Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Huhtikuun jäsentiedote, remontia ja uusia jäsenpalveluita

Arvoisa Aplicon asiakas,

Tässä huhtikuun jäsentiedote ja tietoa alkavasta remontista kiinteistössämme. Tiedotteessa myös monia jäsenpalveluita ja uusia juttuja liikuntasi tueksi.

Kiitos, että olet tässä muuttuneessa maailmassa matkassamme. Olemme kaikki siitä kiitollisia, sillä sinä mahdollistat myös sen, että meidän joukkueella on yhä työtä, jota tehdä. Hienoa on ollut kuulla kuinka treenit kotona ovat alkaneet monella sujua. Nyt onkin hyvä aika kokeilla eri lajeja livestriimien kanssa. Sieltä voi löytyä uusia motivoivia tapoja liikkua myös jatkossa. Tärkeää tässä poikkeustilassa on se, että mahdollisimman moni arjen rutiini jatkuu. Ajat ja tavat tehdä ovat nyt vähän erilaiset, mutta teemme parhaamme, että sinä löytäisit uusista jäsenpalveluistamme omasi. Mikäli sinä kaipaat jotain niin kerrothan siitä meille niin osaamme viedä kehitystyötä oikeaan suuntaan.

Tässä uusin jäsentiedotteemme, jonne olemme keränneet kevään tapahtumia ja palveluita sinun liikuntasi tueksi. Tietoa on myös ensi viikolla alkavasta remontistamme.

 

PUKU- JA PESUTILOJEN REMONTTI

Meillä on ollut muutamia haasteita välikatossa iv-putkien kondensoinnin vuoksi. Tämän vuoksi kiinteistöyhtiö, jossa Aplico on vuokralla, suorittaa nyt korjaus- ja muutostöitä tiloissamme. Remontti alkaa ma 27.4. ja kestää kuusi viikkoa. Järjestämme korvaavat pukutilat teille remontin ajaksi. Naisten pukutila rakennetaan klubitilaan, jossa on käytössä kaksi suihkua ja sauna. Miehet vaihtavat vaatteet naisten nykyisen pukuhuoneen etuosassa/Fysioksen hoitohuoneissa. Suihkujen käyttö on tällä aikaa rajallista ja miehillä on käytössä henkilökunnan pesutilat aina Aplicon vastaanoton aukioloaikoina, mikäli suihkuun on päästävä. Kelien lämmetessä kengät voi jättää myös aulaan tuotavaan kenkätelineeseen ja treenikassin voi nyt ottaa kuntosalille mukaan. Tämän remontin ansiosta saamme täysin uudet pesutilat käyttöömme ja toivomme niiden olevan valmiina tämän poikkeustilan ollessa ohi. Näin pääsette kaikki nauttimaan pian uusista tiloista. Remontti on hyvä tehdä nyt, kun suurin osa teistä liikkuu palveluidemme kanssa etänä kotioloissa. Kiitos joustavuudesta jo etukäteen itse remontin aikana.

 

TAPAHTUMAKALENTERISSA

 • Vappuna järjestämme teille Aplicolta livestriimi-maratonin. Ohjelmassa on hauskaa tekemistä neljäksi tunniksi. WappuMaratonin ohjelma 30.4. on tässä:
  • Klo 10:00 – 10:15 Livestriimaus – WappuMaraton Hulavanne-jumppa
  • Klo 10:15 – 10:45 Livestriimaus – WappuMaraton Kuntopiiri
  • Klo 10:45 – 11:15 Livestriimaus – WappuMaraton Lavis
  • Klo 11:15 – 11:45 Livestriimaus – WappuMaraton Kahvakuula
  • Klo 11:45 – 12:15 Livestriimaus – WappuMaraton Les Mills Grit
  • Klo 12:15 – 12:45 Livestriimaus – WappuMaraton Lattiabaletti & Barre
  • Klo 12:45 – 13:15 Livestriimaus – WappuMaraton Pilates

 

 • CMS klubit järjestävät yhteistyössä yleisön pyynnöstä toisen valtakunnallisen livestriimimaratonin. Lauantaina 9.5. liikutaan taas koko Suomen voimin.

 

 • Olympiakomitean järjestämää Unelmien liikuntapäivää vietetään 10.5.
  • Poikkeusoloista huolimatta jokainen päivä voi olla unelmien liikuntapäivä. Aplico haastaa kaikki Plogging-juoksuun jo perjantaina 8.5. Käy lenkillä kumihanskat kädessä ja muovikassi toisessa kädessä. Kerää roskia mahdollisimman paljon lähiympäristöstäsi. Näin teet yhteistä hyvää Lohjalla ja saat itse liikuntaa. Kuittaa tehtävä suoritetuksi jakamalla kuva sosiaaliseen mediaan ja tägäämällä Aplico siihen #aplicolohja tai @aplicolohja. Osallistujien kesken arvomme 10 kpl Aplicon tuotepalkintoja.
  • Vaikka tänä vuonna ei voida järjestää tapahtumia tai muuten kokoontua liikkumaan yhdessä, voimme silti liikkua eri tavoin kotioloissa ja luonnossa. Mahdollisuuksia on paljon! Mitä teidän yritys, seura tai vaikka kaveriporukka on kaivannut? Kerro meille! Valitsemme hakemuksista kaksi parasta. Palkintona ohjaamme unelmien liikuntapäivänne virtuaalisesti jokaisen kotiin etänä. Lähetä Unelmien liikuntapäivä toiveesi hirvonen@aplico.fi viimeistään su 10.5. mennessä.

 

 • Helatorstain kevätmarkkinamme on siirretty poikkeustilan vuoksi syksyyn. Uusi markkinapäivä on la 5.9. Laitetaan se jo nyt kalenteriin.

 

UUTTA APLICON LIVESTRIIMEISSÄ

Olemme nyt lisänneet ohjelmistoon steppiä ja lavatanssijumpan. Tällä viikolla uutena lajina on Latin Dance-tunti keskiviikossa klo 18:00. Viikolla 18 alkaa ma illassa Les Mills Bodycombat Päivin ohjaamana klo 18:00. Viikolla 19 alkaa uutuus Les Mills Grit-treeni Petran kanssa to iltaisin klo 18:00. Näistä tunneista vielä lisää hyvää fiilistä omaan treeniin.

 

Livestriimit klubilta on hyvä tapa saada tuttu viikoittainen liikuntahetki. Tuttuja jumppia ja tuttuja kasvoja. Kuvaamme joka arkiaamu klo 10:00 ja ma-to välillä iltaisin klo 18:00. Voit katsoa sen ajallaan tai nauhoitteena myöhemmin viikon ajan.

 

Tauota sinäkin etätyöpäivää lyhyellä jumpalla kanssamme, tai katso videot silloin, kun se sinulle sopii. Nyt on hyvä aika kokeilla myös uusia lajeja ja saada vaihtelua omaan harjoitteluun. Tunnit aikatauluineen näet tuttuun tapaan varausjärjestelmästämme. Hyvä tapa pitää arjen rutiineja on myös ilmoittautua näille tunneille. Silloin arjen rytmi toteutuu helpommin.

 

Tervetuloa mukaan livestriimeihin myös kuntosalikäyttäjät. Kuntopiiri, kahvakuulatreeni tai vaikka Tabata ovat hyviä vaihtoehtoja perinteiseen saliharjoitteluun.

 

LUENTOJA SUORAAN KOTISOHVALLE

 • Terveellisen ravinnon ABC Ma 27.4. klo 12.00
 • Kehittävän harjoittelun ABC Ma 4.5. klo 12.00

Luentojen pituus on yhteensä 30-45 minuuttia. Loppu tunnista käytetään yhdessä keskusteluun ja vastataan nouseviin kysymyksiin. Luennot suoritetaan Teams-ohjelman kautta. Mukaan pääset myös kännykällä tarpeen mukaan. Ilmoittautuminen sari.hankimo@aplico.fi tai tästä linkistä: https://aplico.fi/yhteystiedot/ilmoittaudun-mukaan-seuraavaan-ryhmaan/

 

UUSI LES MILLS-KOTITREENI MALLI JÄSENILLEMME

Aplico saa tarjota jäsenilleen Les Mills On Demand Affiliate 60 palvelua. Tätä palvelua on rajoitettu määrä ja Les Mills Nordic pyrkii siihen, että palvelun saisivat käyttönsä ne yhteistyökumppanit, joilla on suuri määrä Les Mills ohjelmia normaalistikin. Tarjoamme tätä sinulle nyt tähän poikkeustilan ajalle yhdeksi mahdollisuudeksi liikkua, kun palvelua on mahdollista kokeilla 60 päivää veloituksetta.

Lyhyesti LMOD on maksullinen palvelu kuluttajille ja liikuntakeskusten asiakkaille ja ohjelmia LMOD:ssa on yli 800. Aplicon asiakkaat saavat palvelun tarjoushintaan 9,95€ (norm. 14,95€). Ensimmäiset 60 päivää saat tämän palvelun veloituksetta. Jos päätät jatkaa tilausta tämän jälkeen, saat palvelun tuolla etuhinnalla 9,95€/kk. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa. Tulet saamaan oman uniikin linkin sähköpostiisi, josta pääset tekemään tilauksen ja rekisteröidyt luottokorttitiedoillasi. Ohjelmien lisäksi palvelussa on paljon eri Les Mills lajien tekniikoihin liittyviä opetusmateriaaleja, asiaa ravinnosta, lasten ja nuorten liikunnasta, meditaatiosta ja paljon muuta. Asiakkaat pääsevät hyvin treenaamaan myös ilman välineitä, jokaisessa ohjelmassa on tiedot mitä siihen tarvitaan.

 

Aplicolla Riikka Hirvonen hoitaa meidän asiakkaiden rekisteröitymisiä. Jos tämä kuulostaa sinulle sopivalta jäsenedulta, laita sähköpostia riikka.hirvonen@aplico.fi.

 

OMA PT JA ETÄVALMENNUKSET JÄSENETUINASI

Mikäli kaipaat rytmiä harjoitteluun ja sosiaalista verkostoa: Ota vastaan Oma personal trainerin viikkohaaste. Tässä saat joka toinen arkipäivä valitsemaasi aiheeseen haasteen, jotta sinun liikunnallinen rytmisi säilyy. Halutessasi saat myös vertaistukea, jos sosiaalinen verkosto on nyt pieni. Näihin voit hypätä mukaan milloin tahansa.

Mikäli haluat saavuttaa jonkun tavoitteen: Lähde mukaan Oma personal trainerin etävalmennusryhmiin. Nyt on mahdollista saada se kuuluisa kesäkunto tai laittaa niskahartia-kivut vähemmälle näiden valmennusten avulla. Tapaat valmentajan ja ryhmäsi kerran viikossa etäyhteydellä ja saat viikkosuunnitelmat, joita voit toteuttaa missä vain. Nämä etävalmennusryhmät kuuluvat nyt jäsenyyteesi.

Mikäli kaipaat omaa tekemistä: Jos haluat mieluummin liikkua yksin, ota etätapaaminen tai oma henkilökohtainen kotitreeni Oma personal traineriltasi. Teemme sen tarpeidesi mukaan ja mietimme sinulle uutta tekemistä. Kun sinulla on tahto, niin meillä on keino.

Lue lisää haasteista ja etävalmennuksista tästä: https://aplico.fi/uusia-jasenpalveluita-poikkeustilan-aikana/

 

KLUBIN VASTAANOTTO, TOIMINTA KUNTOSALILLA JA KURSSIT

Poikkeustilan aikana vastaanottomme on avoinna arkisin normaalisti. Lauantaina vastaanotossa on henkilökuntaa klo 09-13:00 välillä. Sunnuntaina vastaanotossa ei ole henkilökuntaa. Jäsenet liikkuvat avainkortilla joka päivä normaalisti klo 04-24:00 välisenä aikana.

 

Aplicon kuntosalilla tai ryhmäliikuntatilojen virtuaalitunneilla saa olla THL:n ohjeistuksen mukaan maksimissaan 10 henkilöä kerrallaan/tila. Odotathan hetken kahviossa, jos huomaat olevasi yhdestoista. Toivomme tässä kaikilta yhteistyötä myös avainkorttiaikoina. Kaikki aikaisemmat käsienpesu- ja desinfiointiohjeet ovat edelleen voimassa. Siivouksemme kulmakivet ovat nyt kuntosalilla ja vastaanotossa.

 

Kaikki valmennusryhmät ja kurssit tullaan ohjaamaan sovitusti poikkeustilan jälkeen. Jokaisesta kurssista ja valmennuksesta, jossa olet ollut mukana, saat omalta valmentajaltasi tiedot ja uuden aikataulun. Kiitos, että olet jaksanut odottaa.

 

LIIKUNTAPALVELUT VERKOSSA

Aplicon verkkokaupasta löydät monia lisäpalveluita itsellesi ja vaikka lahjaksi. Esimerkiksi personal trainerin voit ostaa itsellesi nyt tarjoushintaan verkon kautta. Äitienpäivälahjaksi löydät monia tuotteita, vaikka livestriimit tai starttikurssin verkkopalveluna. Ostamalla näitä palveluita tuet samalla paikallista yritystä. Kiitos jo etukäteen!

Lue lisää palveluista ja tukikorteista verkkokaupastamme: https://aplico.fi/verkkokauppa/

 

Nyt jos koskaan tarvitaan vielä lisää niitä, pieniä hyviä hetkiä liikunnan parissa. Pyrimme tekemään kaikkemme, että pystymme tukemaan teidän liikuntaanne, terveyttä ja hyvää oloa myös näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa. Muistathan hyödyntää osaamisemme ja palvelumme hyvinvointisi tukena.

 

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Jutta Österberg-Hurme, yhdessä koko henkilökunnan kanssa

jutta.osterberg-hurme@aplico.fi

info@aplico.fi

019 312 880

 

Tästä 19.3.2020 jäsentiedotteeseen, jossa kerromme tilanteesta enemmän: https://aplico.fi/wp-content/uploads/Corona-tiedote-j%C3%A4senille-19032020.pdf

 

Tästä 28.3.2020 jäsentiedotteeseen, jossa kerromme uusista palveluista enemmän: https://aplico.fi/uusia-jasenetuja-aplicosta-poikkeustilan-jasentiedote-28-3-2020/

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: