Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Ystäväviikko Aplicolla 13.2.-19.2.

Aplicolla on perinteisesti ollut ystäväviikolla erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja. Jälleen on aika nauttia liikunnasta ystävänpäivän kunniaksi ja motivoida samalla läheiset liikkeelle. Liikunta on kivaa ja vielä kivampaa kaverin kanssa jaettuna.

 

KAVERI KAINALOON JA TREENEILLE

Yksi parhaista motivaation tuottajista säännölliseen liikkumiseen on treenikaveri. Jäsenet saavat tuoda mukanaan treenikaverin veloituksetta, joten kaveri mukaan liikkumaan ajalla 13.2.–19.2.  Varaa vain kaksi paikkaa itsellesi niin teille molemmille on paikka valitsemallesi tunnille. Kuntosalille voitte saapua aina vastaanoton aukioloaikoina ja kirjaamme kaverin osallistuneeksi vastaanotossa. Tarkoitus on tulla kaverin kanssa yhdessä. Näin kaveri pääsee kanssasi veloituksetta ystäväviikolle.

Mikäli et ole vielä Aplicon jäsen ja haluat tulla tutustumaan yksin tai ystävän kanssa, pääsee ystäväviikolla 10,00 € kertamaksulla salille tai ryhmäliikuntaan. Kuntosalille pääsette vastaanoton aukioloaikoina ma-to 09-21, to 09-20, la 09-14 sekä su 16-20. Yhden käyntikerran aikana voit käydä esimerkiksi kuntosalilla ja ryhmäliikuntatunnilla.

 

BE MY VALENTINE

Mikäli olet sinkku ja haluat kertoa sen kanssa treenaajille ystäväviikolla voit ottaa aulan korista pinkin rannekkeen itsellesi. Tätä on toivottu ja nyt ystäväviikolla haluamme tätä kokeilla ja tämän mahdollisuuden tarjota. Tavoitteena on tuoda kohtaamisia ja keskusteluja treenin oheen sitä etsiville.

 

SINÄ TIENAAT JA SAAT TREENIKAVERIN – YSTÄVÄ JÄSENEKSI

Tuo ystäväsi tai läheisesi ystäväviikolla jäseneksi ja ansaitse itsellesi 50 € liikuntarahaa! Tuo 3 ystävää ja saat 150 € jne. Liikuntarahan voit käyttää esimerkiksi PT palveluihin, laitepilatekseen, valmennusryhmiin ja kursseihin tai vaikka oman jäsenmaksusi maksuun. Jäseneksi liittyvä ystäväsi saa myös 50 € liikuntarahaa. Nyt on hyvä hetki houkutella läheiset mukaan treenikavereiksi! Jäsenyyden voi ostaa vastaanotosta tai verkkokaupasta. Tärkeää on, että liittymisen yhteydessä ystäväsi kertoo nimesi niin saat oman lahjan saldollesi. Verkkokaupassa pyydä ystävääsi kirjaamaan lisätietoihin nimesi. Tarjous koskee 13.2.-19.2. välillä ostettuja jäsenyyksiä. Kysy lisää vastaanotosta tai sari.hankimo@aplico.fi.

Henkilö, joka tuo eniten ystäviä jäseneksi Aplicolle ystäväviikolla saa lahjaksi vielä 6 x PT paketin itselleen. Ystäviä tulee olla kolme tai enemmän tämän palkinnon voittamiseen.

Toinen 6 x PT paketti on jaossa ystäväviikon jälkeen some aktiivisuudesta. Seuraa Facebook ja Instagram -päivityksiä niin pääset osallistumaan some-kampanjoihin. Suosittelemme jo nyt omissa syötteissä käyttämään #apliconystäväviikko hästägiä niin pääset jo kisan alkuun. Loput ohjeet ja haasteet löytyy ystäväviikon aikana somesta.

 

LAURAN JA SANNIN APLICO TARINA

Tapasimme ensimmäisen kerran syyskuussa 2021, kun aloitimme samassa valmennusryhmässä. Heti ensimmäisellä ryhmätapaamisella tutustuimme toisiimme ja päätimme alkaa treenaamaan yhdessä saliohjelmia.

Viikoittaisen valmennusryhmän yhteistreenin lisäksi treenasimme kahdestaan salilla kerran viikossa. Tsemppasimme ja kannustimme toisiamme sekä autoimme puolin ja toisin haastavien liikkeiden kanssa. Meillä oli sama tahti ja tahtotila saliharjoittelun kanssa, joten yhdessä treenaaminen sujui alusta asti mutkattomasti, vaikka emme toisiamme tunteneetkaan entuudestaan.

Ensimmäisen valmennusryhmän jälkeen, joka kesti noin 3kk, päätimme aloittaa heti perään toisen valmennusryhmän ja jatkaa yhteistreenejä. Treenasimme jälleen yhdessä sekä ryhmän kanssa että kahdestaan, toisiamme tsempaten. Valmennusryhmien aikana eli noin puolessa vuodessa tutustuimme toisiimme muutoinkin, kuin treenien osalta. Huomasimme, että olemme melko samanlaisia, vaikka olemme hyvin erilaisissa elämäntilanteissa. Tästä alkoi siis muodostua ystävyyssuhde!

Valmennusryhmien jälkeen halusimme ylläpitää treenejä kesälomien 2022 jälkeen ja lähdimme tutustumaan Aplicon ryhmäliikuntatarjontaan. Sieltä löytyi uutena lajina kuntonyrkkeily, sekä Lauran innoittamana Sannikin uskaltautui mukaan spinning tunneille! Lisäksi käymme yhdessä lenkkeilemässä ja joskus treenien jälkeen saunomassa Aplicolla.

Nyt (joulukuussa 2022) olemme tunteneet toisemme noin 1,5 vuoden ajan. Treenaamme edelleen viikoittain yhdessä ja mikä parasta, meistä on tullut sydänystäviä! Tällaista mahdollisuutta ei ihan ensimmäisenä tullut ajatelleeksi, kun ilmoittauduimme valmennusryhmään, mutta on ollut ihan parasta saada uusi ystävä Aplicon kautta.

Tästä eteenpäin aiomme jatkaa yhteistreenejä. Pohdimme seuraavaksi kolmatta valmennusryhmää tai yhteisiä pt treenejä. Olemme myös suunnitelleet illanviettoa vapaa-ajalle ja sen aiomme varmasti toteuttaa lähiaikoina.

Terkuin Laura ja Sanni

 

Ihanaa ystäväviikkoa ja ystävänpäivää sinulle!

 

Lue lisää Aplicon jäsenyyksistä ja verkkokauppaan klikkaamalla tästä!

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: