Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Valtakunnallinen liikuntaviikko ja 15 vuotta täyttävän Aplicon juhlaviikko!

Valtakunnallinen liikuntaviikko lähestyy! Meillä on ilo olla liikuttamassa sinua, yrityksiä ja seuroja tapahtuman tiimoilta jo seitsemättä vuotta. Liikuntaviikko järjestetään 23.9.-29.9.2019. Tapahtumaviikko on osa Euroopan liikuntaviikkoa European Week of Sport #BeActive #LetsBeActive. Tänä vuonna viikko on myös Aplicon juhlasyksyn 15 v. synttäriviikko!

Koko liikuntaviikko on täysin maksuton ja avoin tapahtuma, joka tukee sinua ja/tai koko yrityksen/seuran työhyvinvointia. Tällä tapahtumalla pyrimme yhdessä aktivoimaan eurooppalaisia liikunnan pariin matalan kynnyksen avulla. Lue lisää valtakunnallisesta liikuntaviikosta: https://liikuntapaivat.fi/

Tämä viikko on samalla myös 15 vuotta täyttävän Aplicon juhlaviikko. Viikko huipentuu perjantaina 27.9. asiakkaillemme järjestettävään juhlaan Tanhuhovissa. Viikon aikana on paljon tapahtumaa tämänkin ympärillä. Muista myös äänestää klubilla, mitä sinä haluaisit, että Aplico ostaa syntymäpäivälahjaksi jäsenilleen! Aikaa äänestämiseen on 26.9. asti.

Maksuton liikuntaviikko – Liikuntapäivät – on kaikille avoin valtakunnallinen liikuntatapahtuma ja se järjestetään 23.-29.9.2019. Liikuntapäivät -tapahtuma on osa Euroopan liikuntaviikkoa. European Week of Sport #BeActive!

European Week of Sport -aktiviteetit kokoaa yhteen #BeActive -tägi. Muista tägätä omat Liikuntapäivien aktiiviteettisi #BeActive #LetsBeActive #Liikuntapäivät ja #Aplicolohja #Aplico15vuotta. Tutustu European Week of Sport -sivustoon: https://ec.europa.eu/sport/week_en

Miten voit haastaa kaveriporukan, seuran tai työporukkasi mukaan?

Liikuntaviikon aikana kaikki työntekijänne/seuran jäsenet saavat liikkua Liikunta- ja hyvinvointikeskus Aplicossa rajattomasti. Käynnit kirjataan vastaanotossamme ylös. 3 eniten käyntikertoja saanut yritys/seura palkitaan 1000 €, 500 € ja 200 € lahjakortilla. Lahjakortin saa käyttää haluamallaan tavalla esim. työntekijöiden TYKY- päivään. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi vaan se on ohjattualiikuntaa tai liikuntatiloja.

Liikuntaviikkoon on helppo lähteä mukaan:

  1. Ilmoita porukkasi mukaan petra.lindberg@aplico.fi. Toimitamme teille tämän jälkeen lipukkeita, joilla pääsette haluamillenne jumpille. Eniten käyntikertoja keränneen ryhmän ilmoittaja palkitaan myös henkilökohtaisella 100€ lahjakortilla.
  2. Jokainen tulija ilmoittautuu haluamillensa tunnille soittamalla 019-312 880 ja tuo tullessaan lipun vastaanottoon. (Lippuja löytyy koko viikon ajan myös vastaanotostamme).
  3. Haasta porukkasi jäsenet liikkumaan mahdollisimman monta käyntikertaa viikon aikana.
  4. Nauti liikunnasta.

Tervetuloa mukaan hauskaan hikoiluun!

Lisätiedot ja kyselyt: petra.lindberg@aplico.fi

Tulosta koko viinkon ohjelma ja esite klikkaamalla tästä!

Tulosta pääsylippu tapahtumaan klikkaamalla tästä!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: