Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Jäsentiedote ja jäsenetuja 10/2021

Syksy pimenee, mutta onneksi valoa ja ohjelmaa on klubilla senkin edestä. Olemme keränneet jälleen tiedotteeseen jäsenyytesi etuja ja klubin tapahtumia liikuntasi iloksi. Poimi omasi ja nähdään klubilla.

 

AAMU-UINTI KESKIVIIKKOAAMUISSA

Tästä viikosta eteenpäin pääsee taas aamu-uinneille Virkistysuimala Neidonkeitaalle. Aplicon jäsenetuna pääset uimaan ke aamuisin klo 06:00-08:00. Neidonkeitaan vastaanotto ei ole ko. aikaan avoinna. Päästäksesi uimaan, noudathan Aplicon vastaanotosta uintikortin, jolla pääset ovesta sisään.

 

TAPAHTUMAKALENTERISSA LOKAKUUSSA

Kelien vielä suosiessa jatkamme vielä ulkotreenejä ja MÄKITREENIÄ Aplicon lähimetsässä. Tämän perjantai-illan tunnin suosio vaan kasvaa, lähde sinäkin kokeilemaan. Tavataan Aplicon pihalla klo 17:00 ja siirrytään yhdessä treenipaikalle. Jokainen tekee treenin oman kuntonsa mukaan. Seuraava treeni pe 8.10. klo 17:00 Riston johdolla.

 

LES MILLS BODYJAM– tunti on kalenterissamme seuraavat kolme lauantaita klo 12:15. Tämä LesMills-perheen tanssitunti, haastaa sinut koreografiallaan, vauhdikkuudellaan ja fyysisyydellään. BODYJAM on tanssihirmun tunti, jota siivittää uusimmat hitit, tyylit ja energia! Varaa paikkasi näille Oskarin ohjaamille tunneille.

 

JÄSENETU LOKAKUUSSA

  • Lohjan Prismasta Sushibaarista -15 % alennus lokakuun ajan. Prisman kassalla saat edun jäsenkorttiasi näyttämällä. Normaalihinta 24,90/kg.

 

JATKUVAT JÄSENETUSI

  • Fysioksesta 30 min konsultaatio fysioterapiaan veloituksetta Aplicon jäsenille joka vuosi.
  • Lohjan Intersportista – 5 % alennus Aplicon jäsenkortilla.
  • Oma PT -palvelut ovat käytössä 2 tapaamista kalenterivuodessa.

 

LISÄPALVELUISSA: MINDFULNESS-KURSSI PE 15.10. KLO 17.30-20:30

Stressi on osa elämäämme. haluatko oppia keinon, jolla vähennät, ja hallitset sitä arjessasi?

Mindfulnesskurssilla käymme läpi harjoitteita, joiden avulla kiireinen mielesi hiljenee, ja löydät rauhoittuessasi uusia voimia itsestäsi. Hiljaisuus on tie uudistumiseen, ja elämänilon vahvistumiseen. Kurssilta saat apua uniongelmiin, kroonisiin kiputiloihin, kestojännitykseen, lihaskireyksiin, sekä masennukseen. Hintaan sisältyy nauhoitettu harjoitus, jolla jatkat kotona mindfulnessia. Tervetuloa mielen punttisalille vahvistamaan positiivisia voimavarojasi!

 

Syksyn kurssi:

Pe 15.10. klo 17:30-20:30 / valmentajana Sirpa Salmenoja

Jäsenetuhinta:49,00 €, hinta muut:129,00 €

Ilmoittaudu tästä: https://aplico.fi/kurssit/

 

EUROOPAN LIIKUNTAVIIKON TULOKSET

Valtakunnallinen liikuntaviikko saatiin päätökseen torstaina 30.9.21. Upea määrä haasteen vastaanottaneita porukoita ja yksityishenkilöitäkin kävi liikkumassa Aplicolla liikuntaviikon aikana. Teemana oli “Vaikuttavaa liikettä,” jonka tavoitteena oli nostaa esiin liikunnan vaikutusta elämänlaadun parantamiseen – terveyskuntoon ja aktiiviseen elämään. Lähes 300 lohjalaista kävi liikkumassa meillä viikon aikana ja kaikki 10 tarjous TYHY-tuntia myytiin eri yrityksille ja kaveriporukoille. Voisimme sanoa, että pääsimme tavoitteeseen liikuntaan aktivoimisessa.

KOLME ENITEN KÄYNTIKERTOJA SAANUTTA PORUKKAA LIIKUTAVIIKOLLA OLIVAT:

  1. LOPA P10 (palkinto 500 € liikuntarahaa)
  2. AKROTEAM LOHJA (palkinto 300 € liikuntarahaa)
  3. HAKI U12/13 (palkinto 100 € liikuntarahaa)

Eniten käyntikertoja keränneen LOPA P10 ryhmän ilmoittaja palkittiin myös henkilökohtaisella 100 € lahjakortilla. Voittajiin on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti. Iso kiitos kaikille osallistuneille.

 

AAMUISSA LISÄÄ OMPPULAA LOKAKUUSSA

Omppulan tarjontaan on lisätty ti 09:00-11:30 ja to 10:00-12:30 ohjaaja. Vuorot ovat varattavissa varausjärjestelmästä.

 

TULOSSA

9 months- kurssi raskaana oleville 3.11 alkaen. Lisätiedot ja ilmoittautumiset emma.linden@aplico.fi

 

PETRALLA UUSI VALMENNUSRYHMÄ -PAREMPI VALINTA

Valmennusryhmä tarjoaa sinulle keinot ja työkalut parempiin valintoihin. Saat valmentajan neuvot ja ryhmän tuen tekemiseesi. Valmentaja varmistaa, että voit paremmin, ja on paikalla auttamassa sinua valinnoissasi. Keskiviikon myöhäisilloissa harjoitellaan Laitepilateksen parissa. Laitepilates haastaa kehoa mielekkäällä tavalla. Pääset harjoittamaan kehon tuntemustasi ja löydät kehostasi uusia ulottuvuuksia. Harjoittelu parantaa liikkuvuuttasi, sekä kehonhallintaasi. Ennen kaikkea opetellaan pysähtymään, rauhoittumaan ja huoltamaan kehoa.

Laitepilates-harjoittelun lisäksi valmennuksessa keskitytään parempiin valintoihin sekä ravintopuolella, että arjessa yleensä. Valintoihin, jotka tukevat sinun hyvinvointiasi.

Valmennusryhmän startti: ke 27.10.2021 klo 19:45. Lue lisää ja ilmoittaudu: https://aplico.fi/valmennusryhmat-2/

 

SUOMEN VIIMEISET KOKOONTUMISRAJOITUKSET OVAT PÄÄTTYEET -TOIMINTAMALLIT KLUBILLA TÄSTÄ ETEENPÄIN

Epidemiatilanne on helpottanut rokotuskattavuuden nousun myötä koko maassa, eivätkä kokoontumisrajoitukset ole välttämättömiä enää millään alueella Suomessa. Viimeiset kokoontumisrajoitukset ovat päättyneet 30.9.2021, kuten tekstiviesteillä tiedotimme viime perjantaina. Vaikka kokoontua saa nyt vapaasti on koko Suomessa edelleen voimassa tartuntatautilain yleiset hygieniavaatimukset. Näiden tavoitteena on parantaa asiakas- ja yleisötilojen terveysturvallisuutta. Tällä hetkellä vaatimukset ovat voimassa vuoden 2021 loppuun asti. Seuraavat jo tutuksi tulleet asiat ovat edelleen voimassa myös meillä Aplicossa asioidessa:

  • Käsien pesu mennen tullen klubilla on tapa toimia. Myös käsidesit ovat käytössänne edelleen.
  • Omat laitteet ja välineet desinfioidaan aina käytön jälkeen. Tiloissamme löytyvät paperit ja desinfiointiaineet tätä varten.
  • Asiakaspaikat ovat yhä meillä normaalia vähäisemmät, jotta voimme liikkua riittävän etäällä toisistamme. Isoimmissa ryhmäliikuntatiloissa paikat on merkitty punaisilla merkeillä. Paikkoja tunneilla on yhä noin 40 % vähemmän koko kapasiteettiin verrattuna. Sisäpyöräilysalissa on vielä 12 pyörää poissa käytöstä, ja pyörät ovat sijoitettu väljemmin saliin. Kuntosalille prime time aikaan arkisin klo 16–20 varataan vielä paikka, jotta voimme välttää ruuhkaa myös kuntosalilla. Kaikki laitteet ovat kuntosalilla taas käytössänne. Valitsettehan kuntosalilla mahdollisuuksien mukaan treenipaikkanne muita asiakkaita ja heidän omaa tilaansa kunnioittaen.

Tästä pääset lukemaan koko ohjeistuksen: https://aplico.fi/suomen-viimeiset-kokoontumisrajoitukset-ovat-paattyneet-toimintamallit-tasta-eteenpain/

 

ACTIVE AGEING COMMUNITY

Uusi EU-hanke alkaa Lohjalla ja Aplicossa 27.10. Nyt aktivoidaan passiiviset 65 + liikkeelle. Hanke tulee hakuun lohjalaisille tällä viikolla ja on haettavissa henkilöille, joille liikunta ei nyt ole osa elämää. Lue lisää ajankohtaisista loppuviikolla tai laita viesti sari.hankimo@aplico.fi, jos haluat, että toimitamme tästä lisätietoja.

 

SYYSLOMA VIIKOLLA 42

Perhejumpat, karhupaini, tiktok tanssi ja nuorten kurssi viettävät syyslomaa. Muuten syysloma ei vaikuta toimintaamme vaan syyslomallakin jumpataan ja treenataan salilla normaalisti. Rakenna vaikka liikunnallinen syyslomaohjelma koko perheelle meidän kanssamme.

 

Liikunnallista lokakuuta sinulle! Muista hyödyntää arjen menoissa myös AplicOnlinen -tarjonta, joka on jatkuva jäsenetusi.

 

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

 

Jutta Österberg-Hurme, yhdessä koko henkilökunnan kanssa

info@aplico.fi

019 312 880

www.aplico.fi

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: