Jäsentiedote 10/2019 -UUSITUT jäsenyyden edut ja OMA PT uudistus!

Arvoisa asiakas,

Upea Aplicon juhlaviikko ja juhlat ovat takanapäin. Lämmin kiitos ihan kaikille osallistuneille! Tässä sinulle lokakuun tiedote ja infoa toivomistanne investoinneista sekä uusitut Aplicon jäsenedut. Nyt kannattaa lukea loppuun asti.

APLICO 15 VUOTTA JA UUDET LAITTEET

Juhlaviikolle päättyi klubilla äänestys, jossa te asiakkaat saitte äänestää mitä laitteita haluaisitte meidän investoivan. Lupasimme toteuttaa niistä eniten ääniä saaneen toiveenne. Kärki oli hyvin tasaista ja päätimmekin toteuttaa kaikki kahdeksan eniten ääniä saanutta laitetta. Koko lista puhtaaksikirjoitettuna löytyy klubin aulan seinältä. Tässä listan kärki, jotka olemme nyt tilanneet ja nämä saapuvat Aplicolle 2-8 viikon sisällä. Hyvää synttäriä Aplico ja kaikki meidän ihanat asiakkaat. Nämä ovat lahjamme teille:

INVESTOINTI TOIVEIDEN KÄRKI:              

Levytangot ja uudet painot ryhmäliikuntaan (Les Mills)                          97 ääntä

Lisää levypainoja kuntosalille                                                                         62 ääntä

Uudet matot ryhmäliikuntaan (Les Mills)                                                    58 ääntä

Reidenloitonnus -painopakkalaite kuntosalille                                           41 ääntä

Hyppynarut   kuntosalille                                                                                33 ääntä

Hulavanteet kuntosalille                                                                                  28 ääntä

Toinen penkkipunnerruspenkki kuntosalille                                               24 ääntä

Feet UP -tuoli kuntosalille                                                                               15 ääntä

27.9. vietimme Aplico 15 -vuotta juhlaa Tanhuhovissa. Ikimuistoinen ilta lähes 400 vieraan kanssa. Tässä linkki juhlan valokuviin: https://photos.app.goo.gl/XbCLRPb8krF1qMyP9 Kiitos sinulle!

UUTTA: OMAOHJAUS + PERSONAL TRAINING= OMA PERSONAL TRAINER

Omaohjauspalvelu ja Personal Training ovat toimineet Aplicossa rinnakkain erinomaisesti kohta 10 vuoden ajan. Henkilökohtainen ohjauspalvelu 2.0. lanseerataan nyt syksyllä 2019 Oma Personal Trainer- nimellä. 3 omaohjaajan sijaan jatkossa henkilökohtaista palvelua tarjoaa 8 Personal Traineria. Henkilökohtainen ohjaajasi pitää sinut ajan tasalla Aplicon tapahtumista ja järjestämistään ohjauksista. Uudistuksen myötä sinulla on jäsenyyteesi kuuluvana 2 Personal Trainer- tapaamista vuosittain.  Saat tästä syksyn uutuudesta lisää informaatiota lokakuun aikana. Ole kuulolla ja muista hyödyntää tämä upea jäsenetusi. Mikäli ohjaajasi tämän prosessin aikana muuttuu, tulee hän ottamaan sinuun yhteyttä. Olemme käyttäneet paljon aikaa asiakasprofiilien kanssa ja pyrkineet valitsemaan juuri sinulle sopivan OMA PT:n. Huomioithan että tässä hetkessä voit toki myös itse esittää toiveen uudesta omasta traineristasi.

APLICON OMA SÄHLYVUORO JATKUU TOIVEESTANNE MYÖS SYKSYN 2019

Aplico jatkaa siis syksyn 2019 omaa Sählyvuoroaan. Mäntynummen liikuntahalli on varattu meille aplicolaisille lauantaiaamuisin klo 9:00-10:00. Olet tervetullut mukaan, vaikka et olisi koskaan ennen pelannutkaan. Mukaan vain oma maila, sisäpelikengät ja iloinen mieli. 2.11. lauantaina, Pyhäinpäivänä, ei vuoroa. Tämä on jäsenetusi!

TULOSSA LAITEPILATES-PIENRYHMÄ

Viime keväänä toteutimme ensimmäisen Laitepilates-pienryhmämme ja saimme niin paljon hyvää palautetta, että toteutamme sen nyt tänä syksynä uudestaan. Ryhmään otetaan mukaan 12 nopeinta. Ryhmä tapaa keskiviikkoisin 23.10. alkaen klo 16:15-17:15 Sari Hankimon johdolla. Laitepilates -pienryhmässä pääset viemää harjoittelusi ohjatusti täysin uudelle tasolle. Pilateslaite (Reformer) haastaa sinua, ja samalla myös helpottaa sopivasti tekemistä. Tässä piilee yksi laitteiden monista eduista verrattuna ns. lattiapilates- tuntiin. Laitteiden tarjoamat monipuoliset liikkeet lisäävät kehon voimaa ja parantavat liikkuvuutta kehittäen samalla myös motorisia taitoja. Jo kuudessa viikossa tunnet eron syvien vatsa- ja selkälihasten tuessa ja aktivoitumisessa. Ryhti ja kehonhallinta kohenee, ja tunnet tämän kevyempänä olona koko kehossasi. Aplicon jäsenetuhinta: 147,00 euroa / Muut: 195,00 euroa

Ilmoittautuminen tästä linkistä: https://aplico.demo.site/yhteystiedot/ilmoittaudun-mukaan-seuraavaan-ryhmaan/

X-METHOD GROUP-KURSSI TULOSSA SOPIVASTI VIELÄ ENNEN JOULUA
Peukut ylös, nyt mennään! X-METHOD GROUP alkaa lokakuussa Jutan ja Jussin kanssa!  Nyt on hyvä aika ottaa 8 viikon pätkä loppuvuoteen ja treenata ryhmässä kaksi tiukempaa treeniä viikossa! Teemme 20 min kestävyys -osion sisäpyöräilysalissa ja sitten 20 min voimaa sekä 20 min kuntoa ryhmäliikuntatilassa. Suosittelemme Suunto-vyön käyttöä niin saat enemmän irti harjoituksista. Käytössä on ohjelma numero 3, jonka kunto-osio sisältää jäätävän tehokkaan reisi ja pakara -treenin. Voima-osiossa pääsee tekemään mm. rinnallevetoa ja penkkiä. Tässä treenissä on 100 prosentin tulostakuu. Jos tulokset kortissasi ei parane, saat rahasi takaisin! Ryhmä alkaa la 19.10. klo 10:35. Ke treenit ovat klo 19:05. 2.11. Pyhäinpäivän treeni on pe 1.11. klo 17:30. Yhteensä 17 huikeaa treeniä tiedossa! Aplicon jäsenetuhinta: 2 x 49 euroa, muut: 2 x 129 euroa

Ilmoittautuminen tästä linkistä: https://aplico.demo.site/yhteystiedot/ilmoittaudun-mukaan-seuraavaan-ryhmaan/

LIIKUNTAVIIKKO JA -KISA OLI HUIKEA MENESTYS

Liikuntaviikon tavoitteena on kannustaa kaiken ikäiset, kokoiset ja kuntoiset ihmiset liikkeelle ympäri Eurooppaa. Liikuntaviikon kisaan osallistui 68 eri firmaa/seuraa/yhteisöä/porukkaa. Yhteensä 831 osallistumislappua palautettiin, ja laskettiin kisaan mukaan. Mielettömät 3444 treeniä kirjautui kaiken kaikkiaan koko viikon aikana! Kisan kolme parasta olivat:
1. LYL (128 käyntiä), 2.LoPa (101 käyntiä), 3.Lohjan kaupunki (71 käyntiä)
Onnea vielä kerran voittajille ja kiitos kaikille osallistujille! Ensi vuonna uusi kisa pystyyn!

JÄSENYYKSIEMME EDUT OVAT UUDISTUNEET

Milloin viimeksi olet tarkistanut, minkä värinen avainkortti lompakostasi löytyy? Korttisi väri muuttuu jäsenyytesi keston mukaan ja sen kanssa saat myös jäsenetuja ja lahjoja itsellesi. Uutta siellä on mm. kolmen vuoden kohdalla lahja Aplico Shopista. Mikäli olet ollut jäsen 3 vuotta tai enemmän tässä kohtaa, saat nyt käydä noutamassa oman lahjasi vastaanotosta. Kahvi on ilmaista jatkossa kaikille yli 3 vuotta jäsenenä olleille ja paljon muuta. Lisäpalveluiden lahjakortit ovat olleet käytössä ja muutaman vuoden ja jäsenyytesi oikeassa kohdassa olet saanut tästä lahjakortin sähköpostiisi. Koko jäsenyyksien edut -lista on sinulla tämän postin liitteenä, ole hyvä! Mikäli korttisi on väärän värinen niin käythän vaihtamassa korttisi vastaanotossamme, niin saat edut käyttöösi. Kiitos jo etukäteen!

TÄSSÄ JÄSENYYDEN KESTO JA KORTIN VÄRI:

0-3 vuotta punainen Aplicon jäsenyys

3-5 vuotta Aplicon hopea jäsenyys

5-10 vuotta Aplicon kulta jäsenyys

Yli 10 vuotta Aplicon platina jäsenyys

Tästä klikkaamalla näet kaikki jäsenyytesi edut!

HALLOWEEN VIIKKO 28.-31.10.

Syksyn pimeät ja Halloween tekee tuloaan. Halloween viikolla on jälleen teemaan sopivia tunteja, joihin saa halutessaan pukeutua sopivasti hullutellen. Viikolla on myös suositut DJ pyöräily tuttuun tapaan. Tunnit löydät varausjärjestelmästämme. Tervetuloa mukaan hauskaan hikoiluun! Halloween-viikolla järjestetään taas jo perinteeksi muodostunut koko perheen Halloween-tapahtuma Aplicon lähimetsässä torstaina 31.10. klo 18:00 alkaen. Pukeutukaa lämpimästi, ottakaa taskulamput mukaan ja tulkaa koko perheen voimin seikkailemaan hämyiseen syysmetsään. Seikkailun jälkeen Aplicon aulassa on tarjolla kuumaa mehua. TERVETULOA! Huomioithan, että Halloween-seikkailu korvaa Pyhäinpäivä-lauantain 2.11. Taikametsän perhejumpat sekä Tanssi kuin tähti -tunnit.

TULOSSA APLICON TAPAHTUMAKALENTERISSA

Isänpäivä 10.11. -Tervetuloa Äijäjoogaan oman poikasi ja/tai isäsi kanssa.

Black Friday 29.11. -Tulossa tarjous vanhoille ja uusille jäsenillemme.

Perhekuukausi ja perhejumpat marraskuussa koko perheellesi.

 

Liikunnan iloa syksyyn toivottavat,

 

Jutta Österberg-Hurme, tj yhdessä koko henkilökunnan kanssa

Liikunta – ja Hyvinvointikeskus Aplico

info@aplico.fi, www.aplico.fi, www.facebook.com/AplicoLohja

 

Tästä pääset lukemaan Aplicon 15 vuotisesta historiasta blogistamme: http://aplicolohja.blogspot.com/2019/10/historiasta-tahan-paivaan-lohjalainen.html

 

Tästä pääset katsomaan historiamme kuvia YOUTUBE -kanavaltamme Jutan ja Päivin kanssa: https://www.youtube.com/watch?v=GuPcTQDYCHo&t=13s

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: