Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Timanttitiimin (65+) oma kolmen viikon starttikurssi alkaa 31.3.

Oletko 65 + ja kaipaat motivoivaa seuraa omaan liikkumiseen. Aloita Aplicon starttikurssilla ohjatusti ja pääset liikkumaan hyvässä porukassa!

Starttikurssilla pääset helposti ja ohjatusti liikkeelle. Kurssi on suunnattu liikuntaa aloittaville tai tauon jälkeen uudelleen aloittamiseen. Starttikurssilta saat ohjauksen kuntosalilla ja sinulle sopivat muut liikuntaryhmät. Tapaat liikunnanohjaajan ja ryhmäsi kerran viikossa klubilla, jolloin käymme läpi kuulumiset ja seuraavan viikon treenit sekä tekniikkaohjeet. Nyt on aika ottaa ensimmäinen askel kohti terveellisempää arkea osallistumalla starttikurssille. Ryhmä kokoontuu torstaisin 31.3. alkaen ja klo 12-13:00.

Kolmen viikon starttikurssi 29,90 € sisältää:

  • Kolme pienryhmäohjausta kuntosalilla
  • Kolmen viikon ajalle sinulle sopivan liikuntasuunnitelman
  • Kuntosaliopastuksen
  • Kolmen viikon ajan harjoitukset liikuntakalenteristamme tavoitteesi mukaan Aplicon tarjonnasta

Mikä on Timanttitiimi?

Timanttitiimi on 65+ asiakkaillemme suunnattu oma liikuntaryhmä, jossa huomioidaan kyseisen kohderyhmän tarpeet liikkumisen ja hyvinvoinnin osalta. Tavoitteena on säilyttää aktiivinen ja toimiva arki harjoittelemalla mm. tasapainoa, lihasvoimaa ja liikkuvuutta sosiaalista kanssakäymistä unohtamatta. Timanttitiimin viikoittaiseen ohjelmaan kuuluu mm. ohjattu kuntosaliharjoitus sekä oma liikuntatunti. Tuttujen ohjaajien lisäksi pääset liikkumaan tutussa porukassa ja liikunnan ilo on taattu. Treenien jälkipeli ja kuulumiset käydään vielä läpi Aplicon saunan lauteilla ja kahvilassa.

 

Miksi lähteä mukaan kurssille?

  • Liikunnan aloittaminen ja motivaation ylläpito on helppoa säännöllisten tapaamisten vuoksi.
  • Ohjaamisessa otetaan erityisesti huomioon ikääntyvän kehon vaatimukset.
  • Säännöllinen liikunta tuo positiivisia terveysvaikutuksia sekä energiaa ja voimaa arkeen niin fyysisesti kuin psyykkisestikin.
  • Helppo liikkua samanhenkisessä porukassa.
  • Liikunnan iloa ja uusia kohtaamisia.

 

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää Aplicon vastaanottosta 019 312 880 tai info@aplico.fi

Ilmoittautua voit suoraan myös alla olevalla lomakkeella!

Ilmoittaudu mukaan

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: