Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Les Mills -ryhmäliikuntatunnit tarjonnassamme!

Les Mills -ryhmäliikuntatuntien sisältö seuraa kansainvälistä Les Mills -konseptia. Tuntien sisältö vaihtuu kolmen kuukauden välein, samaan aikaan Les Mills -tunneilla ympäri maailman. Les Mills -tunnit muodostavat yhden maailman tunnetuimman ryhmäliikuntabrändin. Les Mills-lajivalikoima koostuu suosituimmista konseptitunneista. Tunteja ohjaavat ainoastaan Les Mills -lajeihin koulutetut ohjaajamme. Tunneilla ohjelma on sama ohjaajasta riippumatta ja ohjaajat käyvät opettelemassa uuden ohjelman jatkokoulutuksissa 4 kertaa vuodessa.

 

Les Mills -ryhmäliikuntatunnit ovat koreografioituja konseptitunteja, jotka antavat osallistujille tehokkaan, turvallisen ja hauskan treenin. Tunnilla treenataan musiikin tahdissa. Ohjelmat pohjautuvat uusimpiin tutkimuksiin. Tunneilla soitetaan kuuminta uutta musiikkia ja uusi koreografia tulee 3 kuukauden välein. Tämä kaikki yhdessä pitää sinut sitoutuneena ja inspiroituneena treenissäsi.

Les Mills konseptin tunteja Aplicossa ovat:

  • BODYCOMBAT®
  • BODYPUMP®
  • BODYATTACK®
  • SH’BAM®
  • BARRE®

 

BODYCOMBAT® on tunti, jossa on paljon voimaa ja energiaa. Treeni muodostuu erilaisista lyönti- ja potkusarjoista, mutta pitää sisällään myös lihaskuntotreeniä. Voit haastaa kuvitellun vastustajasi käyttäen tekniikoita eri taistelulajeista kuten karate, taekwondo, capoeira, nyrkkeily ja muay thai. Samalla kun kulutat runsaasti energiaa, tulet taitavammaksi, vahvemmaksi ja kestävämmäksi. Musiikki tukee tätä treeniä ja saa sinut haastamaan itsesi entistä parempiin suorituksiin. LES MILLS -tuntien koreografiat vaihtuvat kolmen kuukauden välein. Koreografiat tehdään Uudessa-Seelannissa ja tuodaan sieltä ympäri maailman koulutettujen ohjaajien ohjaamina. Kenelle tunti sopii: Tunti sopii kaikille taistelulajeista kiinnostuneille. Koreografiat muodostuvat erilaisista lyönti- ja potkusarjoista, syke nousee ja treenaat tehokkaasti. Suosittelemme tätä treeniä mm. istumatyöläisille. Lyöntisarjat tuovat tarpeellista liikettä ylävartalolle. Tämä treeni tuo kivaa vaihtelua esim. kuntonyrkkeilystä pitäville.

 

BODYPUMP® on Musiikin tahtiin tehtävää voimakestävyys-harjoittelua, joka on haastavaa ja vahvistaa kehoa. Tunnilla harjoitetaan monipuolisesti koko kehoa mukaansatempaavan musiikin tahdissa. Välineinä käytetään tankoja, levypainoja sekä käsipainoja. Tunti on rankka, sillä toistoja tehdään paljon. Tunnin koreografia vaihtuu 3kk välein. Kenelle tunti sopii: Koska BODYPUMP® on yksinkertaista, on sen aloittaminen helppoa. Tunnin tehokkuuden ansiosta saat nopeasti tuloksia. Polvi-, selkä- tai olkapäävamma voi olla este tunnille osallistumiseen. Juttele ensin ohjaajan kanssa.

 

BODYATTACK® on aerobista kuntoa kohottava treeni, joka parantaa myös voimaa ja kestävyyttä. Tunti koostuu tehokkaista intervalleista, jossa vuorottelevat kuntoa kohottavat liikkeet sekä toiminnalliset voimaa ja vartalonhallintaa kehittävät liikkeet. Treenin dynaamisuus ja energinen musiikki kannustavat jokaisen saavuttamaan omat treenitavoitteensa. Kenelle tunti sopii: Tunti sopii kaikille, jotka haluavat haastaa itseään. Tunti ei ole koreografisesti vaikea, vaan perustuu yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin liikkeisiin. Mm. haara-perus -hypyt, polvennostot ja hiihtohypyt tulevat tutuksi. BODYATTACK® on esimerkiksi juoksua harrastaville kivaa vaihtelua lenkeille. Kaikille liikkeille löytyy aina kevyempi, hypytön versio, joten ei tarvitse olla huippukunnossa tullessaan tunnille. Kerta kerran jälkeen kunto kohenee.

 

 SH’BAM™ -tunnin aikana tanssitaan 12-13 eri kappaletta ja jokaiseen musiikkikappaleeseen on rakennettu oma koreografiansa. Ensimmäiset tanssit lämmittävät kehon, ja tätä seuraa kiehtova yhdistelmä helppoja ja hauskoja tanssiaskeleita musiikkityylistä toiseen. Tällä tunnilla et ainoastaan opi hienoja tanssiliikkeitä, vaan teet myös hyvin tehokkaan treenin, mikä tekee SH’BAM- tunnista niin ainutlaatuisen harjoituksen. Tunnilla parannat aerobista kuntoasi intervallityyppisen treenin avulla, sekä kehität koordinaatiokykyäsi. Ennen kaikkea SH’BAM on kuitenkin tanssin ja liikunnan riemua. Kenelle tunti sopii: SH’BAM- tunti sopii kaikille, jotka tykkäävät tanssia. Ei ole niin väliä, meneekö kaikki askeleet oikein – tärkeintä on se, että pääsee heittäytymään hyvän musiikin vietäväksi ja voi unohtaa kaiken muun. Tunti pitää sisällään yökerhoissa ja radiokanavilla soitettujen hittibiisien lisäksi moderneja lattaribiisejä sekä vanhoja klassikoita. Vaikka tällä tunnilla syke nousee, pystyt tanssimaan ilman hyppyjä tai pyörimisiä. Jokainen tanssii omalla tavallaan.

 

BARRE® -tunti sisältää paljon baletille ominaisia liikkeitä, mutta et tarvitse aiempaa lajikokemusta voidaksesi osallistua tunnille. Tunti tehdään rytmikkään musiikin tahtiin. Tunnilla voi tehdä liikkeitä monessa eri tasossa. Voit hyppiä tai tehdä tunnista täysin hypyttömän oman kuntotasosi mukaan. Tunti kehittää kehonhallintaa ja vahvistaa jalkoja, selkää sekä keskivartaloa tehokkaasti. Tällä tunnilla pääset parantamaan omaa ryhtiäsi ja nauttimaan upeista baletin omaisista yhdistelmäliikkeistä.

 

Lue lisää Aplicon ryhmäliikunnasta klikkaamalla tästä!
Tule tutustumaan Aplicon tarjontaan – varaa oma tutustumiskäyntisä täältä!

 

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: