Aplico 15 vuotta -juhla jäsenillemme!

Aplico täyttää 15 vuotta 27.9. ja silloin vietämme juhlaa isosti jäsentemme kanssa. Juhla on Tanhuhovissa klo 19.00 alkaen ja sinut on kutsuttu mukaan.

Voit varata paikkasi vastaanotosta tai varausjärjestelmästä: https://aplico.clubmanagement.fi/web/1/webPage.html?c=hour&hourID=471442

Jäsenenä sinun lippusi kuuluu jäsenyyteen lahjana. Ei jäsenen avec lippu on vain 15 euroa juhlaan, jos haluat ottaa kaverin mukaasi.

Klubilla on erikoisaikataulu juhlailtana. Vastaanottomme sulkee klo 19:00. Ryhmäliikunta on aamulla normaalisti ja ryhmäliikunnassa illan tunteja ovat VESIJUMPPA, BODY PUMP ja VENYTTELY sekä virtuaalitunnit. Avainkortilla kuntoillaan normaalisti 05-24:00.

Perjantaina 27.9. henkilökunta on paikalla kahvin kera 12:00-13:30, jos haluat tulla synttärivierailulle klubille. Tervetuloa silloin ja tapaamisiin juhlassa.

APLICO 15 VUOTTA -TERVETULOA JUHLAAN JÄSEN!

T. Koko Aplicon henkilökunta – Kutsukortti Aplicon Jäsenille

Kutsukortti Aplicon Jäsenille

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: