Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

Syyskuun jäsentiedote ja jäsenetuja 9/2020

Maanantaista 7.9. käynnistyy Aplicon 17. syyskausi. Olemme iloisia, että saamme näin tehdä. Syksy on kuitenkin erilainen, kuten me kaikki tiedämme. Jotta voimme yhdessä liikkua ohjatusti myös sisätiloissa on erityisen tärkeää, että kaikki jäsenemme noudattavat alla olevia ohjeita. Meillä on panostettu isosti turvallisesti liikkumiseen ja tästä videosta pääset katsomaan Petran ja Riston matkassa, mitä kaikkea olemme tehneet: http://bit.ly/3gMkCXY

Muistathan, että tarjoamme myös ohjattua ulkoliikuntaa ja edelleen livestriimejä sekä kaikki oma PT palvelut ovat saatavana myös etänä tai ulkona. Tiedotteesta löydät kaikki extrat, joita olemme liikuntasi iloksi luoneet. Liikkuminen ja itsestä huolehtiminen on nyt ensiarvoisen tärkeää, että pysymme terveenä. Muistathan kysyä, jos jokin asia sinua vielä askarruttaa. Tervetuloa voimaan hyvin kanssamme. Olemme täällä sinua varten!

MITEN TOIMIMME YHDESSÄ KLUBILLA

  • Jos olet terve ja hyvinvoiva, tervetuloa treenaamaan klubille! Mikäli olet sairaana tai ollut sairaana pysythän kotona THL:n ohjeistuksen mukaisesti.
  • Käsienpesu mennen tullen on se kaikista tärkein asia. Sitoudutaan tähän yhdessä.
  • Kaikkien treenaajien tulee myös puhdistaa laitteet ja välineet käytön jälkeen. Olemme lisänneet puhdistuspisteitä koko taloon reilusti, jotta tämä on sujuvaa.
  • Suurin osa ryhmäliikunnoista ohjataan sali 1:n tilassa, niin kaikilla on riittävä tila itselleen. Kaikille tunnille otetaan kerrallaan vähemmän osallistujia, jotta tilaa on enemmän. Muistathan siis ilmoittautua tunneille, niin sinulla on varmasti paikka klubille saavuttaessa.
  • Sisäpyöräilytilassa tunteja ohjataan puolella kapasiteetista, jotta te asiakkaat voitte istua joka toisessa pyörässä ja pitää etäisyyttä muihin liikkujiin. Käytössä on aina parilliset tai parittomat pyörät ohjaajan ohjeistuksen mukaisesti.
  • Kengät on mahdollista jättää alakerran aulaan, jos saavut treenivaatteissa ja haluat olla menemättä lainkaan pukutiloihin.
  • Muistattehan kaikissa tiloissa antaa muille liikkujille tilaa ja pidetään riittävät turvavälit.
  • Matkustamisen jälkeen pidäthän karanteenia salilta THL:n voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti. Livestriimit ja etäpalvelut ovat tällöin liikuntasi tukena.
  • Mikäli haluat, että Oma PT käyttää ohjauksesi aikana maskia, pyydäthän sitä.
  • Lopuksi nautitaan liikunnasta ja siitä, että voimme liikkua niin monella tavalla ohjatusti ja yhdessä!

HYÖDYNNÄ OMA PT-TAPAAMINEN KLUBILLA, ULKONA TAI ETÄNÄ

Jäsenyyteesi kuuluu kaksi Oma PT-tapaamista vuosittain. Muistathan että Oma Personal Trainerimme ovat liikunnan alan ammattilaisia ja osaavat auttaa sinua tässä hetkessä varmasti. On sitten kyseessä tarve löytää liikunnan ilo uudelleen, tai vaikka päivittää vanha kuntosalitreeniohjelma niin heiltä saat avun. Jos koet että haluat liikkua nyt alkusyksyn etänä ryhmäliikunta-striimejä hyväksi käyttäen, voit ottaa tämän lisäksi etäyhteyden traineriisi ja katsoa mitä muuta sen lisäksi olisi hyvä tehdä. Tapaamalla livenä tai vaikka puhelimitse/Teamsillä saat varmasti apuja, ohjeita ja vinkkejä hyvinvointisi edistämiseen. Myös ulkoliikunta on mahdollista yhdessä Oma PT:n kanssa.

ETÄVALMENNUKSET SYKSYLLÄ JÄSENYYTEESI KUULUVANA

Keväällä aloitetut Etävalmennusryhmät saivat paljon kiitosta ja siksi tarjoamme näitä myös nyt syksyllä. Pidämme teistä jäsenistä edelleen huolta sekä livenä, että etänä. Etävalmennusryhmät ovat 8 viikon mittaisia valmennuksia. Kerran viikossa tapaat valmentajan etänä ja saat seuraavan viikon ohjeet. Etävalmennus antaa sinulle mahdollisuuden suorittaa harjoituksen missä tahansa, koska tahansa. Lisätietoa ryhmien sisällöstä saat valmentajilta. Voit ilmoittautua suoraan valmentajalle tai: info@aplico.fi

Etävalmennusryhmä Juoksuharjoittelu aloittelijat / Jussi

Ma klo 17:00 21.9.alkaen, jussi.huttunen@aplico.fi

Etävalmennusryhmä Tehotreeni / Risto

Ma klo 15:00 21.9.alkaen, risto.viranen@aplico.fi

Etävalmennusryhmä Kehonhuolto / Petra L

Ke klo 15:30 23.9. alkaen, petra.lindberg@aplico.fi

TAPAHTUMAKALENTERIN ULKOLIIKUNNAT SYKSYLLÄ

Kesän tapahtumakalenteritunnit ulkona osoittautuivat hyvin suosituiksi. Palautteet näistä tunneista saivat meidät tekemään päätöksen, että näitä jatketaan myös syksyllä. Tässä alla näet syksyn ensimmäisten viikkojen tarjontaa. Nämä ovat extraa sinulle jäsenyyteesi ja tuntikalenterissamme. Muistathan varata paikkasi ajoissa tuntivarausjärjestelmästä, että mahdut mukaan.

Kuntopiiri Aplicon Outdoorissa / Miikka, tiistaisin 15.9.-29.9. klo 18-18:45

Ulkotreeni Harjulla / Joakim, maanantaisin 5.-19.10. klo 18:10-18:55

Mäkitreeni Aplicon metsässä / Christian, torstaisin 29.10.-12.11. klo 17:00-17:45

TUNTIEN VARAAMINEN ENNAKKOON ON NYT SUOSITELTAVAA

Näin kauden alkaessa on ensiarvoisen tärkeää, että muistetaan kaikki varata paikka ohjatuille tunneille ennakkoon. Kun varaatte paikkoja ennakkoon, me näemme, onko tarvetta lisätä joitain tunteja tarjontaan. Esimerkiksi sisäpyöräilyssä on vain puolet pyöristä käytössä, jotta turvavälit säilyvät, niin oletettavaa on, että tunnit ovat ajoittain täysiä. Näin sinä tiedät aina, että paikka on ja jonojen kasvaessa me osaamme reagoida asiaan ja palvella suuremmalla määrällä tunteja. Myös Neidonkeitaan vesijumpan osallistujamäärä on rajoitettu. Muistattehan ilmoittautua aina myös tälle tunnille meidän varausjärjestelmän kautta.

KAIPAATKO TREENIKAVERIA?

Meiltä on kysytty, milloin on seuraava kaverikampanja? Toteutamme nyt toiveen ja se alkaa tänään ja on voimassa koko syyskuun. Kampanja on perinteinen ja tuttu, eli kun ystäväsi tai joku perheenjäsen liittyy syyskuun aikana jäseneksi ja jäsensopimusta kirjoittaessa kertoo nimesi, saat sinä yhden maksuttoman liikuntajakson lahjaksi. Voitte tulla myös tutustumaan yhdessä ja asiakaspalvelumme kertoo teille lisää. Jäsenenä sinulla on sopimuksessasi aina mahdollisuus tuoda ystävä tai perheenjäsen kokeilemaan palveluitamme kerran maksutta vastaanoton aukioloaikoina. Tervetuloa liikkumaan yhdessä!

SYYSKAMPANJASTA 100 EUROA OMAAN PT PAKETTIIN

Aplicon syyskampanjassa haluamme tukea mahdollisuutta ottaa puhtia liikkumiseen personal trainerin kanssa. Annamme kaikille 100 euroa liikuntarahaa tätä varten. Ota oma Personal Trainer ja 12 kerran paketti tai enemmän, niin raha on sinun. Ota yhteys omaan treenariisi ja hän kertoo tästä mielellään lisää. etunimi.sukunimi@aplico.fi

SYKSYN VALMENNUSRYHMÄT

Suositut valmennukset alkavat taas syys-lokakuussa. Ryhmiä ohjataan sekä kuntosalilla että sali 2 tilassa. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu heti, jos kaipaat apua omaan harjoitteluusi. Valmennusryhmien kesto on 12 viikkoa. Ryhmä tapaa viikoittain ja saa tämän lisäksi omatoimisia harjoitteita. Ryhmälle perustetaan myös oma Facebook-ryhmä, jossa valmentaja antaa lisäohjeita sekä vastaa kysymyksiin. Tästä pääset tutustumaan syksyn ryhmiin: https://bit.ly/3i2B7jS

SYKSYN KURSSITARJONNASTA

Aplicossa tarjoamme monia kursseja peruspalveluidemme lisäksi. Nämä ovat jäsenetuhinnoin omille jäsenillemme, mutta samalla myös avoimia kenelle tahansa. Kurssit ovat pääasiassa kestoltaan 4 viikkoa tai 8 viikkoa. Uutta tämän syksyn kurssitarjonnassa ovat Laitepilates-kurssit. Laitepilates harjoittelu ylläpitää lihastasapainoa ja lihaskalvojen kimmoisuutta, sekä kehittää tehokkaasti kehonhallintaa ja tuntemusta. Laitepilates harjoittelussa käytetään Joseph Pilateksen kehittämiä Pilates laitteita, joiden avulla voidaan monipuolisesti vahvistaa kehoa ja lisätä liikkuvuutta. Laitteissa vastus tulee jousista, joiden kiristyminen myötäilee lihaksen luonnollista työtä. Tästä linkistä pääset ilmoittautumaan kurssille: http://bit.ly/3lCo0by

LASTEN JA NUORTEN LIIKUNTA SYKSYLLÄ 2020

Aplicon lastenliikuntatunnit liikuttavat lapsia ja koko perhettä monipuolisesti. Meille on tärkeää opettaa lapselle liikkumisen malli jo pienestä pitäen. Tunneillamme kokeneet lastenliikunnanohjaajat ottavat lapset huomioon yksilöinä, ja leikin ohella harjoittelemme perusliikuntataitoja sekä ryhmässä toimimista. Perheliikuntatunneilla liikutaan yhdessä aikuisen kanssa. Karhupaini ja Tanssi kuin tähti- tunnit ovat lasten omia tunteja. Nuorten kurssilla opitaan kuntosaliharjoittelun salat turvallisesti ja rennossa ilmapiirissä. Ohjaajan opastuksella harjoitellaan käyttämään laitteita ja sopivia painoja.  Kurssilta saat myös oman kuntosaliohjelman. Kuntosalin lisäksi tutustutaan kehonhuoltoon ja
ryhmäliikuntaan ryhmän toiveiden mukaan. Nuorten kurssin jälkeen saa liittyä Aplicon jäseneksi ja käyttää palveluja omatoimisesti. Nämä nuorten kurssit ovat 13-15- vuotiaille nuorille.

Tutustu lisää ja ilmoittaudu: https://bit.ly/3lJ93nZ

APLICON SYYSMARKKINAT ON SIIRRETTY KEVÄÄLLE 2021

Olemme päättäneet siirtää suunnitellut syysmarkkinat keväälle 2021. Syynä siirtämiseen on asiakkaidemme ja lohjalaisten turvallisuus ja terveys vallitsevassa maailmantilanteessa. Avin linjaamat kohdat ovat suunnitelluilla markkinoilla osittain haasteellista toteuttaa ja näin ollen päädyimme siihen, että emme halua vetää tapahtumaa läpi, ennen kuin se on turvallista. Toimintamme kulmakiviä ovat terveys, ilo ja hyvä olo ja haluamme tätä noudattaa tässäkin tilanteessa ja olla edelleen vastuullinen paikallinen toimija.

Syyskauden liikuntatunnit ovat varattavissa varausjärjestelmässä. Varaa omasi ja nähdään tunneilla. Ota livestriimeistä vielä lisää puhtia liikuntaviikkoon, kun voit treenata missä ja milloin tahansa!

Hyvää oloa ja terveyttä sinulle toivottaen,

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico Oy

 

Jutta Österberg-Hurme, yhdessä koko henkilökunnan kanssa

info@aplico.fi

019 312 880

www.aplico.fi

 

 

Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: