Suomen viimeiset kokoontumisrajoitukset ovat päättyneet -toimintamallit tästä eteenpäin!

Epidemiatilanne on helpottanut rokotuskattavuuden nousun myötä koko maassa, eivätkä kokoontumisrajoitukset ole välttämättömiä enää millään alueella Suomessa. Viimeiset kokoontumisrajoitukset ovat päättyneet 30.9.2021. Tässä lyhyt kertaus toimintamalleista tiloissamme tästä eteenpäin.

Vaikka kokoontua saa nyt vapaasti on koko Suomessa edelleen voimassa tartuntatautilain yleiset hygieniavaatimukset. Näiden tavoitteena on parantaa asiakas- ja yleisötilojen terveysturvallisuutta. Tällä hetkellä vaatimukset ovat voimassa vuoden 2021 loppuun asti. Seuraavat jo tutuksi tulleet asiat ovat edelleen voimassa myös meillä Aplicossa asioidessa:

  • Asiakkaillamme on mahdollisuus käsien pesemiseen monessa paikassa tiloissamme. Teettehän näin aina tunneille ja kuntosalille saapuessanne mennen tullen. Aikuiset huolehtivat tästä lasten kanssa lapsiparkkiin saavuttaessa. Myös käsidesit ovat käytössänne edelleen.
  • Tilojen ja pintojen puhdistamista on tehostettu ja jokainen asiakkaamme desinfioi omat laitteet ja välineet aina käytön jälkeen. Tiloissamme löytyvät paperit ja desinfiointiaineet tätä varten.
  • Asiakaspaikat ovat yhä meillä normaalia vähäisemmät, jotta voimme liikkua riittävän etäällä toisistamme. Isoimmissa ryhmäliikuntatiloissa paikat on merkitty punaisilla merkeillä. Paikkoja tunneilla on yhä noin 40 % vähemmän koko kapasiteettiin verrattuna. Sisäpyöräilysalissa on vielä 12 pyörää poissa käytöstä, ja pyörät ovat sijoitettu väljemmin saliin. Kuntosalille prime time aikaan arkisin klo 16-20 varataan vielä paikka, jotta voimme välttää ruuhkaa myös kuntosalilla. Kaikki laitteet ovat kuntosalilla taas käytössänne. Valitsettehan kuntosalilla mahdollisuuksien mukaan treenipaikkanne muita asiakkaita ja heidän omaa tilaansa kunnioittaen.

Suosittelemme yhä tiloihimme saavuttavan maskissa. Maskia on hyvä käyttää aina, kun et tee treeniä tai ole kahvilla kahvilassamme. Seuraamme Lohjan kaupungin ohjeistusta asiasta ja muutamme ohjeistusta sen mukaisesti. Treenaamaan saavutaan aina vain terveenä ja matkoilta palataan klubille kulloinkin voimassa olevan THL:n ohjeistuksen mukaisesti.

Kiitos ajastasi ja yhteistyöstäsi jo etukäteen. Hyvät toimintamallit ja niiden noudattaminen on tehnyt sen, että olemme koronavuodet selvinneet ilman tartuntoja tiloissamme. Pidetään hyvää huolta omasta tekemisestä ja jatketaan samaan malliin. Liikunnan ilo on se miksi täällä ollaan. Kunnioitetaan kanssa treenaajia kaikissa tilanteissa ja pidetään yhdessä terveydestä huolta!

Elämyksiä arkeen ja nähdään klubilla sekä AplicOnlinessa,

Koko Aplicon Joukkue

Terveyttä, iloa ja hyvää oloa!

www.aplico.fi

info@aplico.fi

019 312 880

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: