HIIT -tunti Aplicon tarjonnassa

HIIT -tunti on tullut Aplicon liikuntalukujärjestykseen keväällä 2022. HIIT eli High Intensity Interval Training tarkoittaa korkean intensiteetin intervalliharjoittelua. Hiit treeni koostuu siis lyhyistä ja tehokkaista treeniosioista, joiden välissä pidetään tauko. Tarkoitus on vetää treeniosio kovaa ja omaa kehoa haastaen. Treeniosion jälkeen huilataan ja palautellaan hetki. Treeniosioita Aplicon HIIT-tunnille mahtuu tunnin pituudesta riippuen 2 tai 3. Treeniosion olisi hyvä tuntua niin raskaalta, että vauhti hidastuu loppua kohden ja syke nousee lähelle maksimia. Tällöin saavutamme HIIT-treenin tehot ja lupaukset varmimmin. HIIT-treeni parantaa hapenottokykyä tehokkaasti ja polttaa rasvaa kohonneella teholla vielä jopa yli 48 tuntia harjoituksen jälkeen.

HIIT- treenin liikkeet on valittu niin, että kaikki osaa ne tehdä. Kehon haasteiden mukaan tunnilla saa myös variaatioita. Kokoajan voit tehdä liikkeitä hypyillä tai kokonaan ilman. Teemme liikkeet aikaa vastaan, jolloin määrät itse suoritustahdin. Ohjaajana tsemppaamme sinut omaan parhaaseen suoritukseesi ja tulet kehittymään säännöllisesti tunnille osallistumalla. Tunnilla tehdään sykettä nostavia liikkeitä ja lisäksi lihaskuntoliikkeitä. Suurin osa liikkeistä tehdään oman kehon painolla. Käytämme osassa liikkeitä lisäpainoa. Musiikki ja ryhmä tempaisee sinut mukaansa ja jaksat taistella läpi treenin kanssamme juuri sinulle sopivalla tasolla. Voit aloittaa nollasta ja todeta pian, että kehitystä tapahtuu!

Tämä tunti sopii sinulle joka:
 • Tarvitset jotain toimivaa treeniä kuntosalin lisäksi!
 • Jost et ole ikinä ennen kokeillut ryhmäliikuntaa on täällä helpot liikkeet!
 • Kaipaat virtapiikkiä päivääsi!
 • Tykkäät treenata nopeasti ja tehoja säästämättä!
 • Haluat olla paremmassa kunnossa ja terveempi!
 • Haluat polttaa rasvaa!
 • Kaipaat totaalista ”aivojen tyhjennystä”!
 • Haluat tuntea olosi voittajaksi!
Tervetuloa HIIT- tunnille!

Nähdään kevään 2022  lukkarissa seuraavasti:

 • Maanantaisin Petran kansas klo 9.45 tai
 • Maanantaina klo 17.05 Riston kanssa sekä
 • Perjantaisin ”after work” Emman ohjaamana klo 15.30 ja tästä viikonlopun viettoon!
“The HIIT is on”

 

Kirjoittaja:

Emma Lindén

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico

emma.linden@aplico.fi

www.aplico.fi

 

Lue lisää ja tutustu Aplicon ryhmäliikuntaan tästä!

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: