Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Jäsentiedote 3/2020 -remonttia, jäsenetuja ja kursseja

Arvoisa asiakas,

Tässä maaliskuun jäsentiedote, jossa muutamia uudistuksia, jäsenetujasi sekä kurssitarjontaamme. Poimi näistä omasi liikuntasi iloksi.

PUKUTILOJEN REMONTTI MAALISKUUSSA

Ratakadun tilamme täyttävät 11 vuotta nyt keväällä. On aika tehdä jälleen uudistuksia ja korjaustöitä tiloissamme. Maaliskuussa aloitamme pesu- ja saunatilojen uudistukset. Ensin tehdään miesten puoli ja sitten naisten puoli. Remontti kestää keskimäärin 3 viikkoa/pukutila. Tälle ajalle rakennamme klubitilaan korvaavan pukutilan. Ilmoitamme tarkemman aikataulun heti, kun saamme sen rakennusliikkeen kanssa valmiiksi. Kiitos yhteistyöstänne jo etukäteen. Näin saadaan tilat pysymään ensiluokkaisena ja toivomme teidän viihtyvän uudistuksen jälkeen taas entistä paremmin.

 

OMA PERSONAL TRAINERIT KUNTOSALILLA

Pyrimme täyttämään jäsentemme toiveita ja tämä on yksi niistä. Nyt maaliskuun aikana oma Personal Trainerimme ovat laittaneet tuntivarausjärjestelmään pinkillä aikoja, jolloin he päivystävät kuntosalilla. Tuona aikana he ovat paikalla sinua varten. Muistuttamassa miten laitteiden säädöt toimivat, neuvomassa miten saat liikkeistä enemmän irti, ohjaamassa sinua tekemään liikkeitä turvallisesti ja tehokkaasti, sekä juttelemassa mukavia. Näitä ohjaushetkiä kannattaa ottaa oman treenin avuksi. Voit pyytää oma PT:ltä apua yhden tai useamman liikkeen kanssa, sinun tarpeittesi mukaan. Ota siis oma ohjelma mukaan ja tule treenaamaan.

 

MAALISKUUN TEEMA- RYHMÄLIIKUNTATUNTI

Olethan huomannut, että perjantai- iltapäivissä ohjaamme joka kuukausi eri tuntia klo 15:15-16:00. Maaliskuun teematuntina on Les Mills SH’BAM-tunti. Tällä tunnilla kehität koordinaatiokykyäsi, ja opit uusimmat tanssiliikkeet, parannat aerobista kuntoasi intervallityyppisen treenin avulla, sekä koet tanssinriemua.

 

TOIVEESTANNE VIELÄ YKSI KIINTEÄMPI- VALMENNUSRYHMÄ TÄLLE KEVÄÄLLE

Kiinteämpi valmennusryhmää on toivottu vielä tähän maaliskuulle. Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua 12 viikon valmennukseen ja lähteä juhannuksen viettoon kevyesti ja hyvin voiden. Kiinteämpi-ryhmässä saat monipuoliset ohjelmat ja ryhmän tuen tekemiseesi. Valmentaja varmistaa, että tulokset paranevat viikkojen aikana, ja on paikalla auttamassa sinua ylittämään itsesi. Tee päätös hyvinvoivasta kehosta ja paremmasta jaksamisesta jo tänään!

Kiinteämpi- valmennusryhmä:

Ma 23.3. klo 19:00-20:00 ja valmentajana on Petra Lindberg. Ilmoittaudu mukaan: https://aplico.fi/y…/ilmoittaudun-mukaan-seuraavaan-ryhmaan/ tai kysy lisää: petra.lindberg@aplico.fi

 

UUDET LES MILLS- KOREOGRAFIAT TÄLLÄ VIIKOLLA

Uusi Les Mills BODYPUMP laseerattiin viime perjantaina täydellä tuvalla. Muiden lajien vuoro on tällä viikolla. Nyt on hyvä aika lähteä kokeilemaan näitä ryhmäliikuntatunteja. Tarjolla on lihaskuntoa, tanssia, itsepuolustuslajeihin perustuvaa treeniä sekä tehokkaista intervalliosioista koostuvaa harjoittelua. Tunneilla lanseerataan uudet koreografiat ja musiikit. Lavalla on kaikki lajien ohjaajat, eli huikeita elämyksiä on luvassa.

Ma 9.3. klo 17:15 Les Mills BARRE

Ti 10.3. klo 17:15 Les Mills SH’BAM

Ti 10.3. klo 18:10 Les Mills BODYATTACK

Ke 11.3. klo 18:50 Les Mills BARRE

To 12.3. klo 18:10 Les Mills BODYATTACK

 

MINDFULNESS- KURSSI

Mieli tarvitsee treeniä siinä missä kehokin. Nyt sinulla on mahdollisuus aloittaa Mindfulness-harjoittelu ryhmässä ohjatusti. Mindfullness- tapaamiset ovat maanantaisin klo 20:00-21:15 Sirpa Salmenojan kanssa. Kurssi alkaa 16.3. klo 20:00. Jäsenetuhinta: 49,00 euroa, muut 129,00 euroa

Ilmoittaudu mukaan: https://aplico.fi/y…/ilmoittaudun-mukaan-seuraavaan-ryhmaan/

 

UNELMAKARTTA- WORKSHOP

Tule pysähtymään omien unelmien äärelle ja luomaan oma polkusi kohti omannäköistä elämääsi. Henkilökohtainen unelmakartta auttaa Sinua kirkastamaan ja vahvistamaan tavoitteitasi ja vie Sinua kohti unelmiasi. Varaa mukaasi vaatteet, joissa sinun on mukava olla, sekä mielellään valokuva itsestäsi. Workshop ke 11.3. klo 18:00-21:00 Jenni Öhmanin kanssa (ent. Siponen).

Jäsenetuhinta: 49,00 euroa, muut 129,00 euroa

Ilmoittaudu mukaan: https://aplico.fi/y…/ilmoittaudun-mukaan-seuraavaan-ryhmaan/

 

TULOSSA X-METHOD GROUP-KESÄKUNTO TEHDÄÄN NYT!

Vaativa, mutta palkitseva ryhmäliikuntaohjelma alkaa taas tässä kuussa. Yksi X-Method Group-harjoituskerta kestää tunnin ja se koostuu kolmesta 20 minuutin mittaisesta osa-alueesta; kestävyys, voima ja kunto. Takaamme motivoituneille ja ohjelmaan sitoutuneille huikean kehityksen tuloskortissa! Ohjelmalla on tulostakuu! Tällä kertaa tehdään korttia numero 4!

Treenit ovat 2 kertaa viikossa: keskiviikkoisin klo 19.15 ja lauantaisin klo 10:35. Valmentajina toimivat: Jutta Österberg-Hurme ja Joakim Niemi. Kevään 8 viikon kurssi alkaa la 28.3. Ensimmäinen treeni on kestoltaan 1,5 h ja jatkossa sitten 1 h. Kurssin jäsenetuhinta on 2×49 euroa ja muille 2×129 euroa. Ilmoittaudu mukaan: https://aplico.fi/y…/ilmoittaudun-mukaan-seuraavaan-ryhmaan/

 

HEI ODOTTAVA ÄITI

Olethan huomannut, että kevään tarjonnastamme löytyy vielä toinen 9Months –kurssi? Kurssille voit osallistua kaikissa raskauden vaiheissa. Kurssin aikana käymme läpi mm. liikuntaa raskausaikana ja sen jälkeen, kehon palautumista raskaudesta sekä keskivartalon ja lantionpohjalihasten harjoittamista. Yksi kurssikerta koostuu aina 30 min. liikuntaosuudesta sekä 30min. tietoiskusta. Kurssi alkaa keskiviikkona 15.4. klo 17:15. Jäsenetuhinta: 0 euroa, muut: 39,90 euroa. Jos kiinnostuit, ilmoittautumiset ja lisätiedot: nina.karhula@aplico.fi, 044-0885529.

 

APLICO JA LOHJAN BNI-RYHMÄ

Olemme mukana Lohja Lake-ryhmässä ja tämän vuoksi sinulla on asiakkaanamme mahdollisuus päästä ryhmään vieraaksemme. Jos sinulla on pieni tai suuri yritys, jonka haluat esitellä Lohjan ryhmälle, niin otathan yhteyttä jutta.osterberg-hurme@aplico.fi . Tämä on hyvä tilaisuus verkostoitua ja saada uusia asiakkaita ja liikekumppaneita.

Ensimmäinen BNI (Business Network International)-ryhmä sai alkunsa vuonna 1985 Yhdysvalloissa. Sittemmin tämä toimivaksi todettu konsepti on levinnyt ympäri maailman. BNI-ryhmiin kuuluvat liikekumppanit auttavat toisiaan kasvattamaan kunkin bisnestä sitoutumalla Givers Gain-periaatteeseen. Lohjalla kokoonnumme joka viikko torstaisin klo 7:15-09:00 ja tavoitteena on rakentaa ja vaalia kestäviä liikesuhteita sekä välittää toisilleen laadukkaita suosituksia.

 

TERVEISET VASTAANOTOSTA

Meillä olisi toive, että jos olemme juuri käymässä varastossa tai palvelemme asiakasta, voisitko odottaa hetken. Mikäli meillä on vain jätetty raha tiskille ja olet jo mennyt emme voi tietää mitä lyömme kassaan ja varastomme ei seuraavassa inventaariossa täsmää. Kiitos, kun ensi kerralla odotat. Teemme parhaamme, että voimme palvella sinua mahdollisimman pian.

 

TULOSSA KEVÄÄLLÄ -UUTTA MARKKINOILLA

Aplicon Kevätmarkkinat on helatorstaina 21.5. Markkinoiden yhteydessä juostaan uutuutena LUU:n järjestämä tuttu Kevätviuhahdus meidän jumppien lisäksi. Pysy kuulolla tapahtuman lisäinfosta.

 

Liikunnallista ja hyvää kevään odotusta klubilta!

 

Hyvänolon terveisin,

Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

 

info@aplico.fi

www.aplico.fi

www.facebook.com/AplicoLohja

 

Aplicon YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCsoU-lQ7ErPlWsizCG-st4Q

 

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: