Liikumme Aplicossa suositusten mukaisesti

Lohjan kaupunki julkaisi ma 19.10. suositukset harrastetoimien osalta koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. Kaikki listalla olleet toimenpiteet ovat meillä jo olleet käytössä ja näin ollen oleellisia muutoksia toimintaamme ei ole tulossa. Päivitetty 2.11.2020.Kuntonyrkkeily on ainoa laji, jossa on lähikontakti ja se jää tauolle nyt toistaiseksi. Ryhmäkoot ovat jo olleet suhteutettuna tilojen kokoon siten, että kaikilla on käytössään 4-6,5 m tilaa itselleen ja turvavälit toteutuvat. Alta pääset vielä kertaamaan kaikki toimintamallit, joita meillä liikkuessa nyt noudatetaan. Odotamme jäsenten toimivan tällä sovitulla tavalla, jotta liikunta sisätiloissa olisi mahdollisimman turvallista meille kaikille!

Miten voit liikkua yksin tai pienryhmässä Aplicon palveluita hyödyntäen:

  • Kuntosalillamme on parhaiten tilaa aikaisin aamulla (04-08) tai päivällä (12-16). Tämä on hyvä valinta, jos voit vaikuttaa aikaan, jolloin tulet kuntosalille.
  • Mikäli valintasi on olla kotona, me tarjoamme livestriimaukset kotiin joka arkipäivä klo 10:30 alkaen. Mukana on myös lajeja, joita et livetarjonnassa näe mm. Core ABS jne. Valikoimissa on tunteja jokaisen liikkujan makuun. Asiakkaiden toiveesta ensi viikosta näiden tuntien määrä jälleen kasvaa ja mukana ovat mm. Power Yoga, Power Body, Hulahulaa ja paljon muuta.
  • Nämä livestriimit ovat jäsenille viikon ajan tallenteena, eli katsottavissa koska tahansa sinulle sopii.
  • Viikosta 45 alkaen käynnistyvät jäsenyyteen kuuluvana taas uudet etävalmennusryhmät. Nämä voit toteuttaa missä tahansa, vaikka omassa olohuoneessa. Tulossa on valmennusta ravintoon, kehonhuoltoon sekä treeniä reippaasti harjoittelevan makuun.
  • Virtuaalitunnit sali 3:ssa ja sisäpyöräilysalissa palvelevat sinua joka päivä klo 04-24 välillä. Virtuaalitunteja on ajastettuna lukujärjestyksessämme, mutta voit myös koska tahansa käynnistää sen itse. Katsot vain, että tila on tyhjä ja valitset pädiltä oman tuntisi ja painat play. Kaikki on automaattista siitä eteenpäin. Näin voit hyödyntää Aplicon tiloja yksin tai oman perheen kanssa, jos olette kaikki jäseniä.
  • Ulkoliikunnassa on seuraavaksi vuorossa ohjattuna Chrisun ulkotreenit. Aplicon outdoor alue takapihalla on valaistu ja käytössäsi koska tahansa.

Nyt jos koskaan liikkuminen on tärkeä osa oman kunnon ja terveyden ylläpidossa. Liikuntaa voi tehdä monella tavalla ja me pyrimme olemaan monimuotoisesti tukenasi, jotta liikkuminen yksin tai ryhmässä olisi mahdollisimman turvallista. Muistathan, että oma PT tekee sinulle tarvittaessa ohjelmat kotitreeniin ja valmentaa sinua etänä.

Näillä malleilla toimimme Aplicossa:

 

Kysy lisää tästähttps://aplico.fi/yhteystiedot/ota-yhteytta-meihin/

Tästä Lohjan kaupugin tiedotteeseen, jossa on suositukset harrastustoimintaan urheiluseuroissa, kansalais- ja työväenopistojen kursseilla ja taideoppilaitoksissa: https://www.lohja.fi/ajankohtaiset/suositus-koronavirustartuntojen-ehkaisemiseksi-harrastustoiminnassa/

Aplico ei ole suositusten listalla yksityisenä toimijana, mutta haluamme vastuullisena toimijana osaltamme noudattaa samoja annettuja suosituksia em. tavalla.

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: