Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Helmikuun jäsentiedote ja jäsenetuja 2/2022

Tuntuu hyvälle saada kirjoittaa kaikista kevään uutuuksista, kursseista ja jäseneduista, joita meillä on nyt sinulle tarjota. Nappaa tästä omasi liikuntasi tueksi ja nähdään klubilla!

 

KEVÄÄN UUTUUDET

Virallinen kevään lukujärjestys on käynnistynyt tänään maanantaina 7.2. Löydät kaikki tuntimme varausjärjestelmästä.


HIIT

Hikeä ja poltetta! Tule haastamaan itsesi tehokkailla ja yksinkertaisilla liikkeillä. Tällä tunnilla kunto kohoaa ja hiki virtaa. Tämä rasvaa polttava treeni tehdään aikaa vastaan ja ohjaaja saa sinut ylittämään itsesi treeni toisensa jälkeen. Voit tehdä liikkeet omassa tahdissa, ja huomaat kehityksen säännöllisellä harjoittelulla. Vuorottelemme aerobisilla ja lihaskuntoliikkeillä. Tunti sisältää lämmittelyn, 2 tai 3 treeni osiota sekä loppujäähdyttelyn.

Tunnit: MA klo 9.45 ja 17.05 ja PE klo 15.30

 

Les Mills BODYJAM™

Tanssitunti, jossa sekä tanssityylit että musiikki edustavat uusimpia tuulia.
BODYJAM™ on kestävyysharjoittelutunti, jossa pääset nauttimaan tanssin ja musiikin uusimmista tuulista. Tällä tunnilla hauskanpito korostuu yhtä paljon kuin hikoilu. Se on täydellinen tunti sekä tanssia rakastaville että niille, jotka haluavat kohottaa kuntoaan ja parantaa koordinaatiotaan lähes huomaamatta. Harjoita kehonhallintaasi ja kehosi ilmaisukykyä ja anna tanssin viedä mukanaan!

Tunti: LA klo 12.30

 

YOGA&MEDITAATIO

Ohjelmassa traditionaalinen, tasapainottava joogasarja, joka perustuu intialaiseen lääketieteeseen, ayurvedaan. Liikkeiden avulla rentoutamme ja vahvistamme pallealihasta, mikä kasvattaa kehomme vastustuskykyä ja auttaa palautumaan rasituksesta. Teemme tätä samaa sarjaa koko kevään, tavoitteena siirtyä vaivattomasti liikkeestä toiseen silmät kiinni. Näin saavutamme todellisen flow-tilan. Sarjan avulla huomaat oman edistymisesi.
Joogan jälkeen on pari lyhyttä mindfulness meditaatiota, mikä taas lisää keskittymiskykyä ja parantaa stressinhallintaa.

Tunti: TO klo 18.25

 

TAPAHTUMAKALENTERISSA FUTSALIA

Tervetuloa pelaamaan Futsalia Mäntynummen liikuntahalliin.

Tämä tunti on Aplicon jäsenten etu. Muista olla ajoissa paikalla, sillä koulun ovet pidetään lukittuina. Pelit toteutetaan yhteistyössä Lohjan pallon kanssa, ja LoPa:lta tulee sekä ohjaaja, että pallot ja tötsät. Lenkkarit vain mukaan ja pelaamaan!

 

AVANTO HAIKARISSA JÄSENYYTEEN KUULUVANA
Toiveestanne olemme hankkineet palautumiseen mahdollisuuden avannossa. Avantouintivuorot ovat nyt keväällä ma klo14–15 ja ke klo17–18. Varausjärjestelmässä on 15min välein varattavissa vuoro. Tällä saamme hieman porrastettua saunojia ja pukuhuoneen käyttöä. Ajatus on, että varaat sen ajan, milloin saavut ja käyt avannossa, ei kaikkia 15 min aikoja. Pidempään saunomiseen on Aplicon omat saunatilat. Nämä vuorot puhtaasti avannossa käymiseen ja palautumiseen suunniteltuja. Pukuhuoneen oven koodin saat vastaanotosta tekstiviestillä, ennen vuoron alkua. Tällä koodilla pääset pukutiloihin Haikarissa.

 

TÄNÄÄN VIETETÄÄN JÄSENMYYNTIPÄIVÄÄ
Onko perheessäsi tai lähipiirissäsi joku, joka on miettinyt treenikaveriksesi lähtemistä? Tänään voisi olla hyvä päivä liittyä jäseneksi. Maanantaina 7.2. on ainoa päivä, kun tuplaamme kevään kampanjan. Kun TÄNÄÄN JÄSENMYYNTIPÄIVÄNÄ liittyy jäseneksi, saa 100 € alennusta alkuun, sekä 20 ensimmäistä vielä 2 PT-tapaamista Jennylle kaupan päälle. Tarjous ostettavissa klubilla klo 9–21 tai verkkokaupasta puolille öin. Ihanaa, jos vinkkaat omalle lähipiirillesi tai työkavereillesi, jos siellä on liittymistä miettineitä.

 

TULOSSA APLICON TREENIPÄIVÄT 4.–5.3.

Lauantaina 2.10. vietimme Aplicolla Les Mills- Maratonpäivää. Tapahtuma sai niin paljon positiivista palautetta, että päätimme laittaa vielä paremmaksi, ja nyt vihdoin sulun jälkeen aloitamme maaliskuun kaksipäiväisellä tapahtumalla.  Tapahtuman tarkoituksena on aktivoida liikkujia, luoda elämyksiä ja liikunnan iloa kaikkialle, liikut sitten kotona tai klubilla. Syksyn tapahtuman jälkeen toiveena oli, että tapahtuma ei koskisi pelkästään Les Mills- tunteja. Siksi 4.3. perjantai-illalla tapahtuma pitää sisällään muita ryhmäliikuntatunteja, mm. kevään uutuuksia, ja lauantai on pyhitetty uusille Les Mills-koreografioille. Halutessasi voit siis osallistua kahden päivän tapahtumaan. Jäsenille tapahtuma on veloitukseton, muille 25 €/ päivä tai 40 €/ 2 päivää. Tunneille pääset ilmoittautumaan 18.2. eteenpäin, mutta pääset kurkistamaan tapahtuman tunteja tuntikalenteristamme jo aiemmin. Lauantain tapahtumassa pidämme lounastauon. Jos haluat, voit tilata kauttamme Cafe Carnevalin salaatin á 13,90 €. Salaatti tulee tilata 1.3.2022 mennessä: info@aplico.fi. Salaattivaihtoehdot: Kana-Ceasar, Välimeren Feta, Chevre kana, Ilmakuivattu kinkku, Savulohi ja Jokirapu.

Ilmoittaudu mukaan tähän mahtavaan tapahtumaan varausjärjestelmästä!

Meidän joukkueemme odottaa tätä jo yhtä innolla kuin joulupukkia!

 

KEVÄÄN 2022 VALMENNUSRYHMÄT

Muutamia paikkoja vielä vapaana Valmennusryhmissämme. Pienryhmävalmennuksemme ovat suosittuja turvallisen ja tavoitteellisen valmennuksen vuoksi. Mutta myös siksi, että ryhmästä saa treenikavereita, jotka myös tsemppaavat liikkeelle. Valmennukset kestävät 12-16 viikkoa, ja pitävät sisällään yhden ohjatun treenin, sekä 2-4 omatoimista treeniä viikossa ryhmästä riippuen. Tämän lisäksi valmentaja vastaa mahdollisiin kysymyksiin, sekä antaa lisäohjeita.

Kevään ryhmät:

  • Startti ti 8.2. klo 09:30 Terveempi Kiinteämpi / Petra L
  • Startti ke 9.2. klo 18:30 Terveempi Kiinteämpi / Petra L
  • Startti ma 28.2. klo 17:40 Core Haltuun / Emma& Terhi
  • Startti ma 28.2. klo 18:45 Terveempi Kiinteämpi / Terhi& Linda
  • Startti ti 1.3. klo 18:05 Kiinteämpi / Joakim

Tästä voit lukea lisää ryhmien sisällöstä, sekä ilmoittautua mukaan: https://aplico.fi/valmennusryhmat-2/

Ma 14.2. ohjaamme Demo-tunnit sekä Core haltuun- että Terveempi Kiinteämpi-treeneistä. Jos haluat ennen ilmoittautumista tutustua treenien sisältöön, niin ilmoittaudu mukaan: https://aplico.clubmanagement.fi/web/1/webPage.html

 

NUORTEN KURSSI

Nuorten kurssilla opitaan kuntosaliharjoittelun salat turvallisesti ja rennossa ilmapiirissä. Ohjaajan opastuksella harjoitellaan käyttämään laitteita, ja sopivia painoja. Kurssilta saat myös oman kuntosaliohjelman. Kuntosalin lisäksi tutustutaan kehonhuoltoon ja ryhmäliikuntaan ryhmän toiveiden mukaan. Nuorten kurssin jälkeen saat liittyä Aplicon jäseneksi, ja käyttää palveluja omatoimisesti. Nuorten kurssin harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin klo 16:00-16:45.

Nuorten kursseja järjestetään kevätkaudella 2022 kaksi kappaletta: kurssi 1 on ajalla 8.2.-24.3.2022 ja kurssi 2 on ajalla 5.4.-12.5.2022. Molempien kurssien kesto on 6 viikkoa. Aplicon jäsenetuhinta on 79,90 € ja muille hinta on 119,90€.

 

UUTTA ÄITIYSLIIKUNNASSA:

MamaYoga – Äitiysjooga 10.2.-17.3.2022 TO klo 10:00

Tällä tunnilla lisäät liikkuvuutta sekä kehosi hyvää oloa. Liikkuvuusliikkeiden asennot ovat helppoja ja joogasta tuttuja. Tunnin tarkoitus on lempeästi huoltaa ja rentouttaa kehoa ja mieltä.

MamaDance – Tanssi vauvan kanssa 24.3.-28.4.2022 TO klo 10:00

Tällä tunnilla vauvaa pidetään rintarepussa tai kantoliinassa. Tunnilla tanssitaan vauvan kanssa erilaisin teemoin. Tanssi on lempeää ja palauttavaa liikuntaa. Sopii hyvin myös raskaana oleville. Tämä tunti tarjoaa positiivisia elämyksiä sekä yhteisiä hetkiä vauvalle ja äidille.

MamaCore – Core kuntoon 5.5.-16.6.2022 TO klo 10:00 (helatorstaina ei tuntia)

Tunnilla opit oikean ryhdin, parannat tasapainoa sekä kehon yleistä hallintaa. Keskivartalon lihaksia vahvistetaan tällä tunnilla monipuolisesti lantionpohjaa unohtamatta. Tunti sopii loistavasti myös erkaumasta kärsiville ja palauttavaksi harjoitukseksi synnytyksen jälkeen. Harjoitteet sopivat myös raskaana oleville ja vahvistaa kehoa lempeästi.

Kurssit kuuluvat Aplicon jäsenyyteen. Kurssille voi osallistua myös kurssimaksulla: 6x kurssi 59,90 €

 

YSTÄVÄVIIKKO APLICOLLA 14.–20.2.

Tässä on yksi hyvä tapa muistaa ystävää. Antaa lahjaksi yhteistä aikaa liikunnan merkeissä. Ystäväviikolla on lukujärjestyksessä pinkkejä tunteja, joille saat ottaa ystävän mukaan tutustumaan veloituksetta. Varaat vain paikan omalla nimelläsi kaksi kertaa, niin teille on molemmille paikka tunnilla. Kuntosalille pääsette tutustumaan klubin aukioloaikoina ma-to 9–21, pe 9–20, la 9.14 ja su 16–20. Muistathan kuntosalillekin varata paikan, jos saavutte primetime- aikohin, eli arkisin ja su 16–20 ja la 09-12 välillä.

 

JÄSENETU LOHJAN INTERSPORTISSA

Ystäväviikon aikana saat Aplicon jäsenkortilla kaikista jumppa- ja sisäliikunta-asuista -20 % alennuksen. Ystäväviikko on 14.–20.2 ja edun saat näyttämällä jäsenkorttiasi kassalla.

 

TOIMINTAMALLIT KLUBILLA

Terveysturvallinen toiminta klubin tiloissa on edelleen tärkeää. Uskomme, että olette nämä jo lukeneet kaikista tiedotteistamme kaksi vuotta niin monesti, että emme enää kertaa käsien pesua ja laitteiden desinfiointia käytön jälkeen sen enempää. Mikäli haluat kerrata toimintamallimme, niin klikkaa tästä tammikuun tiedotteeseen, jossa ohjeet ovat laajemmin kirjattuna. Kiitos jo etukäteen kaikille huolellisuudesta tässä yhteisessä asiassa!

https://aplico.fi/klubi-on-auki-tiistaina-1-2-alkaen-tervetuloa-taas-liikkumaan-aplicoon/

 

Upea viime viikko jo takana tätä kevättä ja sisäliikuntaa. Kiitos kaikista hymyistä ja liikunnan ilosta teille jokaiselle.

 

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Jutta Österberg-Hurme, yhdessä koko henkilökunnan kanssa

info@aplico.fi

019 312 880

www.aplico.fi

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: