Helmikuun jäsentiedote ja jäsenetuja 2/2023

Hei Aplicon jäsenet!

Helmikuu on käynnissä ja tässä vielä talon kuulumisia ja tapahtumia, olkaa hyvät! Tekemistä meillä on paljon ja tarina on pitkä. Poimi oman liikunnan tueksi omat juttusi tiedotteesta. Kivaa lukuhetkeä!

 

REMONTIN VIIMEISET METRIT

Tällä viikolla kiinteistössämme asennetaan vielä viimeisiä VILP-järjestelmän osia. Ulkoyksiköt on tänään maanantaina saatu seinään ja huomenna vielä viimeistellään. Kytkennät vaativat vielä lyhyen vesikatkon ja sähkökatkon tiistai aamuna. Suoritamme nämä aikaisin aamulla 6.00–8.00 välillä, jotta tämä koskettaa mahdollisimman pientä osaa treenaajista. Klubilla on huomenna tiistaina vastaanotto avoinna 6:00 alkaen apunanne, jotta treenaamaan pääsee normaalisti ja talossa on akkuvalot. Sen lyhyen vesikatkon ulkopuolella on mahdollista päästä klubitilaan suihkuun, jos aamussa siihen on tarvetta. Näin saadaan kaikki aamunkin harjoitukset tehtyä.

Kun nämä viimeiset osat on asennettu niin päästään säätöjen kanssa tekemään loput ja pystytään paremmin takaamaan lämpimän veden riittävyys illoissa. Nyt viimeiset viikot olemme olleet sähkölämmityksen varassa. Lisää puhtia saadaan, kun VILP-järjestelmä saadaan tällä viikolla kiinni ja käyttöön. Tämä massiivinen uudistus on ottanut aikansa, mutta rakennamme tasaisempaa tulevaisuutta remontin avulla.

 

LIIKUNTAKALENTERISSA ALKOI UUSIA TUNTEJA

Huomasithan jo, että viime viikolla alkoi perjantai illoissa Mobility Circuit – liikkuvuuskuntopiiri ja sunnuntaisin Äijien oma Äijätreeni.

Mobility Circuit on Harjoitusmetodi, joka kehittää aktiivista liikkuvuutta, kehonhallintaa, tasapainoa sekä aerobista kestävyyttä. Tämä tunti on liikkuvuusharjoittelua aikaa vastaan kuntopiiri tyylisesti. Liikkeet tehdään kuitenkin omalla paikalla. Tule itse kokemaan kuinka paljon hyvää oloa tämä treeni saa kehoosi. Tunnit perjantaisin klo 18.35 Jenni Öhmanin johdolla.

Äijätreeni, tässä äijien omassa treenissä otetaan hiki ja lämpö pintaan ennen Äijäjoogaa. Monipuolisia sykettä kohottavia liikkeitä, liikkuvuutta ja voimaa. Tunnit sunnuntaisin klo 17.40 Risto Lehtosen johdolla. Tervetuloa tunneille!

 

MUISTATHAN VARATA OMAT TUNNIT

Nyt kun liikunnallinen tammikuu on taas muutaman vuoden jälkeen totta, niin on hyvä palata jälleen varaamaan ennakkoon omat ryhmäliikuntatunnit. Se rytmittää mukavasti omankin viikkokalenterin, kun viikkoa vähän suunnittelee ennakkoon.

Asiakkaiden toiveesta laitamme vielä tämänkin muistutuksen, että tulethan ajoissa tunnille. Näin kaikki saavat rauhallisen tunnin ja ohjaajakin ehtii sinua tarvittaessa opastamaan. Kiitos yhteistyöstä jo etukäteen.

 

HELMIKUU ON X-METHOD KUUKAUSI

Tutustu tähän suomalaiseen valmennustuotteeseen ja ihastu. Treenissä treenataan kokonaisvaltaisesti: kuntoa & kestävyyttä & voimaa.

Helmikuun aikana Oma Personal trainerit ohjaavat näytetunteja tähän lajiin. Treeniin voi myös käyttää oman jäsenyyteen kuuluvan Oma Pt tapaamisen. Jos innostut, viikon aikana tehdään 3 treeniä, 2 valmentajan kanssa ja 1 omatoimisesti. Kaiken kaikkiaan 8 viikon aikana tehdään 24 treeniä ja projektissa on 100 % tulostakuu! Tästä linkistä pääset tutustumaan X-Methodin pt-paketteihin: https://aplico.fi/x-method/ Aplico Shopissa on myynnissä erä X-Method T-paitoja ja juomapulloja edulliseen hintaan. Kysy lisää oma PT:ltäsi.

 

YSTÄVÄVIIKKO APLICOLLA

Aplicolla on perinteisesti ollut ystäväviikolla erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja. Jälleen on aika nauttia liikunnasta ystävänpäivän kunniaksi ja motivoida samalla läheiset liikkeelle. Liikunta on kivaa ja vielä kivampaa kaverin kanssa jaettuna.

 

BILE PERJANTAI 10.2.

Päätettiin pitää ystäväviikon etkot ja sen kunniaksi fillaroida perjantain bile-tunti! Tällä tunnilla kuulet kotimaisia baarihittejä ja lauletaan korkealta ja kovaa. Lähde mukaan, jos haluat hikoilla pieni pilke silmäkulmassa. Jos osaat Portion Boysin, Raptorin, Ramsesin ja Hesa Äijän biisejä on tämä tunti juuri sinulle. Näistä bileistä ei tule pää kipeäksi, mutta bileet on taattu! Nähdään pyöräilysalissa perjantaina 10.2. klo 17.10–18.05. Muistathan varata paikkasi ennakkoon, että mahdut varmasti mukaan.

 

KAVERI KAINALOON JA TREENEILLE

Yksi parhaista motivaation tuottajista säännölliseen liikkumiseen on treenikaveri. Jäsenet saavat tuoda mukanaan treenikaverin veloituksetta, joten kaveri mukaan liikkumaan ajalla 13.2.–19.2.  Varaa vain kaksi paikkaa itsellesi niin teille molemmille on paikka valitsemallesi tunnille. Kuntosalille voitte saapua aina vastaanoton aukioloaikoina ja kirjaamme kaverin osallistuneeksi vastaanotossa.

 

BE MY VALENTINE

Mikäli olet sinkku ja haluat kertoa sen kanssa treenaajille ystäväviikolla voit ottaa aulan korista pinkin rannekkeen itsellesi. Tätä on toivottu ja nyt ystäväviikolla haluamme tätä kokeilla ja tämän mahdollisuuden tarjota. Tavoitteena on tuoda kohtaamisia ja keskusteluja treenin oheen sitä etsiville.

 

SINÄ TIENAAT JA SAAT TREENIKAVERIN – YSTÄVÄ JÄSENEKSI

Tuo ystäväsi tai läheisesi ystäväviikolla jäseneksi ja ansaitse itsellesi 50 € liikuntarahaa! Tuo 3 ystävää ja saat 150 € jne. Liikuntarahan voit käyttää esimerkiksi PT palveluihin, laitepilatekseen, valmennusryhmiin ja kursseihin tai vaikka oman jäsenmaksusi maksuun. Jäseneksi liittyvä ystäväsi saa myös 50 € liikuntarahaa. Nyt on hyvä hetki houkutella läheiset mukaan treenikavereiksi! Jäsenyyden voi ostaa vastaanotosta tai verkkokaupasta. Tärkeää on, että liittymisen yhteydessä ystäväsi kertoo nimesi, niin saat oman lahjan saldollesi. Verkkokaupassa pyydä ystävääsi kirjaamaan lisätietoihin nimesi. Tarjous koskee 13.2.–19.2. välillä ostettuja jäsenyyksiä. Kysy lisää vastaanotosta tai sari.hankimo@aplico.fi.

Henkilö, joka tuo eniten ystäviä liikkumaan Aplicolle ystäväviikolla saa lahjaksi vielä 6 x PT paketin itselleen. Ystäviä tulee olla kolme tai enemmän tämän palkinnon voittamiseen.

Toinen 6 x PT paketti on jaossa ystäväviikon jälkeen some aktiivisuudesta. Seuraa Facebook ja Instagram -päivityksiä niin pääset osallistumaan some-kampanjoihin. Suosittelemme jo nyt omissa syötteissä käyttämään #apliconystäväviikko hästägiä niin pääset jo kisan alkuun. Loput ohjeet ja haasteet löytyy ystäväviikon aikana somesta.

 

AVANTOUINTI JATKUU HUHTIKUULLE

Tapahtumakalenterimme avantouinti vuoro on etu Aplicon jäsenille Haikarin Saunalla sunnuntaisin klo 11–12. Varaathan itsellesi paikan avantoon varausjärjestelmästä. Siellä on tarkoituksella aikoja 15 minuutin välein, jotta voitte hieman porrastaa omaa menemistä saunalle ja avantoon. Pukuhuoneen oven koodin Aplicon jäsenet löytävät tästä jäsentiedotteesta sähköposteistaan. Pukuhuoneestakin on oltava valmis klo 12.00 mennessä. Katsothan että tila jää siistiksi käyntisi jälkeen ja kunnioitetaan yleisen saunan yhteisiä sääntöjä. Avantovuoroja on lisätty toiveestanne sunnuntaille aina 29.4.23 saakka.

 

UUSI PERHELIIKUNNAN KURSSI ALKOI 3.2. – TUNTI KUULUU JÄSENYYTEEN

Perhejumpan ikäsuositus on n. 10 kk-2 v. Tämä tunti perjantaisin klo 10:30 on suunnattu taaperoille ja heidän vanhemmilleen. Tunnilla vahvistuu myös vanhempi ja kehonpainoharjoittelua yhdistetään taaperoille sopiviin leikkeihin, lauluihin ja loruihin. Tällä tunnilla viihtyy ja jumppaa aikuiset ja lapset. Mukaan tarvitset liikunnallisen asun, tossut, sisäkengät tai paljaat varpaat sekä juomapullon. Tunti sopii kaikille jo liikkumaan (konttaamaan tai kävelemään tukea vasten) lähteneille vauvoille sekä heidän sisaruksilleen. Kurssi kuuluu Aplicon jäsenyyteen ja vielä mahtuu mukaan. Varaa paikkasi tunnille tuntikalenterista. Kurssi kestää 8 viikkoa.

 

MY DAY- JÄSENTEN PÄIVÄ LAUANTAINA 15.4. klo 9:00-14:00

Kevään MY DAY on 15.4.!!! Varaa tämä päivä itsellesi. Oma Personal trainerimme järjestävät päivän, jossa sinä pääset tekemään ja oppimaan. Syksyn MY DAY sai hurjasti positiivista palautetta, ja saimme toiveita kevään päivän sisältöön. Päivän ohjelma pitää sisällään mm. eri voimaliikkeiden tekniikkaa pienryhmissä ja luentoja mm. kuinka tehdä Parempia valintoja. Pienryhmien lisäksi Oma Pt:t ohjaavat päivällä myös mm. oman treenin Timanttitiimille ja Äijille. Laitepilateksessa pääset kokeilemaan Power-Laitepilatesta, Flow-Laitepilatesta tai Äijien omaa Laitepilates-treeniä. Tämän lisäksi ohjataan myös kaksi tuntia aloittelijoille. Fysioksen ständillä asiantuntijat vastaavat kysymyksiisi, ja voit käydä kuuntelemassa luennon Kivusta ja harjoittelusta. Ohjelmassa on myös mm. Saliharjoittelijan kehonhuoltotreeni, sekä Loikkatreeni ja juoksutekniikkaa ulkona. Kilpailuhenkiset pääsevät testaamaan omia voimiaan Maljakyykyssä. Tätä päivää ei kannata jättää väliin! Tämä on jäsenten etupäivä.

 

TANSSI KUIN TÄHTI 7–9 v.

Tanssi kuin tähti 7–9-vuotiaiden ryhmässä on vielä tilaa innokkaille tanssijoille. Tunti ohjataan lauantaisin klo 11.30–12.15

Tanssitunti, joka sopii kaikille tanssista innostuneille lapsille. Tunneilla harjoitellaan ryhmän tason mukaan erilaisia koreografioita ja tyylilajeja. Myös trendikkäät TIKTOK-tanssisarjat tulevat tutuksi tällä tunnilla. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta osallistuaksesi. Mukaan tossut/sisäkengät ja juomapullo. Kurssi ohjataan ajalla: 28.1.-25.3.23. Jäsenetuhinta 79,00 €

 

KEVÄÄN 2023 VALMENNUSRYHMIÄ STARTTAA VIELÄ MAALISKUUSSA

Vielä ehdit mukaan 12 viikon valmennukseen. Tämä intensiivinen treenijakso auttaa sinut liikkeelle ja kohti tavoitteitasi. Jos koet, että oma treeni junnaa paikallaan, tai tarvitset muuten uutta tekemistä päästäksesi parempaan kuntoon, ilmoittaudu mukaan. Ryhmä treenaa kerran viikossa ohjatusti, ja tämän lisäksi tehdään omatoimisia treenejä 2-3x, ryhmän mukaan. Valmennusryhmät tullaan ohjaamaan sekä kuntosalilla, sali 2 tilassa, että ulkona. Ryhmälle perustetaan myös oma ryhmä, jossa valmentaja antaa lisäohjeita sekä vastaa kysymyksiin. Lue lisää valmennusryhmistä ja ilmoittaudu mukaan tästä: https://aplico.fi/valmennusryhmat-2/

 

KUNTOSALILLA OMA PT:N KANSSA

Tämä ohjattu treeni on sekä uusille liittyneille jäsenille, että vanhoille jäsenillemme, jotka kaipaavat apuja/motivaatiota treeniin. Nämä tunnit löytyvät tuntivarausjärjestelmästämme joka toinen viikko. Voit osallistua tunneille niin monta kertaa, kun haluat. Tärkeintä on, että saat apua omaan harjoitteluusi. Joskus apua tarvitaan laitteiden käyttöön, joskus liikkeiden oikeaan tekniikkaan. Joskus tarvitset apua siihen, että saat vain lähdettyä treenaamaan. Näihin kaikkiin saat apua näiltä tunneilta. Oma Pt:t ovat sinua varten. Helmikuussa pääset osallistumaan tälle tunnille vielä:

  • Ke 15.2 klo 16.00 / Petra L

 

KLUBIN PIHA

Upean aktiivinen tammikuu on takana! Hienoa, että liikunta on palannut niin monen teidän arkeenne takaisin. Aktiivisuus Aplicolla tarkoittaa myös sitä, että parkkipaikka alkaa varsinkin iltaisin täyttymään kovasti. On siis hyvä aika naureskella läpi oheinen video ja samalla kimppakyyti ajatuksen lisäksi tsekata mitenkäs ne ajosuunnat tuossa klubin parkkipaikalla oikein menikään. Parkkipaikka on ohjattu nuolilla ja se helpottaa meidän kaikkein ajamista täällä. Tässä muutamat asiakaspalautteet ja toiveet, joita olemme saaneet niin kaikille meille muistin virkistykseksi:

  • Vaikka piha olisi lumen peitossa niin pyritään parkkeeraamaan ajatuksella “parkkiruutu”, jotta kaikki paikat saadaan käyttöön ja tyhjiä välejä ei jäisi. Näin useampi saa paikan.
  • Toivomme, että ajoramppi ja mutka jätetään vapaaksi autoista, sillä se on jo turvallisuusriski, jos tukimme ajorataa. Mikäli piha olisi täynnä voi Kuusitielle jättää sekä Onnisen pihalle iltaisin. Onnisen suunnasta tulee vielä kätevästi portaat suoraan klubin pihalle.
  • Meillä on talossa oikeasti asiakkaita, jotka tarvitsevat merkatut invapaikat. Kiitos, kun et pysäköi niihin ilman invamerkkiä.

Lämmin kiitos hyvästä ajo-ja parkkikulttuurista pihallamme jo nyt! Hyviä treenejä ihan jokaiselle. Meidän Youtube -kanavaltamme pääset videoon tai oheisesta linkistä. Petra ja Linda heittelee siellä muutamia ajatuksia autolla liikkumiseen: https://youtu.be/AAlHEPXqDC8

 

SAUNAT JA PESUTILAT

Näin vuoden alkuun muistutamme vielä, että Aplicolla pesutilat ja sauna ovat aikuisten oma keidas. Lapset ja perheen yhteinen tekeminen on perheliikunnassa ja perhefutiksessa sekä Omppulassa. Aplicon sauna ja pesutilat ovat aikuisten käyttöön klubillamme.

 

LIIKUNNASTA HYVINVOINTIA TYÖYHYEISÖILLE

Hauskanpitoa, yhdessä oloa ja liikunnan iloa! Säännöllisellä liikunnalla saavutetaan monenlaisia hyötyjä työelämässä. Mieliala kohenee, ajatukset terävöityvät, stressin tunne kevenee. Aplicossa liikkuu viikoittain yrityksiä ja heidän henkilökuntaansa ohjatuilla TYHY-tunneilla. Tyhy-tuntien sisältö räätälöidään aina ryhmän toiveiden mukaan ja otamme huomioon toiveenne. Kynnys liikunnan aloittamiselle on myös pieni, kun oma tuttu porukka tekee yhdessä. Tunteja voidaan pitää viikoittain, kuukausittain tai pari kertaa vuodessa. Liikuntahetki voidaan järjestää teille sopivan aikataulun mukaan esimerkiksi työpäivän alkuun tai loppuun. Voitte liikkua Aplicolla tai tulemme teidän yrityksenne tiloihin liikuttamaan teitä. Järjestämme myös TYHY-päiviä, liikuntapäiviä ja yksittäisiä yksityistunteja vaikkapa syntymäpäiväjuhliin ohjelmaksi. Tyhy-päivien ohjelmaan kuuluu usein luentoa, liikuntaa sekä tietysti hyvää ruokaa. Erilaiset liikuntatuokiot ja tietoiskut toimivat hyvin isommallekin porukalle.

Mitä tarpeita teidän tiimillänne olisi? Voisimmeko olla avuksi? Ota yhteys: emma.linden@aplico.fi / 050-5421630

 

APLICON YOUTUBE-KANAVA

Aplicolla on oma treenikanava, jonka voit tilata veloituksetta YOUTUBE:sta. Kanava pitää sisällään treenivinkkejä, haasteita, henkilökunnan esittelyitä sekä myös videoita, joissa pääset nauramaan. Tämä on yksi lisäpalveluistamme, joka kannattaa ottaa seurantaan. Pyrimme tekemään sisältöä, joka palvelee juuri sinua. Toiveita sisällöstä voit laittaa: risto.viranen@aplico.fi

 

YOUTUBE-kanavamme on julkinen. Tämän lisäksi meillä on koko AplicOnline -palvelu, jonka kautta jäsenemme pääsevät seuraamaan suorana lähetyksenä liikuntatunteja ja katsomaan tallennekirjastoa.

 

APLICO ON NYT MYÖS TIKTOKISSA

Facebook ja Instagram ovat tuttuja monien teidän käytössänne. Nyt meillä on vielä oma TikTok-tilikin. Tervetuloa seuraamaan meitä myös tällä somekanavalla. Löydät meidät TikTokista osoitteella @aplicolohja

 

Hyvinvoivaa helmikuuta teille kaikille!

 

Treeni terveisin,

 

Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

 

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi

www.facebook.com/AplicoLohja

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: