Jäsentiedote ja jäsenetuja 9/2019 -Tervetuloa Aplicon juhlaan!

Arvoisa asiakas,

Aplicon 16. syyskausi on nyt täällä. Aplico täyttää tänä syksynä 15 vuotta, niin juhlavuoden syksy on täynnä upeita juttuja liikkumisesi iloksi. Tässä syyskuun jäsentiedote, ole hyvä.

APLICO 15 VUOTTA -TERVETULOA JUHLAAN JÄSEN

Aplico täyttää 15 vuotta 27.9. ja silloin vietämme juhlaa isosti jäsentemme kanssa. Juhla on Tanhuhovissa klo 19.00 alkaen ja sinut on kutsuttu mukaan. Voit varata paikkasi vastaanotosta tai varausjärjestelmästä. Jäsenenä sinun lippusi kuuluu jäsenyyteen lahjana. Ei jäsenen avec lippu on vain 15 euroa juhlaan.

MITÄ SINÄ TOIVOT KLUBILLE SYNTTÄRILAHJAKSI

Aplicon viimeisimmässä jäsenkyselyssä oli muutamia toiveita, joita hankkisimme klubille. Ensi viikolla ala-aulaan ilmestyy paikka, jossa voit äänestää mitä sinä toivoisit, että investoisimme. Eniten ääniä saanut asia ostetaan klubille asiakkaille 15 v synttärilahjaksi. Tervetuloa mukaan vaikuttamaan päätöksiimme!

FYSIOTERAPIAN KONSULTAATIO JÄSENETUNASI

Olethan jo huomannut aikaisemmista tiedotteista, että sinulla on Aplicon jäsenenä etuja myös Fysiokseen? 30 minuutin konsultaatio fysioterapeutin kanssa on hyvä paikka miettiä oman kehon terveyttä. Varaa aikasi suoraan Fysioksen nettisivuilta: https://www.fysios.fi/toimipisteet/lohja ja varaa 30 minuutin aika. Mikäli on vain 45 min aikoja, voit varata sen ja kirjoittaa lisätietoihin 30 minuuttia. Merkitse aina Aplico jäsen lisätietoihin niin saat tämän fysioterapia käynnin veloituksetta. Maksuton etu ei koske hierontaa, vain fysioterapiaa. Kaikkiin palveluihin saat myös alennuksen ilmoittamalla jäsenyydestäsi.

TOIVOTTU TEKNIIKKA-KURSSI BODYCOMBAT- HARRASTAJILLE

Taistelua ja tekniikkaa- kurssilla pääset syventymään BODYCOMBAT-tunnin potkujen ja lyöntien tekniikkaan. Tiiviskurssi mahdollistaa perehtymisen tähän lajiin rauhassa ja saat yksilöllistä palautetta. Kun opit tekemään oikein, tehot tunneilla kasvaa ja loukkaantumisriski pienenee. Kurssi alkaa ke 11.9. klo 19:05 ja pitää sisällään 4 harjoituskertaa. Viimeisellä treenikerralla kurssin ohjaaja Päivi haastaa sinut COMBAT CHALLENGEEN jossa päästät vapaaksi sisäisen taistelijasi. Olethan mukana? Jäsenetuhinta 49 euroa ja muut 129 euroa.

LASTEN JA NUORTEN KURSSEISTA

Jos etsit vielä harrastuspaikkaa lapsellesi, tutustu tarjontaamme tästä: https://aplico.demo.site/syksyn-lasten-ja-nuortenliikunta/ Esimerkiksi TANSSI KUIN TÄHTI 10-12 v kurssille mahtuu vielä tanssijoita mukaan. Ensimmäinen tanssikerta on 14.9. la klo 11:30. Lapsesi on tervetullut kokeilemaan tuntia tuolloin. Ilmoittautuminen: https://aplico.demo.site/yhteystiedot/ilmoittaudun-mukaan-seuraavaan-ryhmaan/

Taikametsän perhejumpat kuuluvat jäsenyyteen ja näitä tunteja tarjoamme 1-2- vuotiaille, 3-4- vuotiaille sekä 5-6- vuotiaille.

9 MONTHS- KURSSI RASKAANA OLEVILLE

9 months – kurssi raskaana oleville järjestetään 4.-25.9. keskiviikko-iltaisin klo 18:00. Kurssi pitää sisällään sekä teoriaa että liikuntaa jokaisella tapaamiskerralla. Äitiysliikunnanohjaaja Nina Karhula opastaa ja neuvoo turvallisen liikunnan abc:n kurssille osallistuville. Ilmoittaudu mukaan: https://aplico.demo.site/yhteystiedot/ilmoittaudun-mukaan-seuraavaan-ryhmaan/

VALMENNUSRYHMIEN VIIMEISET VAPAAT PAIKAT

Tänä syksynä aloitetaan huikea määrä Valmennusryhmiä. Teidän toiveitanne kuunnellen tarjolla on tänä syksynä mm. omat ryhmät naisille ja miehille. KokoNainen- valmennusryhmässä opit miten itse voit vaikuttaa oikeanlaisen liikunnan, terveellisen ravinnon, rentoutumisen ja myönteisen elämänasenteen kautta omaan hyvinvointiisi ja energiseen arkeen kehon fysiologiset muutokset huomioiden! Ryhmä sopii kaikille naisille 45 ikävuodesta ylöspäin. Miestenvuoro tapaa pe aamuisin klo 7:00 ja treenaavat ohjatusti lihaskuntoaan, liikkuvuutta unohtamatta.

Nämä 12 viikon, 8 henkilön pienryhmä- treenit ovat osoittautuneet hyvin tehokkaiksi ja upeita tuloksia tuottaviksi. Jos näistä joku vaikuttaa juuri sinulle sopivalta ilmoittaudu mukaan saman tien.  Viisi ryhmistämme on jo myyty loppuun ja näissä ryhmissä on vielä muutama paikka vapaana:

Fustra -ryhmä keskiviikkoisin 5.9. alkaen klo 17:30 (2 paikkaa vapaana)

Kiinteämpi-ryhmä keskiviikkoisin 11.9. alkaen klo 19:00 (3 paikkaa vapaana)

Minä 2.0 – Paremmat elintavat tavoitteesta tavaksi-ryhmä keskiviikkoisin 18.9. alkaen klo 19:45 (2 paikkaa vapaana).

KokoNainen-ryhmä keskiviikkoisin 24.9. alkaen klo 19:15 (3 paikkaa vapaana)

Ilmoittaudu mukaan: https://aplico.demo.site/yhteystiedot/ilmoittaudun-mukaan-seuraavaan-ryhmaan/

LET’S BE ACTIVE AKTIVOI EUROOPPALAISET LIIKKUMAAN

Uusi kolmen vuoden Let’s #BEACTIVE -projekti alkoi Aplicossa viime vuoden lopulla. Seuraava ryhmä käynnistyy 12.9. ja kohderyhmänä on nyt 35-50 vuotiaat ja toisessa ryhmässä plus 65 vuotiaat! Projektin tavoitteena on saada 60 000 inaktiivista eurooppalaista omaksumaan terveyttä edistävät elintavat. Oletko sinä tai joku läheisesi yksi heistä? Lue lisää hankkeesta ja hakukriteereistä: https://aplico.demo.site/sinustako-aktiivisempi-seuraava-eu-projekti-lets-be-active-alkaa-11-4/

TULOSSA EUROOPAN LIIKUNTAVIIKKO 23.9.-29.9.

Liikuntapäivät järjestetään jo seitsemättä kertaa ja jo toista vuotta Liikuntapäivät jatkuu koko viikon. Liikuntaviikko on osa koko Euroopan liikuntaviikkoa, jossa Aplico on mukana. Liikuntaviikon tavoitteena on kannustaa kaiken ikäiset, kokoiset ja kuntoiset ihmiset liikkeelle. Liikuntaviikkoon osallistuakseen ei tarvitse osata mitään erityistä, vaan ihan kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan ryhmässä ja kuntosalilla liikkumisen riemua! Liikuntapäivät -tapahtuma on kaikille avoin valtakunnallinen liikuntatapahtuma. Kyseinen viikko on samalla Aplicon juhlasyksyn tapahtumaviikko sekä uusien Les Mills -ohjelmien lanseeraus.

LIIKUNTAVIIKKONA HAASTAMME TYÖPORUKAT JA SEURAT LIIKKUMAAN

Haasta oman yrityksesi henkilökunta, seura tai ystäväporukka liikkumaan. Liikuntaviikon aikana kaikki yrityksesi/seurasi jäsenet saavat liikkua viikon ajan yrityksen/seuran nimissä Liikunta- ja hyvinvointikeskus Aplicossa. Käynnit kirjataan vastaanotossamme ylös. Kolme eniten käyntikertoja kerännyttä yritystä/seuraa palkitaan 1000, 500 ja 200 euron lahjakortilla. Lahjakortin saa käyttää haluamallaan tavalla esim. työntekijöiden TYHY-päivään. Eniten käyntikertoja keränneen ryhmän ilmoittaja palkitaan myös henkilökohtaisella 100 euron lahjakortilla. Ilmoita ryhmäsi petra.lindberg@aplico.fi

 

Nähdään tunneilla ja Aplicon 15 v juhlaviikolla ja juhlissa!

 

Liikunnan iloa syksyyn toivottavat,

 

Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi

www.aplico.fi

www.facebook.com/AplicoLohja

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: