Marraskuun jäsentiedote ja jäsenetuja 11/2020

Arvoisa Aplicon jäsen, tässä sinulle koosteena kaikki marraskuun tapahtumamme ja aktiviteetit, joita järjestämme liikkumisesi tueksi. Uusia juttuja jäsenyyteesi kuuluvana on jälleen mukana listalla. Toiveestanne loppuvuonna käynnistyy myös monia kursseja, joissa voit liikkua pienessä ryhmässä. Ilmoittaudu jo tänään jäsenyyteesi kuuluviin uusiin Oma personal trainereidemme etävalmennusryhmiin ja lähdetään yhdessä kohti liikkuvampaa vuotta 2021!

 

Uudet Etävalmennusryhmät

Etävalmennusryhmät ovat 8 viikon mittaisia valmennuksia. Kerran viikossa tapaat valmentajan etänä ja saat seuraavan viikon ohjeet. Etävalmennus antaa sinulle mahdollisuuden suorittaa harjoituksen missä tahansa, koska tahansa. Lisätietoa ryhmien sisällöstä saat valmentajilta. Voit ilmoittautua suoraan valmentajalle tai: info@aplico.fi . Etävalmennukset kuuluvat jäsenyyteen. Tämä on yksi monista etäpalveluistamme, joilla haluamme mahdollistaa ohjatun liikkumisen ajasta ja paikasta riippumatta. Treenaat nyt kotona tai klubilla niin ota näistä jokin valmennus treeniesi tueksi!

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla tästä!

Tapahtumakalenteritunteja pienryhmissä

Tarjolla on 3 erilaista treeniä, jotka järjestetään jumppasaleissamme ja yksi ulkoliikuntakin löytyy. Mukaan otetaan vain 10 liikkujaa, joten tilaa on varmasti liikkua turvallisesti. Nämä tunnit kuuluvat jäsenyyteesi ja voit osallistua, vaikka vain yhteen treenikertaan. Näiden lisäksi Kisakallion opiskelijat tulevat ohjaamaan joulukuun puoleen väliin asti tunteja, joihin otamme vain 10 jumpparia kerrallaan treenaamaan. Seuraa aktiivisesti ryhmäliikuntakalenteriamme ja valitse itselle sopivimmat harjoitukset. Ilmoittautuminen normaalisti tuntivarausjärjestelmän kautta.

  • Kiertoharjoittelu maanantaisin 23.11.–7.12. klo 20:10 /Petra L
  • Keskivartalo kuntoon torstaisin 26.11.–10.12. klo 17:00 / Jussi
  • Peruskestävyys kävelylenkki Riston kanssa maanantaisin 16.–30.11. klo 10:30

 

Omppulassa nyt myös arkiaamuissa ohjattuja vuoroja

Syksyn aikana tarjoamme lisää Omppula-vuoroja. TET-harjoittelijat ja Kisakallion Urheiluopiston opiskelijat toimivat arkiaamuina Omppulassa ohjaajina. Seuraa varausjärjestelmää ja katso sopiiko nämä sinun treeniesi kanssa yksiin.

 

Virtuaali-tarjonnassamme on UUTUUS Intelligent Cycling

Haluatko liikkua klubilla pienessä ryhmässä tai jopa kaksin? Me olemme hankkineet lisää virtuaalituotteita palvelutarjontaan, jotta sinulla on monia mahdollisuuksia liikkua kanssamme. Uusi Intelligence Cycling tuo kymmenen uutta ohjelmaa ja mielenkiintoista tekemistä sisäpyöräilysaliin. Tunteja löydät ajastettuna lukkaristamme tai voit käydä laittamassa tunnit itse päälle salin pädiltä, kun tila on tyhjä. Sama mahdollisuus on sisäpyöräilysalissa ja sali kolmosessa. Hyödynnä tämä yksin tai yhdessä jäsenenä olevan kaverin tai perheenjäsenen kanssa! Näistä virtuaaleista saat lisämahdollisuuksia treenikalenteriisi ohjattujen tuntien ja livestriimien lisäksi! Tee omana treeninä tai lämmittelyksi ennen kuntosalia. Tutustu tähän tuotteeseen tästä linkistä lisää: https://bit.ly/369d5PF

 

Ennakkoesittelyssä Alkeiskurssi Laitepilatesharjoitteluun

Syksyn Laitepilateskurssit ovat olleet suuressa suosiossa. Laitepilates harjoittelu ylläpitää lihastasapainoa ja lihaskalvojen kimmoisuutta, sekä kehittää tehokkaasti kehonhallintaa ja -tuntemusta. Laitepilates harjoittelussa käytetään Joseph Pilateksen kehittämiä pilates laitteita, joiden avulla voidaan monipuolisesti vahvistaa kehoa ja lisätä liikkuvuutta. Laitteissa vastus tulee jousista, joiden kiristyminen myötäilee lihaksen luonnollista työtä. Ymmärrettävää on, että tähän upeaan harjoitusmuotoon löytyy paljon innokkaita. Tästä syystä ohjaamme vielä tähän loppuvuoteen pari alkeiskurssia. Kurssille otetaan vain 6 osallistujaa, joten ole nopea, jotta varmistat paikkasi.

Kurssi 4 viikkoa, jäsenetuhinta 85,00 €, muut 105,00 €

  • Alkeiskurssi Laitepilatesharjoitteluun ti 17.11. alk. klo 18:00 / Terhi
  • Alkeiskurssi Laitepilatesharjoitteluun ke 18.11. alk. klo 9:15 / Terhi
  • Alkeiskurssi Laitepilatesharjoitteluun ti 24.11. alk. klo 13:00 / Miikka

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla tästä!

TikTok-tanssikurssi ja jatkoa Karhupainille

Karhupaineja on väännetty joka perjantai-ilta tänä syksynä. Toiveita on esitetty, josko sitä jatkettaisiin vielä 4 viikon ajan. Ilmoittautua voi mukaan, vaikkei olisi kertaakaan ennen osallistunut. Kurssi järjestetään 13.11.–4.12. perjantaisin klo 17:00. Ryhmään mahtuu kahdeksan 4–6- vuotiasta innokasta liikkujaa. Karhupaini 4 viikkoa, jäsenetuhinta 35,00 €, muut 45,00 €. TikTok-tansseja pääsee testaamaan joulukuussa kolmena lauantaina. TikTok on tämän hetken suosituin sovellus ja tanssittaa monia lapsia ja nuoria kotona. Jasminin ohjauksessa pääsee nyt tanssimaan näitä suosittuja tansseja ryhmässä. TikTok-kurssi lauantaisin 5.–19.12. klo 11:15. Kurssi on 7–12- vuotiaille. Nyt kannattaa olla nopea, että mahtuu mukaan. TikTok-kurssi 3 viikkoa, jäsenetuhinta 26,50 €, muut 34,00 €.

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla tästä!

X-Method Group saa myös jatkoa -hyvällä kunnolla parempaan vuoteen 2021

Tämä tulostakuulla toimiva kurssi pitää sisällään kunto- voima- ja kestävyysosion. Yhdellä harjoituskerralla harjoitetaan siis monia tärkeitä ominaisuuksia. Jokainen tekee omalla tasollaan, ja kehittää omia ominaisuuksiaan paremmiksi. Syksyn ensimmäinen kurssi päättyi marraskuun alussa ja nyt toiveesta seuraava startataan perjantaina 20.11. Kurssin vetäjinä toimivat Joakim, Risto L. ja Jutta. Treeni on legendaarinen ohjelma nro 1. Kurssilla on 16 treenikertaa ja treenit ke ja pe klo 19:15. Jäsenetuhinta 2x 49,00 €, muut 2x 129,00 €.

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla tästä!

Striimeissä lisää ohjattuna tunteja, sekä tekniikkavinkkejä viikoittain

Lokakuun viimeisellä viikolla lisäsimme muutamia eniten toivottuja striimi- tunteja tarjontaamme. Selvästi eniten kaivattiin erilaisia kehonhuoltotunteja. Nyt tarjonnassa on Jooga venyttelyä, tavallista joogaa sekä Roller-kehonhuoltoa. Lihaskuntoon kaivattiin vähän vaihtelua, ja sitä pääsee nyt harjoittamaan Power Body- tunnin ja Power Yogan parissa. Viikko päättyy Les Mills Bodycombat treeniin, joka on tällä hetkellä myös yksi suosituimmista live-tunneista. Vaihtoehtoja siis löytyy, kokeile ja haasta itsesi rohkeasti. Jos et ole koskaan näitä testannut, niin nyt on sen aika. 30min päivästä meidän seurassamme, kehoa sopivasti haastaen, on itselle askel kohti parempaa oloa. Uusien jumppien lisäksi tulet jatkossa saamaan erilaisia tekniikkavinkkejä harjoitteluusi. Joka viikko jonkun striimin yhteydessä saat ammattilaisen vinkkejä, joilla harjoittelusi on entistä tehokkaampaa ja turvallisempaa. Pysy siis striimi- linjoilla. Linkit saat sähköpostiisi joka maanantai, jos jäsenyytesi on aktiivinen.

 

Isänpäivä ja marraskuun tarjoukset

Nämä tarjoukset voit ostaa lahjaksi itsellesi, isälle tai vaarille. Kolmen kerran PT-paketti on hyvä kirittäjä myös sinulle syksyn harmaiden keskelle. Ohjauksen saat paikan päällä klubilla tai etänä suoraan kotiin.

  • 3 x Personal training 199,00 € (Tarjous voimassa isänpäivän iltaan.)
  • 4 x kortti Äijäjoogaan 39,00 € (Tarjous voimassa isänpäivän iltaan.)
  • Viikon treenit livestriimeistä suoraan kotiin katsottavaksi 7,00 € yksi kokeilu viikko. Viikon treenit voi ostaa myös klubille. (Tarjous voimassa marraskuun ajan.)

Tuotteet ostettavissa kätevästi verkkokaupasta tai vastaanotosta: https://aplico.fi/tuote-osasto/marraskuuntarjoukset/

Klubilta löydät myös lahjapöydän, josta voit napata kivan tuotelahjan iskälle!

 

Neidonkeitaalla velvoitetaan maskin käyttöä

Muistathan että kaupungin kaikissa julkisissa tiloissa velvoitetaan käyttämään maskia. Näin ollen osallistuessasi Aplicon lukujärjestyksen aamu-uintiin tai perjantai-illan AquaPower- vesitreeniin käytäthän maskia liikuntakeskuksessa olevien ohjeistusten mukaisesti.

 

Meillä liikuntaan suositusten mukaisesti

Aplicossa on voimassa kaikki kulloinkin voimassa olevat suositukset yhteisen terveyden säilyttämiseksi ja korona epidemian hallitsemiseksi Lohjalla. Toivomme Lohjan kaupungin tavoin, että tilat, joissa vietät aikaa klubilla, suojaat kasvosi maskilla. Liikkuessasi maskia ei tarvitse käyttää ryhmäliikuntatunneilla ja kuntosalilla harjoitellessasi. Kahvin juonti on myös helpompaa ilman maskia, muistetaan vain turvavälit. Tästä pääset katsomaan kaikki meidän yhteiset toimintamallimme tällä hetkellä. Kiitos, kun noudatat niitä: https://aplico.fi/liikumme-aplicossa-suositusten-mukaisesti/

 

Kiitos, kun olet matkassamme. Hyvää oloa ja terveyttä sinulle marraskuuhun toivottaen,

 

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Jutta Österberg-Hurme, yhdessä koko henkilökunnan kanssa

info@aplico.fi

019 312 880

www.aplico.fi

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: