Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Aplicon ystäväviikko 14.-20.2.

YSTÄVÄNPÄIVÄLAHJAKSI YHTEINEN TREENI

Ystäväviikolla on lukujärjestyksessä pinkkejä tunteja, joille saat ottaa ystävän mukaan tutustumaan veloituksetta. Varaat vain paikan omalla nimelläsi kaksi kertaa, niin teille on molemmille paikka tunnilla. Kuntosalille pääsette tutustumaan klubin aukioloaikoina ma-to 9-21, pe 9-20, la 9-14 ja su 16-20.

 

YSTÄVÄSTÄ TREENIKAVERI JA 50,00 € MOLEMMILLE

Ystäväviikolla, kun tuot ystävän jäseneksi saatte molemmat 50,00 € liikuntalahjakortin. Lahjakortin voi käyttää vaikka omaan liikuntajaksomaksuun. Tulkaa yhdessä kokeilemaan jokin treeni ystäväviikolla ja kun saat ystäväsi jäseneksi saatte molemmat tämän 50,00 € edun.

Tarjous on voimassa ystäväviikon ajan ja se koskee 12 kk jäsenyyksiä. Aloitusmaksu on ystävälle tai perheenjäsenelle 0 €.

Terveyttä, iloa ja hyvää oloa yhdessä!

 

KOKO PERHEEN YHTEINEN JUTTU

Tiesithän, että kun perheessä on yksi jäsen normaalihinnalla (66,90 €), on kaikki seuraavat perheessä oikeutettuja saamaan jäsenyyden perhealennuksella. Perheeseen lasketaan samassa taloudessa olevat henkilöt, eli perheen aikuiset ja lapset. Perhejäsenyyden edun saa myös, kun jäsenyydet niputetaan yhteen maksajaan, esimerkiksi äiti maksaa lasten jäsenyydet, vaikka asuisivat omillaan. Jäsenyyteen kuuluvat aina kaikki jäsenpalvelut. Henkilökohtaisella avainkortilla pääsee liikkumaan vuoden jokaisena päivänä klo 04–24 välisenä aikana. Jäsenyys on voimassa sitovan sopimuskauden ajan kaksitoista (12) kuukautta, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana yhden (1) kuukauden irtisanomisajalla. Mikäli perheen nuoriso (alle 18v) liittyvät jäseneksi on niissä sopimuksissa 12 kk peruskaudellakin 3 kk irtisanomisaika, jos liikuntaharrastus muuttuu matkan varrella. Nyt on hyvä aika hyödyntää ystäväviikon tarjous myös oman perheen sisällä.

 

Jäsenenä käytössä ovat kaikki seuraavat palvelut ja edut:

  1. Avara ja valoisa 700 m2 kuntosali
  2. Ryhmäliikunta, yli 100 tuntia viikossa kolmessa eri tilassa
  3. 2 ilmaista Personal Trainer -tapaamista vuosittain
  4. AplicOnline
  5. Lapsiparkki Omppula
  6. CMS Travelpass
  7. Vesiliikunta ja aamu-uinti Lohjan Neidonkeitaalla ja avantouinti Haikarissa
  8. Osa kurssitarjonnan ja äitiysliikunnan palveluista
  9. Jäsenetuhinnat Aplicon lisäpalveluihin ja yhteistyöyrityksiin

 

Jäsenyys perhealennuksella 49,90 € / 4 viikkoa

Liikuntajaksomaksu veloitetaan 4 viikon välein. Koko vuoden jäsenyyden voi halutessaan maksaa myös yhdessä erässä. Maksaa voit myös kaikilla yleisimmillä liikuntaseteleillä ja -eduilla.

 

Tervetuloa liikkumaan Aplicoon koko perheen kanssa!

 

 

 

 

 

 

Aplicon verkkokauppaan tästä!

Tutustumaan Aplicoon tästä!

Kysy lisää tästä!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: