Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Uutta Aplico RUSH – Astu seuraavalle tasolle harjoittelussa!

APLICO RUSH – astu seuraavalle tasolle harjoittelussa!

On aika tuoda uusi konsepti Lohjalle ja Aplicoon. Nyt viedään harjoittelu seuraavalle tasolle Aplico RUSH konseptin kanssa. Juoksumatolla juokseminen ja voimaharjoittelu on hyvä yhdistelmä, mutta RUSH-treeni vie tämän vielä pidemmälle. Tässä konseptissa käytettävä ainutlaatuinen juoksumatto mahdollistaa laskuvarjo- ja kelkkaharjoitukset sekä alamäkijuoksun. Tällä tunnilla kehität kestävyyttä ja lihaskuntoa. Jos sinun pitäisi valita vain yksi treeni viikkoon, niin se on tässä!

Toisenlainen treeni

RUSH on yhdistelmä kestävyysjuoksua, monipuolista lihaskuntoharjoittelua ja ryhmätreeniä, jossa on helppo ylittää itsensä. Treenaat harjoituksessa juoksumatolla, penkin ja lisäpainojen avulla sekä lattialla matolla omalla kehonpainolla. Tunnilla on selkeästi ohjattu kolme eri tasoa, joista voi valita oman treenitehon. Näin uskallat tulla tunnille kuntotasostasi riippumatta ja saada sinulle toimivan harjoitustehon. Tunnit ovat jaettu seuraaviin tasoihin:

 • ENJOY – nauti
 • CHALLENGE – haasta
 • LET’S ROCK – ylitä
Tunnilla treenataan kolmessa eri pisteessä:

Skillrun juoksumatto

Tämä Techogymin viimeisin innovaation on yksi RUSH treenimme kulmakivi. Maton ominaisuudet ovat uskomattomat ja ne täytyy kokea itse. Meillä on neljä mattoa RUSH-tilassa ja ne ovat yksi kolmesta treenin osasta tunnin aikana. Skillrun-juoksumatolla on helppoa ja nopeaa vaihtaa nopeutta, kaltevuutta ja muita toimintoja.  Skillrun vie juoksukokemuksen uudelle tasolle, sillä se tarjoaa reaaliaikaista palautetta ja jatkuvaa ohjausta koko tunnin ajan. Skillrun antaa mahdollisuuden myös erilaisiin kelkka- ja laskuvarjotoimintoihin. Tämän juoksumaton maksiminopeus on 30 km tunnissa, joten aina on varaa kiristää tahtia ja ottaa itsestään kaikki irti!

Treenipenkki

RUSH tilassa on neljä Technogym Benchiä. Tämä erityinen penkkikokonaisuus sisältää monipuolisen valikoiman toiminnallisen harjoittelun välineitä, joilla saa tehtyä yli 200 erilaista harjoitusta tason ja tavoitteiden mukaan. Technogym Bench treenipenkki on suunniteltu mahdollistamaan monipuolinen harjoittelu, harjoittelun miellyttävyydestä ja tyylikkyydestä tinkimättä. Penkissä on vahvat kuminauhat sekä valikoima lisäpainoja.

Lattialiikkeet matolla

Matolla treenataan omalla kehonpainolla. Näillä liikkeillä vielä viimeistelemme harjoituksen tehon ja monipuolistamme kehoa kehittävää liikevalikoimaa. Liikkeet ovat sykettä nostavia ja vahvistavat kehoa juuri oikealla tavalla.

 

Miksi RUSH on ainutlaatuinen?

Tunnilla pääset treenaamaan päivän kunnon mukaan

Treeni on aina monipuolista ja hauskaa, valmentajan ohjauksessa. Tunnin sisällä on kolme eri treenitasoa, joista voit valita omasi.

 • ENJOY – nauti
 • CHALLENGE – haasta
 • LET’S ROCK – ylitä

Ohjaaja tukenasi

RUSH-ohjaajat opastavat ja kannustavat sinut aina päivän parhaaseen suoritukseesi. On päivän tavoitteesi nauttia kevyemmästä treenistä tai rokata itsesi viikon kovimpaan vauhtiin me olemme täällä valmiina tukemaan sinua tavoitteessasi.

Täyttä voimaa

Laskuvarjo- ja kelkkatoiminnot tuovat harjoitteluun lisää haastetta ja monipuolisuutta. Treeniin saa helpommin lisää tehoja. Lisäpainot eivät myöskään lopu kesken, eivätkä ideat valmentajien ideapankista.

Helppo seuranta

RUSH-tilassa on huikea suuri näyttö, josta treenin seuraaminen eri tasoilla on helppoa. Liikkeiden vaihtuessa näet kuvat ja ohjeet myös tältä taululta. Juoksumattojen toiminnot ovat kätevä tarkastaa tältä skriiniltä, jos ohjaajan ohjeet menevät omassa vauhdissa ohi.

Kaikki harjoitustiedot tallennetaan automaattisesti Technogymin appiin, mywellnessiin jos niin haluat. Treenajat ja ohjaaja voivat molemmat seurata edistymistä mywellnessistä.

Elämyksellinen treeni

Ryhmäsi, elämyksellinen tila laitteineen sekä voimakas musiikki luovat ainutlaatuisen kokonaisuuden ohjaajasi kanssa. Kesällä tila remontoidaan täysin ja mahtavat kiviseinät ja valaistus tekevät tilasta hulppean, joka suorastaan kannustaa treenaamaan! Ota askel seuraavalle tasolle ja anna RUSH-huuman viedä mennessään!

 

Millä teholla ajattelit treenata tänään?

ENJOY – nauti

Harjoittelusta pitää nauttia. Kun harjoittelun teho on juuri sinulle sopiva, on tekeminen mielekästä. Tällä tasolla harjoitellessa tulee loistava treeni, mutta se on hieman kevyempi. Tunnilla seuraat näytöltä ja ohjaajan opastuksesta turkooseja ohjeita niin olet nautinnossa kiinni ja hakemassa hyvää hikeä!

Milloin kannattaa ottaa tasoksi ”nauti”

 • Aloittaessa RUSH-harjoittelun
 • Haastavan viikon keskellä, kun ei ole aika treenata täysillä
 • Tavoitteesi on nautiskella harjoittelusta

CHALLENGE – haasta

Mukaansa tempaava treeni, joka haastaa sinua. Mennään reippaasti ja treenataan keskitasolla. Tunnilla seuraat näytöltä ja ohjaajan opastuksesta keltaisia ohjeita niin olet haasteessa kiinni ja hakemassa vahvaa hikeä!

Milloin kannattaa ottaa tasoksi ”haasta”

 • Olet tehnyt RUSH-harjoittelua jonkun aikaa
 • Kun haluat tehdä hyvä ja reippaan harjoituksen
 • On päivä haastaa kehoasi

LET’S ROCK – ylitä

Kaipaatko vauhtia ja kovempaa treeniä? Tällä tasolla pääset rokkaamaan ja todella haastamaan itsesi. Nyt otetaan kaikki irti Skillrun-juoksumatosta. Tunnilla seuraat näytöltä ja ohjaajan opastuksesta punaisia ohjeita niin olet matkalla ylittämään itseäsi ja hikoilemassa viikon kovinta treeniä!

Milloin kannattaa ottaa tasoksi ”ylitä”

 • RUSH-harjoittelu on ollut valintasi jo pidempään
 • Haluat ylittää itsesi
 • Tulit tekemään kovaa treeniä

 

RUSH-treenit ovat korkean intensiteetin tunteja, jotka saavat adrenaliinin virtaamaan. Tuloksia syntyy hyvässä porukassa nopeasti.

 

Lue lisää konsepteista Aplicolla ja PREMIUM-jäsenyydestä tästä!
Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: