Syyskampanjasta 100 € liikuntarahaa

Terveys, ilo ja hyvä olo on meille kaikille tärkeää. Toiminnallinen keho ja hyvä kunto ovat oivat avaimet tämän saavuttamiseen. Aplicon syyskampanjassa haluamme kannustaa lohjalaiset liikkeelle ja annamme kaikille 100 euroa liikuntarahaa oman kuntoilun aloittamiseen. Liity jäseneksi tai ota oma Personal Trainer ja raha on sinun. Tervetuloa pitämään huolta omasta terveydestäsi meidän kanssamme.

  • Jäsenyydet alkaen 49,90 €
  • Tarjoukseen käytettävät personal Training-paketit alkaen 12 x

Tänä vuonna tarjontaa on enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Voit oman valintasi mukaan liikkua kanssamme klubilla kuntosalilla, ryhmäliikuntatunneilla ja ohjatusti sisällä tai ulkona. Mikäli valitset olla vielä kotona, me tuomme palvelun kotiisi livestriimeillä, etävalmennuksella ja verkossa toimivilla personal trainereilla. Valitse näistä jokin palvelu tai käytä kaikkia. Sinä päätät! Oma personal trainerimme auttavat sinut alkuun tai kirittävät parempaan vauhtiin tavoitteessasi klubilla tai kotona.

Kysy lisää tästä!

Haluan tulla tutustumaan Aplicoon ja saada kaksi kokeilukertaa!

Tästä verkkokauppaan ja tuotteisiin!

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: