liikunnan ohjaajan suositukset juuri sinulle sopivista treeneistä.
  • AplicOnline käyttöoikeus kurssin ajan
  • Henkilökohtainen liikuntakonsultaatio valmentajan kanssa erikseen sovittuna ajankohtana (30 min.)

Aktiivinen Arki -kurssin hinta: 89,00 €

Kurssin maksu maksetaan yhdessä tai kahdessa osassa kurssin alkaessa.

 

Ilmoittaudu mukaan

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: