Itsenäisyyspäivä Aplicolla

Hyvää ja liikunnallista itsenäisyyspäivää sinulle!

Klubimme on tänään vain jäsenillemme avoinna 04-24 välillä. Klubilla kuljetaan henkilökohtaisilla avainkorteilla. Tänäänkin toimintamallit ja varaukset salille ovat normaalin mallin mukaiset: https://aplico.fi/jasentiedote-uusista-toimintamalleista-koronatilanteessa-26-11-2020/ Kiitos yhteistyöstä jo etukäteen.

Virtuaalitunnit palvelevat sali 3 ja spinning-saleissa lukujärjestyksen mukaisesti. Väliaikoina voit käyttää tiloja omatoimiseen treeniin ”on demand”-toiminnolla ja valita pädiltä itse treenin. Muistathan, että salit ovat kaikkien jäsentemme käytössä ja jos joku jo treenaa salissa voit aina mennä tunnille mukaan. Jätä vain hyvä etäisyys kanssa treenaajiin.

Myös livestriimeillä voit tehdä treenit kotona tänään. Koko viime viikon tallenteet 23 kpl ovat käytössäsi. Lauantain livestriimi-maratonissa on tallenteena mm. Kannelmäen CMS-salilta kuvattu SuomiJumppa, joka olisi sopiva treenivinkki tälle päivälle teemansa mukaan. Jäsen, linkit näihin kotitreeneihin löydät sähköpostistasi.

Henkilökuntamme hiljentyy itsenäisyyspäivän viettoon ja kiittävät kunnioituksella kaikkia maamme veteraaneja ja lottia tästä päivästä!

Vastaanottomme palvelee sinua jälleen maanantaina 7.12. klo 09.00-21.00. Verkkokauppamme palvelee sinua 24/7 osoitteessa: https://aplico.fi/kauppa/

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: