Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Apua kokonaisvaltaiseen elämäntaparemonttiin myös etänä!

Aloitin Miikan kanssa treenaamisen kolmisen vuotta sitten saatuani työkaverilta tutustumiskäyntilahjakortin. Halusin oppia terveellisempiä elämäntapoja ja saada kroppaan lisää liikkuvuutta ja ryhtiä. Minulla on vaativa työ ja kunnon huononeminen alkoi jo suorastaan hirvittää. Perheessäni oli ollut iso tragedia muutamaa vuotta aikaisemmin, ja olin lohduttautunut käymällä jääkaapilla ja käpertymällä sohvalle. Suhteeni ruokaan ei ollut suoraan sanottuna ihan terve.

Miikka auttoi minua luomaan terveellisen ruokailurytmin ja ruokavalion. Ensimmäistä kertaa elämässäni aloin säännöllisesti syödä aamupalaa. Aloitimme liikkuvuusharjoittelun ja ryhtiä ylläpitävien lihasten treenin. Palasin rakkaan tanssiharrastukseni ja Pilateksen pariin ja lenkkeilin koirieni kanssa. Vähitellen mukaan tuli myös vesijumppa ja vesijuoksu sekä porrastreeni. Katselimme aluksi urheilukellon tallentamia sykekäyriä ja mietimme oikeita sykevälejä sekä sitä, että sain tasapainoisesti kaikenlaista liikuntaa. Samoihin aikoihin aloin seurata urheilukellolla myös nukkumistani ja opettelin terveellisen vuorokausirytmin. Availimme työni kehoon aiheuttamia jumeja, joita tulee kun ei aina ole mahdollista päättää itse tuolista jolla istuu tai siitä milloin nousee jaloittelemaan pitkien työpäivien aikana. Reväytettyäni selkäni Miikka ohjasi minut erittäin pätevälle fysioterapeutille, ja selkä saatiin toimimaan taas.

Toisena treenivuotena tuli eteen kova pala, kun vieroittauduin energiajuomista, joita oli mennyt vähintään puolen litran pullo joka päivä. Samalla jäivät myös limsat puolivahingossa. Aloin tehdä urheilukellon avulla meditoivia hengitysharjoituksia. Nukkumiseni parani huomattavasti, enkä enää ollut koko ajan ylikierroksilla. Läheisteni mukaan minusta tuli mukavampi ihminen. Näihin aikoihin maksimisykkeeni alkoi nousta reilusti, ja pystyin tanssiessa treenaamaan kovempaa. Leposykkeeni sen sijaan laski.

Kolmantena treenivuotena tuli korona. Onneksi PT-ohjaus onnistuu myös etäyhteydellä yllättävän hyvin. Etätöissä työpisteeni aiheutti kehoon kaikenlaista kremppaa, jota availimme yhdessä. Opin tarkkailemaan työasentoani ja vaihtelemaan sitä. Samana vuonna lähdin ulkomaankomennukselle, ja ilokseni etätreeni onnistuu sieltäkin käsin. Luottamuksellisen ja hyväksi koetun PT-suhteen säilyminen oli minulle tärkeää.

En ole missään vaiheessa näiden kolmen vuoden aikana laihduttanut, mutta elämäntapojen muuttuessa kymmenisen kiloa painoa on karissut lähes huomaamatta. Kestävyyskunto on noussut huimasti ja urheilukelloni väittää hapenottokykyni olevan nykyisin hyvä. Energiatasoni on tasaisempi ja keskittymiskykyni parempi. Minulla on voimia töiden jälkeen satsata myös läheisiini. Elän täydenpää elämää ja se on aika iso asia. Kiitos Miikka!”

-Pia-

 

 

Miikka Vuorinen

Oma Personal Trainer

miikka.vuorinen@aplico.fi

www.aplico.fi

 

 

 

Kyllä haluan tulla tutustamaan Aplicoon paikanpäälle tai etäliikuntapalveluihin!

Kyllä, haluan tilata näytetunnin personal trainerille 35 € ja tutustua valmentajiin!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: