Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Joulun aika Aplicolla

Ihanaa joulunaikaa kaikille! Muistathan että liikutamme teitä ajasta ja paikasta riippumatta myös pyhien aikana. Lahjakortteja voit ostaa vastaanotosta ja verkkokaupastamme: Klikkaa tästä kauppaan!

Asiakaspalvelumme on avoinna jouluna seuraavasti:

Aatonaattona 23.12. 09:00-20:00
Tapaninpäivänä 26.12. 10:00-14:00
Sunnuntaina 27.12. 16:00-20:00
Jouluaattona ja Joulupäivänä liikut henkilökohtaisella avainkortilla 04:00-24:00. Livestriimeillä voit treenata tallenteiden kautta kotona, ja virtuaalitunteja on sekä ajastettuna, että oman aikataulusi mukaan jumpattavana täällä klubilla. Ryhmäliikuntatunnit näet varausjärjestelmästämme: Klikkaa tästä kalenteriin!
Varaathan paikkasi kuntosalille tullessasi ja huolehditaan, että luomamme toimintamallit toteutuvat. Meillä Aplicossa liikutaan aina kulloinkin voimassa olevien viranomaissuositusten mukaisesti: https://aplico.fi/joulukuun-jasentiedote-ja-toimintamallit…/
Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: