Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Liikunnallisia elämyksiä arkeen Aplicosta!

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico on liikuttanut lohjalaisia ja muita lähialueiden ihmisiä jo vuodesta 2004 ja työllistää useita kymmeniä paikallisia liikunnan- ja hyvinvointialan ammattilaisia. Lähes 3000 neliön tilat ovat viihtyisät ja nykyaikaiset ja rakennettu nimenomaan liikuntakäyttöön, joka takaa viihtyisän ympäristön treenille niin kesähelteellä kuin talvipakkasellakin. Saunan lauteilla voi rentoutua ja viihtyä treenin jälkeen, vuoden jokaisena päivänä.

Aplicolta löydät aina sopivan liikuntamuodon yli 100 ryhmäliikuntatunnin ja 700 neliön kuntosalin tarjonnasta. Tarjolla on monipuoliset puitteet niin aktiiviliikkujalle kuin vasta-alkajallekin. Lisäksi Aplico liikuttaa kaikissa elämänvaiheissa vauvasta vaariin. Pienet lapset liikkuvat Taikametsän perhejumpassa ja ovat ohjatussa lapsiparkissa Omppulassa vanhempien treenien ajan. Äitiysliikunnan palvelut ovat tukenasi raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen liikunnan pariin palattaessa. Timanttitiimi puolestaan liikuttaa hyvinvoinnistaan huolehtivia eläkeläisiä.

Kenenkään ei tarvitse osata yksin, vaan meillä autetaan alkuun aina. Jokaisella jäsenellä on Oma Personal Trainer, joka ohjaa ja opastaa juuri sinulle sopivat liikuntalajit ja tekee esimerkiksi sinulle yksilöllisen ja juuri sinun tavoitteisiisi sopivan kuntosaliohjelman. Mikäli liikkuminen on jo tutumpaa niin Oma Personal Trainerin tehtävä on motivoida ja auttaa tavoitteissasi. Nimensä mukaan Oma Personal Trainer on oma liikunnallinen ohjaajasi, yhteyshenkilö ja tukesi jäsenyyden ja elämän eri vaiheissa.

Kaikki ohjaajamme ovat koulutettuja liikunnan alan ammattilaisia ja pyrimme jatkuvasti kehittymään ja kehittämään uutta. Jatkuva kouluttautuminen on osa meidän tapaamme tehdä tätä työtä.

 

Liikkumaan Aplicolla

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico tarjoaa mahdollisuuden liikkua kertakorteilla, viikko- ja kuukausikorteilla tai vuokrajäsenyydellä, mutta ehdottomasti suosituin tapa hyödyntää Aplicon palveluita on oma jäsenyys. Jäsenenä teet päätöksen huolehtia hyvinvoinnistasi vuoden ympäri.

Jäsenenä pääset hyödyntämään kaikkia palveluitamme niin paikan päällä Ratakadulla kuin etänä AplicOnlinen kautta, sekä nauttimaan avarista ja viihtyisistä 2800 m2 tiloistamme. Esittelemme sinulle mielellämme palvelumme ja tilamme henkilökohtaisesti paikan päällä, varaa tutustumiskäynti tästä!

 

Jäsenyyteen kuuluvat palvelut ja edut

 

Ryhmäliikunta

Aplicon neljästä ryhmäliikuntatilasta löydät monipuolisen tuntivalikoiman ja yli 100 viikkotuntia. Ohjelmassa on joka päivä ohjattuja perustunteja, koreografiaa, lihaskuntoa ja sisäpyöräilyä. Venyttely-, jooga-, pilates- ja kehonhuoltotunnit puolestaan huoltavat lihaksia, palauttavat ja rentouttavat. Tarkemmat tuntikuvaukset ja aikataulut löytyvät tuntikalenteristamme.

Ohjattujen ryhmäliikuntatuntien lisäksi voit klubilla osallistua myös virtuaalisille tunneille, joiden aikataulun löydät sähköisestä ryhmäliikuntakalenterista. Voit myös ajastaa itse haluamasi tunnin sisäpyöräilysalissa ja sali 3 ryhmäliikuntatilassa, tilojen ollessa vapaita. Lisäksi AplicOnline tuo Sali 1 ohjatut tunnit livestriimattuina luoksesi paikasta riippumatta.

 

Kuntosali

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplicon valoisasta ja tilavasta 700 m²:n kuntosalista löydät kaiken mitä aloitteleva tai kokenutkin treenaaja tarvitsee. Perusjäsenenä liikut kuntosalilla vapaasti vuoden jokaisena päivänä avainkortilla klo 04-24 välisenä aikana. Päiväjäsenenä pääset sisään klubille klo 04-15 välisenä aikana.

 

Oma Personal Trainer

Jokaiselle jäsenelle nimetään oma Personal Trainer ja jäsenyyteen kuuluu 2 veloituksetonta oma PT -tapaamista vuosittain. Oma PT on myös yhteyshenkilösi kaikissa muissakin Aplicoon ja jäsenyyteen liittyvissä asioissa. Tapaamisen oma PT:n kanssa voit hyödyntää omien tavoitteidesi mukaan esim. kuntosaliohjelmaan, ravintoneuvontaan, liikuntakonsultaatioon tai mihin tahansa, mikä tukee ja motivoi sinun harjoitteluasi ja liikuntaasi. Tavoitteesi ja tarpeesi saattavat muuttua matkan varrella, joten oma PT:n vaihtaminen on myös koska tahansa mahdollista. Jokaisella Aplicon oma PT:llä on omat vahvuutensa ja haluamme, että sinä saat aina tarpeittesi mukaista tukea treeniisi. Oma PT:n avulla pääset tehokkaasti ja turvallisesti kohti asettamaasi tavoitetta. Kahden jäsenyyteen kuuluvan PT-tapaamisen lisäksi voit ostaa lisää tapaamisia koska tahansa.

 

AplicOnline

Liiku kanssamme ajasta ja paikasta riippumatta! AplicOnline palvelusta löydät valtavan määrän erilaisia videoita, ohjattuja jumppia ja valmennuksia, jotka voit aloittaa ja tehdä, kun sinulle parhaiten sopii. Suorat livestriimilähetykset tuovat sinut suoraan klubin tunnelmaan ja treenaat tuttujen ohjaajien kanssa vaikka omassa olohuoneessa. Kesälomalla ja työmatkoilla kuljemme nyt kätevästi mukanasi minne ikinä menetkin. AplicOnline löytyy osoitteesta www.aplico.fi/apliconline. Jäsenenä saat käyttöösi säännöllisesti vaihtuvan henkilökohtaisen salasanan, jolla pääset kirjautumaan suljettuihin ja vain jäsenille tarkoitettuihin osioihin.

 

Aplicon lapsiparkki Omppula

Lapsiparkki Omppula

Jäsenillä on mahdollisuus tuoda lapsensa hoitoon Omppulaan oman treenin ajaksi. Omppula on ensisijaisesti tarkoitettu 2-8-vuotiaille lapsille ja aukioloajat löytyvät netistä sekä vastaanotosta. Alaikäraja Omppulaan on 6 kk. Hoitoon otetaan turvallisuussyistä vain yksi alle 2-vuotias lapsi kerralla. Lisäksi haluamme hetken lapsiparkissa olevan lapsellesikin elämys.

 

CMS Travelpass

CMS Travelpass -kortilla voit vierailla veloituksetta muilla CMS-klubeilla niin kotimaassa kuin ulkomaillakin esim. työmatkoilla tai lomalla ollessasi. Kortti on tarkoitettu satunnaiseen käyttöön ja se tulee leimauttaa vastaanotossamme ennen matkan alkua. Kortti on voimassa 30 pv leimauksesta. Travelpass-kortti on myös pääsylippusi kesällä Aplicon ulkoliikuntatunneille esim. Aurlahden rannassa ja ryhmäliikuntakalenterin mukaisille vesiliikuntatunneille Neidonkeitaalla.

 

Äitiysliikunta, lasten- ja nuortenliikunta sekä kurssit

Aplicolla liikutaan vauvasta vaariin, jo monen sukupolven voimin yhdessä. Haluamme tukea perheiden yhdessä liikkumista eri elämänvaiheissa ja meiltä löytyykin monia kursseja ja ryhmiä eri tarpeisiin. Osa kursseista ja ryhmistä sisältyv jäsenyyteen, mutta osa on lisämaksullisia lisäpalveluita. Lue lisää kursseista Aplicon nettisivuilta, kysy lisää omalta PT:ltäsi tai vastaanotosta.

 

Toiveitanne kuunnellaan

Meillä pyörivät vuosittain useat asiakastyytyväisyyskyselyt ja pyrimme aina löytämään niistä kehityskohteita ja tarjoamaan tapahtumakalenterissamme toiveitanne. Tällä hetkellä meillä on Aplicolaisten oma avantouintivuoro kahdesti viikossa ja futsal-vuoro lauantaisin.

Lisäksi meillä on kasa jäsenkorttiin kuuluvia etuja omien yhteistyökumppaniemme yrityksissä. Jokaisella jäsenellämme on mm. vuosittain mahdollisuus varata maksuton 30 minuutin konsultaatio fysioterapeutin, osteopaatin tai jalkahoitajan kanssa.

 

Lämpimästi tervetuloa hakemaan terveyttä, iloa ja hyvää oloa lohjalaisesta Aplicosta! Tästä klikkaamalla voimassa olevaan kampanjaan ja lukemaan lisää!

 

 

 

Kyllä, haluan tulla tutustumaan Aplicoon!
Kyllä, minulla on teille kysymys!

 

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: