Valtakunnallinen liikuntaviikko 24.-30.9.

LIIKUTAAN KOKO VIIKKO YHDESSÄ 24.–30.9.2018

Liikuntapäivät -tapahtuma on maksuton, kaikille avoin valtakunnallinen liikuntatapahtuma. Liikuntapäivät järjestetään jo kuudetta kertaa ja tänä  vuonna Liikuntapäivät jatkuu koko viikon. Liikuntaviikko on osa koko  Euroopan liikuntaviikkoa. Liikuntapäivän tavoitteena on kannustaa kaiken ikäiset, kokoiset ja kuntoiset ihmiset liikkeelle.  Tämän vuoden teeman mukaa panostetaan yhdessä liikkumiseen, kanssaihmisten iloiseen inspirointiin ja ryhmätsemppaamiseen. Liikuntapäivään osallistuakseen ei tarvitse osata  mitään erityistä, vaan ihan kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan ryhmässä ja kuntosalilla  liikkumisen riemua!

APLICO HAASTA SINUT MUKAAN LIIKKUMAAN!

Haasta oman yrityksesi henkilökunta, seura tai ystäväporukka liikkumaan. Liikuntaviikon aikana kaikki yrityksesi/seurasi jäsenet saavat liikkua viikon ajan yrityksen/seuran nimissä Liikunta- ja hyvinvointikeskus Aplicossa. Käynnit kirjataan vastaanotossamme ylös. Kolme eniten käyntikertoja kerännyttä yritystä/seuraa palkitaan 1000 €, 500 € ja 200 € lahjakortilla. Lahjakortin saa käyttää haluamallaan tavalla esim. työntekijöiden TYHY-päivään. Eniten käyntikertoja keränneen ryhmän ilmoittaja palkitaan myös henkilökohtaisella 100 € lahjakortilla. Ilmoita ryhmäsi emma.ryynanen@aplico.fi tai saapukaa vain paikalle tapahtumaviikolla.

Tervetuloa mukaan valtakunnalliseen hyvinvoinnin talkoisiin!

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: