Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Joulukuun jäsentiedote ja jäsenetuja 12/2021

Vuosi lähestyy loppuaan ja on aika vielä joulukuun jäsentiedotteen. Tässä infoa vuodenvaihteesta, jäseneduistasi ja kevään uutuuksista klubilla! Lisäksi näet mitä toimenpiteitä olemme tehneet ryhmäliikuntakyselyn tuloksien pohjalta. Hyppää siis mukaan lukemaan uusin info klubilta!

 

RAJOITUKSET JA TOIMINTAMALLIT KLUBILLA

Tällä hetkellä media kirjoittaa jo monia skenaarioita siitä mitä mahdollisia uusia rajoituksia olisi tulossa. Vielä ei ole viranomaisilta (Avi) tai paikallisesti tullut toimintaohjeita yrityksille. Tällä hetkellä meillä liikutaan nykyisien rajoitusten mukaisesti n. 40 % pienemmällä asiakaskapasiteetilla ja tartuntalain 58 c ja d pykäliä noudattaen. Alustavasti Avi on tiedottanut, että 23.12. mennessä tulisi asiasta ja heidän päätöksistään tietoa meille. Mahdolliset lisärajoitukset astuisivat voimaan ti 28.12., jos ne meitä koskettaisi. Nyt vaan syvään henkeä sekä treenataan ilolla tässä odottaessa. Me tiedotamme teitä HETI, jos ja kun uusia rajoituksia liikkumiseen asetettaisiin. Näin olemme toimineet kaksi vuotta ja jatkamme samalla mallilla. Teemme kaikkemme, että liikunta jatkuu tavalla tai toisella. Tästä pääset lukemaan tämänhetkiset toimintamallit klubillamme: https://aplico.fi/toiminta-aplico-ratakadun-tiloissa-4-12-9-1-valisena-aikana/

 

APLICON JOULUKALENTERI

Muistathan seurata somessa (Instagram ja Facebook) Aplicon omaa joulukalenteria. Kalenterissa on jo nähty erilaisia treenivinkkejä sekä haasteita. Jokainen päivä pitää sisällään arvonnan, jossa voit voittaa sekä tuotepalkintoja että henkilökohtaisia ohjauksia liikunnan parissa. Pääset edelleen kurkkaamaan ihan jokaisen päivän luukun, ja osallistumaan. Suurin voitto arvotaan perinteisesti jouluaattona, jolloin kaikkien joulukuun aikana treenanneiden kesken arvotaan 6kk ilmainen jäsenyys. Voit liikkua livenä tai etänä, kunhan muistat ilmoittautua, niin osallistut arvontaan.

 

TREENAAN STRIIMEIN KOTONA

Lukujärjestyksemme varauskalenterissa olet nyt joulukuussa löytänyt tunnin nimellä ”treenaan striimein kotona”. Tänne voit ilmoittautua, jos osallistut mille tahansa hybriditunnille kotona tai teet AplicOnlinen kirjastosta treenejä tallenteilla. Näin me näemme, että olet aktiivinen kotona tai matkoilla, saat itsellesi treenimerkinnät kalenteriin ja olet myös mukana joulukuun treenien arvonnassa.

 

APLICON JÄSENTEN SALAATTIETU JATKUU MYÖS TAMMIKUUN

 • Prisman PICADELI salaattien alennus -30 % Aplicon jäsenkortilla on ollut voimassa joulukuun ja etu jatkuu myös koko tammikuun ajan. Näytä jäsenkorttiasi kassalla niin saat alennuksen.

 

MUISTATHAN MYÖS JATKUVAT JÄSENETUSI

 • Fysioksesta 30 min konsultaatio fysioterapiaan veloituksetta Aplicon jäsenille joka vuosi.
 • Lohjan Intersportista – 5 % alennus Aplicon jäsenkortilla.
 • Oma PT -palvelut ovat käytössä 2 tapaamista kalenterivuodessa.
 • AplicOnline- palvelu, jolla treenaat kotona ja reissuilla kanssamme livenä ja tallentein.

 

JOULUNAIKA APLICOLLA

Vastaanottomme palvelee normaalisti ke 22.12. asti. To 23.12. ja 30.12. vastaanottomme on avoinna klo 09:00-20:00 välisen ajan. Sen jälkeen ostoksille pääsee verkkokaupastamme www.aplico.fi/kauppa Tapaninpäivänä 26.12. vastaanottomme on avoinna 10:00-13:30. Su 2.1. vastaanottomme on avoinna normaalisti 16:00-20:00.

 

Jouluaattona ja joulupäivänä sekä uudenvuoden pyhinä jäsenemme treenaavat henkilökohtaisilla avainkorteilla normaalisti 04:00-24:00 välisenä aikana. Myös virtuaalijumpat klubilla Sali 3:ssa ja sisäpyöräilyssä ovat käytössäsi pyhien aikana. Muista myös AplicOnline, jonka parissa voit treenata tai venytellä kotona, vaikka kinkunsyönnin välissä.

 

VINKIT PUKINKONTTIIN

Tästä pääset vielä meidän joululahjavinkkejämme katsomaan. Tarjoukset ovat voimassa 31.12.2021 saakka. Muistathan, että lahjakortit voi lahjansaaja käyttää mihin vain liikuntaan. Vaikka jo olemassa olevan jäsenmaksun maksamiseen. Lue lisää vinkeistä: https://aplico.fi/tuote-osasto/joululahjaideat/

 

RYHMÄLIIKUNTAKYSELYN TULOKSIA JA KEVÄÄN 2022 UUTUUDET

Kiitos ajastasi ja vastauksistasi ryhmäliikuntakyselyyn. Kyselyn tulokset ja vastaukset on käyty läpi, ja kevään lukujärjestystä suunniteltu sen mukaisesti toiveet huomioon ottaen. Eniten toivotuimmat lajit olivat tanssi, fyysisesti raskaat harjoitukset, kehonpainoharjoittelu sekä kehonhuolto-tunnit. Näihin vastaamme näillä kalenterista löytyvillä uutuuksilla:

 

 • UUTTA: Les Mills Bodyjam – Les Mills BODYJAM™ on tanssitunti, jossa sekä tanssityylit että musiikki edustavat uusimpia tuulia.
  BODYJAM™ on kestävyysharjoittelutunti, jossa pääset nauttimaan tanssin ja musiikin uusimmista tuulista. Tällä tunnilla hauskanpito korostuu yhtä paljon kuin hikoilu. Bodyjam on täydellinen tunti sekä tanssia rakastaville, että niille, jotka haluavat kohottaa kuntoaan ja parantaa koordinaatiotaan lähes huomaamatta. Harjoita kehonhallintaasi ja kehosi ilmaisukykyä ja anna tanssin viedä mukanaan! Ohjaaja toimii tietysti upea Oskari.

 

 • UUTTA: HIIT – tunti on kevään kuuma uutuus, joka yksinkertaisuudellaan haastaa kovaan treeniin. Tämä on tehokkaista ja yksinkertaisista liikkeistä koostuva rasvanpoltto-treeni. Kunto kohoaa taatusti tällä tunnilla. Liikkeitä suoritetaan aikaa vastaan, joten tunti sopii kaiken tasoiselle tekijälle. Tällä tunnilla voit haastaa itseäsi ja tuntea olosi voittajaksi jokaisen treenin jälkeen. Ohjaajina kevään tunneille ovat Risto, Emma ja Petra V.

 

 • UUTTA: Ihana kehonhuolto uutuus on Sirpan vetämä YOGA + MEDITAATIO. Ohjelmassa on traditionaalinen, tasapainottava joogasarja, joka perustuu intialaiseen lääketieteeseen, ayurvedaan. Liikkeiden avulla rentoutamme ja vahvistamme pallealihasta, mikä kasvattaa kehomme vastustuskykyä ja auttaa palautumaan rasituksesta. Teemme tätä samaa sarjaa koko kevään, tavoitteena siirtyä vaivattomasti liikkeestä toiseen silmät kiinni. Näin saavutamme todellisen flow-tilan. Sarjan avulla huomaat oman edistymisesi. Joogan jälkeen on pari lyhyttä mindfulness meditaatiota, mikä taas lisää keskittymiskykyä ja parantaa stressinhallintaa.

 

 • Kevään aikana tulossa myös tapahtumakalenteriin:
  • Mobility Circuit – Liikkuvuus kuntopiiri
  • X- method -kurssi
  • Aplico Dance Group – tunnit
  • Lavista tiistaille sekä sisäpyöräilyyn maratonia Jukan kanssa ja Body Combatin-tekniikkaa Päivin kanssa.

 

VUODEN VIIMEINEN JÄSENMYYNTIPÄIVÄ -TARVITSETKO TREENIKAVERIA?

Vietämme vuoden viimeistä jäsenmyyntipäivää keskiviikkona 29.12. Mikäli kotona on joku, joka harkitsee liikunnan aloittamista, voit vinkata päivän eteenpäin. Aloittamalla tuona päivänä myymme 20 uutta jäsenyyttä, joihin saa kaksi PT tapaamista meidän Jennylle kaupan päälle ja liikuntamaksut käynnistyvät sitten 4.2.2022. Kysy lisää tai varaa omasi jo ennakkoon sari.hankimo@aplico.fi

 

TULOSSA APLICON TREENIPÄIVÄT 7-8.1.2022

Lauantaina 2.10. vietimme Aplicolla Les Mills- Marathonpäivää. Tapahtuma sai niin paljon positiivista palautetta, että päätimme laittaa vielä paremmaksi, ja aloittaa kevätkauden 2022 nyt kaksipäiväisellä tapahtumalla.  Tapahtuman tarkoitus on aktivoida liikkujia, luoda elämyksiä ja tuottaa liikunnan iloa kaikkialle, liikut sitten kotona tai klubilla. Syksyn tapahtuman jälkeen toivottiin, että tapahtuma ei koskisi pelkästään Les Mills- tunteja. Siksi 7.1. perjantai-illalla tapahtuma pitää sisällään muita ryhmäliikuntatunteja, mm. kevään uutuuksia, ja lauantai on pyhitetty uusille Les Mills-koreografioille.

 

Halutessasi voit siis osallistua kahden päivän tapahtumaan. Jäsenille tapahtuma on veloitukseton, muille 25 €/ päivä tai 40 €/ 2 päivää. Tunneille pääset ilmoittautumaan jouluaatosta eteenpäin, mutta pääset kurkistamaan tapahtuman tunteja tuntikalenteristamme, vaikka nyt heti. Lauantain tapahtumassa pidämme lounastauon. Jos haluat, voit tilata kauttamme Cafe Carnevalin salaatin á 13,90 €. Salaatti tulee tilata 5.1.2022 mennessä: info@aplico.fi. Salaattivaihtoehdot: Kana-Ceasar, Välimeren Feta, Chevre kana, Ilmakuivattu kinkku, Savulohi ja Jokirapu.

Ilmoittaudu mukaan tähän mahtavaan tapahtumaan! Meidän joukkue odottaa tätä jo yhtä innolla kuin jouluaattoa. Pidämme oikeuden tapahtuman siirtämiseen myöhempään ajankohtaan, jos liikunta-ala saisi uusia ohjeistuksia maailman tilanteesta johtuen.

 

KEVÄÄN 2022 VALMENNUSRYHMÄT

Ilmoittautuminen kevään valmennusryhmiin on alkanut. Tammi- helmikuussa aloitamme seitsemän valmennusryhmää, ja vielä mahtuu hyvin mukaan. Pienryhmävalmennuksemme ovat suosittuja turvallisen ja tavoitteellisen valmennuksen vuoksi. Mutta myös siksi, että ryhmästä saa treenikavereita, jotka myös tsemppaavat liikkeelle. Valmennukset kestävät 12-16 viikkoa, ja pitävät sisällään yhden ohjatun treenin, sekä 2-4 omatoimista treeniä viikossa ryhmästä riippuen. Tämän lisäksi valmentaja vastaa mahdollisiin kysymyksiin, sekä antaa lisäohjeita.

Kevään ryhmät:

 • Startti ma 31.1. klo 18:45 Terveempi Kiinteämpi / Terhi& Linda
 • Startti ma 28.2. klo 17:40 Core Haltuun / Emma& Terhi
 • Startti ti 1.2. klo 09:30 Terveempi Kiinteämpi / Petra L
 • Startti ti 15.2. klo 18:05 Kiinteämpi / Joakim
 • Startti ti 1.2. klo 19:00 Terveempi Kiinteämpi / Miikka& Petra Và 1 paikka vapaana
 • Startti ke 2.2. klo 18:30 Terveempi Kiinteämpi / Petra L
 • Startti to 27.1. klo 17:45 Kesäkuntoon 2022 / Risto à 1 paikka vapaana

Tästä voit lukea lisää ryhmien sisällöstä, sekä ilmoittautua mukaan: https://aplico.fi/valmennusryhmat-2/

Voit myös kysyä valmentajilta henkilökohtaisesti lisää harjoittelusta.

 

Lopuksi vielä lämmin kiitos yhteisestä matkasta kuluneen vuoden aikana! Toivomme sinulle rentouttavaa joulunaikaa sekä terveyttä uuteen vuoteen 2022! Nähdään treenien merkeissä niin klubilla, kuin etänäkin AplicOnline-palvelun kautta.

 

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

 

Jutta Österberg-Hurme, yhdessä koko henkilökunnan kanssa

info@aplico.fi

019 312 880

www.aplico.fi

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: