Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Aplicon pääsiäinen ja livestriimi-maraton 11.4.

Miten Aplicossa liikutaan pääsiäisenä? Tänä vuonna pyhät ovat erilaisia monella. Ollaan varmasti paljon kotona ja haluamme tuoda iloa ja liikuntaa mukaan sinun pääsiäiseen. Aplico yhdessä koko Suomen CMS klubien kanssa järjestävät liikunnallisen pääsiäislauantain. Tämä valtakunnallinen tapahtuma tehdään yhteistyössä kaikkien klubiemme kesken. Maratonissa jumpataan yhteensä 5,5 tuntia ympäri Suomen. Voit valita tuntisi yhteensä 11 eri vaihtoehdosta. Tervetuloa valtakunnalliseen livestriimaus-tapahtumaamme, jonka voit jumpata kotona tai mökillä!

Aplicon kuntosali on avoinna vain jäsenillemme avaikortilla ajalla 10.4-13.4.2020. THL:n ohjeistuksen mukaan kuntosalilla voi olla maksimissaan 10 henkilöä kerrallaan. Kiitos yhteistyöstä ja terveydestä huolehtimiesta jo etukäteen. Jäsenten avainkortit ovat henkilökohtaisia.

Ryhmäliikuntaa voit tehdä esimerkiksi meidän viime viikkoisilla livestriimausten tallenteilla Aplicosta tai osallistua pääsiäislauantain livestriimi-maratoniin. Näillä saat kuntoklubin suoraan omaan olohuoneeseen.

 width=CMS Livestriimi-maraton 11.4.

Aplicon jäsen:

• Tapahtuma on Facebookissa julkinen, mutta tunnit striimataan vain CMS klubien jäsenille.
• Kaikki Aplicon aktiiviset jäsenet ovat saaneet sähköpostiin linkit tapahtumaan, joista pääsette seuraamaan livestriimejämme. Posti on tullut info@aplico.fi osoitteesta.
• Haastamme sinut mukaan hauskaan hikoiluun 5,5 -tunnin ajalle.

 

 

Livestriimi-maratonin ohjelma:

10.00-10.30 Kehonpainoharjoittelu -Aplico, Lohja
10.30-11.00 Kurvit kuntoon -Hanhivaara, Salo
11.00-11.30 Kiinteytysjumppa -Forever, Joensuu
11.30-12.00 Lavis-lavatanssijumppa -Ladies Beauty Center, Oulu
12.00-12.30 Hiit-treeni -Huuma, Kotka
12.30-13.00 Dance like no one is watching -SC Rok, Kokkola
13.00-13.30 Energia -Ladyt, Myyrmäki
13.30-14.00 12ROUNDS-ryhmätreeni -Fitness Village, Kaisaniemi
14.00-14.30 Fascia Method -Kristalli Sport, Savonlinna
14.30-15.00 Pilates -Vireus, Mäntsälä
15.00-15.30 Positive Core -Positive, Jyväskylä

Klikkaa itsesi tästä CMS Livestriimi-tapahtumaan Facebookiin!

 

Tuntien esittelyt:

Kotkan CMS Huuman naiset ohjaamavat mm. HIIT-treenin, joka on korkeasykkeinen intervalliharjoitus (High Intensive Interval Training eli HIIT). Tämä treeni parantaa hapenottokykyäsi, lihasvoimaa sekä -kestävyyttä. Puolen tunnin mittaisella treenillä saat varmasti tuloksia aikaan. Tunti on melko vaativa ja rankka. Et tarvitse välineitä vaan tunti tehdään oman kehon painoa hyväksikäyttäen. Ohjaajina toimivat: Heidi Leppämäki ja Lilli Länsimies.

 

Jumppamaratonin viimeisiä tunteja on mm. puolen tunnin pilates-harjoitus, jossa pääpaino on kehonhallinnan ja liikkuvuuden kautta tehdyissä harjoitteissa. Tämä treeni sopii hyvin palauttamaan kehoa reippaamman harjoituksen jälkeen ja luo keskittymistä oman kehon ja hengityksen tarkkailuun. Mäntsälän CMS Vireuksen Kaisu Igonen ohjaa tämän tunnin.

 

11.4. livestriiimi-maratonissa koetaan myös tanssit taikaa! Dance like no one is watching -tunti on täynnä menevää musiikkia, hauskoja ja helppoja koreografioita ihanan iloisen Jasmiinan ohjaamana. Kukaan ei katso, anna mennä ja nauti!
Tunti striimataan CMS SC ROK:sta Kokkolasta ja ohjaajana toimii Jasmiina Hakulinen.

 

Luvassa on myös Lavista. Tämä hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja, kuten humppa, jenkka, rock, cha cha ja tango. Tunti striimataan CMS Oulun Ladies Beauty Centeristä ja tunnin ohjaa Rosa Mört.

 

Mikä on 12ROUNDS -tunti?
12Rounds on uniikki ryhmätreeni. Tuntien sisältö on saanut inspiraationsa kamppailulajien maailmasta länsimaalaisella twistillä. Treeneissä tehdään laaja kirjo erilaisia kamppailulajiliikkeitä yhdistettynä klassisten HIIT-tyyppisten lihaskuntoliikkeiden kanssa. Lopputuloksena on monella tasolla kehittävä ja haastava, mutta ennen kaikkea hauska tapa liikkua. 12Rounds -ryhmätreenin avulla kasvatat kuntoa, motorisia taitoja, voimaa, liikkuvuutta ja itsevarmuutta. Aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista ei vaadita! Ota itsellesi mukava tila ja voit aloitta live treenin, mitään erikois välineitä et tarvitse. Kaisaniemen CMS Fitness Village livestriimaa tunnin CMS maratonissa lauantaina klo 13:30! Ohjaajana on Jani Kokki!

 

Kurvit kuntoon -tunti on täydellinen Sinulle, joka haluat hyviä ja tehokkaita liikkeitä perusjumpan muodossa. Lämmittelynä tehdään askelsarjaa ja tämän jälkeen seuraa lihaskunto-osio. Välineinä tällä tunnilla käytetään jumppamattoa sekä minikuminauhaa, keskittyen jalkojen sekä pakaranseudun lihaksistoon. Liikkeet pystyy tekemään hyvin myös ilman kuminauhaa, mikäli sellaista ei löydy. Kurvit kuntoon laittaa CMS Hanhivaara Salosta. Tunnin ohjaajana on Jutta Vihiniemi.

 

Energia-tunti on helppoa liikettä ja askellusta. Energiseen tahtiin teitä liikuttavat Tanja Tuomela ja Markku Möykky. Tämä tunti striimataan CMS Ladyt Myyrmäestä.

 

Kehonpainoharjoittelu on helppo treeni suorittaa missä tahansa. Kotiolot ovat loistava pelikenttä liikkua tällä mallilla. Tunnilla tapaat tuttuja ja ehkä myös muutaman tuntemattoman liikkeen. Nimensä mukaan painona käytetään omaa kehoa. Tehokas treeni, jossa pääset opettelemaan myös jotain uutta omasta kehostasi. Kehonpainon saloihin sinua opastaa Risto Viranen ja tunti striimataan Lohjalta, CMS Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplicosta.

 

Postive Core on tehokas puolituntinen, jonka aikana vahvistetaan keskivartalon lihaksia tasapuolisesti. Tunti striimataan CMS Positivesta Jyväskylästä. Ohjaajina toimivat Nana Rautiainen ja Lotta Suviniitty.

 

Mitä on kiinteytysjumppa?

Tunnilla lämmitellään helpon askelluksen tahtiin noin 5 minuuttia, jonka jälkeen eri välineitä tai kehonpainoa hyödyntäen tehdään ensimmäinen lihaskunto-osuus. Tämän jälkeen sykettä nostetaan askeltamalla/step-lautaa apuna käyttäen. Ennen loppuvenyttelyä tehdään vielä toinen lihaskunto-osuus välineillä tai kehon painolla. Tunti sopii kaikille ja sisältää askellusta. Kesto 30 min. Tunnin ohjaa Noora Kolunsarka ja se striimataan Joensuusta CMS Foreveristä.

 

Savonlinnassa sijaitsevan kuntokeskus Kristalli Sportin FasciaMethod –tunnilla keskitytään parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen ja lihastoimintaketjuja (faskialinjoja) mukaillen. Tunnilla tehdään tarkasti kehon yleisempiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita. CMS Kristalli Sportin FasciaMethod –tunnin ohjaa fysioterapeutti ja PhysioPilates-ohjaaja Jaana Kotro.

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: