Liikunta- ja Hyvinvointikeskus APLICO täyttää 15 vuotta!

Perjantaina 27.9. tulee tasan 15 vuotta siitä, kun liikuimme ensimmäisen maanantain silloisissa Karjalankadun tiloissa. Kuntosalin pinta-ala oli silloin 400 m2 ja jumppia viikossa 37. Tänään kuntosalimme on 700 m2 ja ohjattuna tunteja lähes 100 viikossa sekä vielä virtuaalitunnit kahdessa salissa siihen päälle.

Juhlimme 23.–29.9. välisenä aikana synttäreitä ja viikolla on monia tapahtumia iloksenne. Torstaihin 26.9. asti jäsenillä on aikaa äänestää aulassa, mitä laitteita toivoisit Aplicon ostavan klubille synttärilahjaksi. Juhlaviikolla lanseerataan myös uudistettu kanta-asiakasjärjestelmämme, jossa on monia jäsenyyteen kuuluvia etuja. Näin palkitaan pitkäaikaisesta jäsenyydestä ja kuulumisesta Aplicon perheeseen.

Synttäriviikolla on myös huikeita tarjouksia joka päivä 15 teemaan liittyen! Tuolla viikolla kannattaa pitää verkkokauppaa silmällä. Juhlaviikon tarjouksiin tästä.

Synttäriviikko huipentuu jäsenillemme järjestettävään juhlaan Tanhuhovissa. Klikkaamalla tästä näet kutsun vielä kertaalleen. Muistathan ilmoittautua 20.9. mennessä niin osaamme varautua oikealla määrällä tarjottavia. Kiitos. Ilmoittautua voit vastaanotoon tai varausjärjestelmässä: https://aplico.clubmanagement.fi/web/1/webPage.html?c=hour&hourID=471442

 

Sydämellinen kiitos sinulle jo nyt, että kuljet matkassamme

ja olet valinnut liikuntapaikaksesi lohjalaisen Aplicon ja meidän joukkueen!

 

Yhteistyöterveisin,

Jutta Österberg-Hurme yhdessä koko henkilökunnan kanssa

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

Ratakatu 24, 08150 Lohja

www.aplico.fi

info@aplico.fi

019 312 880

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: