Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Aamutreenistä virtaa päivään

Aamulla ja päivällä harrastaminen on lisääntynyt viimeisen kymmenen vuoden aikana Aplicossa merkittävästi. Aplicon historiassa pitkään ainoa ohjattu aamutreeni oli perjantain sisäpyöräily kello 7.00. Viimeiset viisi vuotta meidän tarjonnassa on aamut alkaneet ohjatusti. Nykyisessäkin lukujärjestyksessä jokainen aamu alkaa aikaisilla ohjauksilla. Myös aamupäivän ja iltapäivän tunneille on ollut tarvetta, kun lohjalaisissa on paljon vuorotyöntekijöitä.

Mitä jos päivän liikunnat suorittaisi jo ennen töitä niin mihin kaikkeen jäisi aikaa illalla? Jaksaisitko sinä herätä tuntia aikaisemmin ja lähteä liikkumaan? Voisiko olla mahdollista järjestää aamut tai joku aamu niin? Entä tiedätkö, tai muistatko kuinka hyvä olo koko päiväksi tulee siitä, että aamu alkoi aktiivisesti?
Näitä kysymyksiä on hyvä pohtia ja koittaa ratkoa. Kysehän ei ole siitä, että näin pitäisi tehdä joka aamu. Kertakin viikossa olisi hyvä juttu. Aamutreeneissä on ajankäytön lisäksi se hyvä puoli, että klubillakin on rauhallisempaa siihen aikaan. Kuntokeskusten eniten käytetty aika on lähestulkoon aina viiden ja kahdeksan välissä illalla. Aamutreenaajana olet myös pois ruuhka-ajoista.
Aamulla väsyttää ja ei huvita? Niin se voi olla, mutta kaikkeen voi tottua. Siksi tätäkin kannattaa kokeilla. Mitä, jos se onkin kivaa ja vie mennessään? Vinkkinä annettakoon, että jos olet aamu-unista sorttia niin valitse aamutreeniksi joku ohjattu tunti oman kuntosalin sijaan. Näin todennäköisesti saat itsestäsi enemmän irti ja ei tarvitse miettiä mitä tekisi? Kokeile ja ihastu sinäkin aamutreeneihin. Työpäivä kulkee ihan erilaisella draivilla ja illalla voi hyvällä omatunnolla pelata vaikka Kimbleä kotisohvalla. Tai vaikka ottaa päikkärit, kun muu perhe lähtee illan harrastuksiin. Minä aamuna nähdään? 
“Minä olen tehnyt omat treenini jo useamman vuoden ajan aamuisin. Kello soi aikaisin ja hetken joskus mietin että mitä jos sittenkin jatkan unia. Omat hetket ja itsestä huolehtiminen ovat kuitenkin tärkeitä asioita arjessa. Meidän perheessä on useampi liikuntaa harrastava ja jotta myös minä saan omat treenini tehtyä, sijoitan ne kalenteriin aamuihin. Näin minulle jää aikaa lasten harrastuksiin osallistumiseen iltaisin. Aamuisin on selkeästi enemmän tilaa ja treenin saa tehtyä sujuvasti. Treenin jälkeen on virtaa ja työpäivä sujuu energisesti, hyvällä mielellä. Suosittelen!”
Terveisin, Petra Vuorinen
Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico
www.aplico.fi
 
Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: