Toiminta Aplico Ratakadun tiloissa 4.12.–9.1. välisenä aikana

Etelä-Suomen aluehallintovirasto ilmoitti torstaina 2.12.2021 illalla uusista rajoituksista Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueelle. Tartuntatautilain pykälän 58 d mukainen päätös astuu voimaan lauantaista 4.12. Päätös on voimassa 31.12.2021 asti.

 

Aluehallintoviraston tiedotteesta: Asiakasmäärästä riippumatta toiminnan harjoittajan on järjestettävä toiminta siten, että asiakkaiden ja toimintaan osallistuvien sekä seurueiden lähikontaktin aiheuttamaa tartunnan riskiä voidaan ehkäistä. Toimija voi esimerkiksi rajoittaa asiakasmäärää, porrastaa kävijöiden osallistumista ja/tai tehdä tilaan ja asiakaspaikkojen sijoitteluun liittyviä järjestelyjä. Näiden toimenpiteiden vaihtoehtona toiminnan harjoittaja voi edellyttää yli 16-vuotiailta asiakkailta ja toimintaan osallistujilta koronapassia.

Kuntosalien osalta ei ole kyse rajaamisesta 20 henkilöön, kuten yleisötilaisuuksissa ja kokoontumisissa on tehty, vaan velvoitteesta toteuttaa tiloissa sellaisia toimia, joilla lähikontaktin aiheuttamaa tartuntariskiä voidaan ehkäistä.

Meillä Aplicossa tämä kaikki käytännössä toteutuu jo nyt. Olemme tehneet tämän eteen töitä pian kaksi vuotta muokataksemme koko sisätiloissa tapahtuvan toimintamme mahdollisimman turvalliseksi. Olemmekin tässä onnistuneet loistavasti.  Meidän 3000 m2 tiloihin mahtuu turvallisesti liikkumaan edelleen. Pidetään vain asia yhdessä mielessä omaa harjoitusta tehdessä. Asiakasmäärä on koko ajan ollut rajoitettu ja ryhmäliikunnassa paikat ovat merkattuja, jotta kaikilla on oma tila liikkua. Nyt lisäämme jo olemassa oleviin malleihin koronapassin käytön ajoille, joille käyttöasteemme on kaikista suurin.

 

Huomioitavaa toimintamalleissa 4.12.–9.1. välisenä aikana turvallisen liikkumisen tueksi:

  1. Avin ohjeen mukaan otamme käyttöön koronapassin 4.12. alkaen alla olevan mallin mukaisesti. Koronapassi on käytössä aikoina, jolloin asiakkaita on talossa eniten, eli arkisin maanantaista-perjantaihin klo 17:00-20:00 välillä sekä sunnuntaisin klo 16:00-20:00. Muina aikoina asiakasmäärä on pienempi ja turvallisuus taataan pienemmillä asiakasmäärillä ja paikkamerkeillä ryhmäliikunnassa, jolloin koropassia ei tarkasteta. Varatessasi ryhmäliikuntatunteja näet lukujärjestyksestä vielä, millä ryhmäliikuntatunnilla vaaditaan koronapassi. Tämä lukee tunnin nimen edessä tuntia varatessasi. Koronapassi näytetään Aplicon vastaanotossa ennen tunnille kirjautumista. Kiitos, kun otat todistuksen ja tarvittaessa henkilöllisyystodistuksen esille saapuessasi. Varauduthan myös saapumaan ajoissa, että ehdimme kaikki sujuvasti saada sisälle. Suuri kiitos yhteistyöstäsi jo etukäteen.

 

  1. Kuntosalimme on avoinna normaalisti 04.00–24.00 välisenä aikana. Kuntosalille tulee varata paikka ennakkoon varausjärjestelmästä. Voit varata harjoittelusi ajat tunnin vuoroissa. Jos harjoituksesi kestää pidempään, voit varata kaksi aikaa itsellesi peräkkäin. Arkisin klo 17:00-20:00 ja sunnuntaisin klo 16:00-20:00 kuntosalille vaaditaan koronapassi ja sille ajalle voit ilmoittautua varausjärjestelmässä ja saapua vapaasti oman aikataulusi mukaan. Mikäli sinulla ei ole varaustunnukset tallella niin saat ne vastaanotostamme klubilla ollessasi tai soittamalla 019 312 880.

 

  1. Ryhmäliikunta toimii nykyisen lukujärjestyksen mukaisesti. Tunneillamme on 40–50 % vähemmän asiakkaita ja tällä takaamme teille riittävät turvavälit liikuntatunneilla. Muistathan varata paikan itsellesi ennakkoon, niin tiedät pääseväsi tunnille. Varausjärjestelmästä näet, milloin tunnille vaaditaan koronapassi.

 

  1. Sisäpyöräilyssä sinulla on käytössä pyörät, joissa on satula. Olemme vähentäneet asiakaspaikkoja tilassa. Toivomme, että valitset paikan tunnilla siten, että koko ryhmä sijoittuu etäälle toisistaan. Ohjaaja auttaa tässä.

 

  1. Lapsiparkintilan asiakasmäärä on 10 henkilöä ja vanhemmat huolehtivat lasten käsienpesusta omiensa ohella Omppulaan saavuttaessa ja sieltä poistuttaessa. Omppulaan saa tuoda lapset vain täysin terveenä.

 

  1. Laitepilates- ja valmennusryhmät ovat pienryhmiä ja ne jatkuvat lukujärjestyksen mukaisesti.

 

  1. Personal Training -tapaamiset ohjataan sovitun mukaisesti. Salilla ohjaaja huolehtii kanssasi riittävistä turvaväleistä. Halutessasi voitte harjoitella myös ulkona tai etätapaamisilla.

 

Liikunnan kuuluu nyt jatkua! Malleja on monia paikan päällä, ulkona ja AplicOnlinella etänä. Nähdään siis klubilla ja hybriditunneilla joka viikko! Muistathan kysyä apua tarvittaessa omalta personal traineriltasi. Heiltä saat treenit halutessasi kuntosalin lisäksi ulkona tai etänä, sekä teemme sinulle sopivan liikuntasuunnitelman.

Muistathan, että kaikki Sali 1 tapahtuvat tunnit tulevat sinulle reaaliajassa myös kotiin ja olet etänä mukana aidossa tunnelmassa hybridinä. Vuoden ajan tutuksi tulleet livestriimit ja etävalmennukset löytyvät myös AplicOnlinessa jäsenetunasi. Kanssamme liikkuminen myös kotoa käsin on monipuolista.

Tilanne valtakunnallisesti ja Lohjalla on jatkuvassa muutoksessa, kuten me kaikki tiedämme. Tämän tiedotteen ja toimintamallien mukaan toimimme 9.1.2022. asti. Tämä siksi, että joulun- ja uudenvuoden pyhien harjoittelu menee sujuvasti jo totutulla mallilla. Mikäli muutoksia kuitenkin tulee infoamme teitä niistä pikimmiten. Olemme pian kaksi vuotta tehneet töitä teidän turvallisen liikuntanne eteen niin paikan päällä, kuin etänä. Me teemme joka päivä parhaamme, että sinulla, Aplicon jäsen, on monia mahdollisuuksia kanssamme terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoon ajasta ja paikasta riippumatta.

Ihanaa joulun odotusta ja hyviä treenejä sinulle!

 

Yhteistyöterveisin,

Jutta Österberg-Hurme yhdessä koko henkilökunnan kanssa

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Ratakatu 24, 08150 Lohja

www.aplico.fi

info@aplico.fi

019 312 880

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: