Liikunta- ja Hyvinvointikeskus • 050-356 3045info@aplico.fi

5.9. Aplicon syysmarkkinat ja syysviuhahdus ovat siirretty keväälle 2021

Liikunta-ja Hyvinvointikeskus Aplico on 27.8. päättänyt siirtää suunnitellut syysmarkkinat keväälle 2021. Syynä siirtämiseen on asiakkaidemme ja lohjalaisten turvallisuus ja terveys vallitsevassa maailmantilanteessa. Avin linjaamat kohdat ovat suunnitelluilla markkinoilla osittain haasteellista toteuttaa ja näin ollen päädyimme siihen, että emme halua vetää tapahtumaa läpi, ennenkuin se on turvallista. Toimintamme kulmakiviä ovat terveys, ilo ja hyvä olo ja haluamme tätä noudattaa tässäkin tilanteessa ja olla edelleen vastuullinen paikallinen toimija.

Mikäli yrityksenne haluaa toimittaa mainoksen tai jo suunnitellun kampanjan meille, toimitamme sen ilolla asiakkaillemme. Toivomme, että ymmärrätte tämän valitettavan ratkaisumme ja olette ilolla mukana kevään tapahtumassamme.

http://www.avi.fi/web/avi/-/syyskuussa-saa-jarjestaa-myos-yli-50-hengen-tapahtumia-kun-niiden-turvallisuus-varmistetaan

 width=

Aplicon perinteiset kevätmarkkinat saavat paikan tänä vuonna syyskuun ensimmäiseltä lauantailta 5.9.2020. Päivä on yrittäjänpäivä ja haluammekin tarjota kaikille yrityksille ja seuroille mahdollisuuden näkyä tapahtumassamme, sillä yhteistyössä on voimaa. Mm. LUU on mukana tapahtumassa järjestämässä ”syysviuhahdus” -juoksutapahtumaa.

 width=

 

Aplicon järjestämänä on markkinoilla ulkojumppaa, kirpputori, markkina-alue, buffetti ja paljon ohjelmaa lapsiperheille. Mölyapinat soittavat keikan lapsille ja lapsenmielisille. Tervetuloa mukaan viettämään yrittäjänpäivää kanssamme!

Haluatko sinä ja yrityksesi mukaan tapahtumaan? Ota yhteyttä: info@aplico.fi tai klikkaa tästä ja lähetä meille viesti!

 

Perinteinen “kevätviuhahdus” juostaan tänä vuonna Aplicon Syysmarkkinoiden yhteydessä “Syysviuhahduksena”. Ilmoittautua voi 4.8.2020 alkaen Aplicon vastaanotossa sekä www.luusport.fi Voit kulkea 5 km tai 10 km juosten tai kävellen. Paras asu palkitaan erikseen, joten lupa hassutteluun on myönnetty!

 width=
Jaa tämä sivu
Facebook
Twitter

Kyllä, haluan varata ajan kokeilutreeniin 35 €

Haluatko tulla tutustumaan meidän Personal Training-palveluumme? Haluamme tarjota sinulle 35 € kokeiluhinnalla yhden treenin valitsemasi personal trainerin kanssa. Voit myös kokeilla tuotetta X-Method, jolloin voit valita valikosta sen ja ohjaamme sinulle siitä näytetunnin kuntosalilla. Täytä oheinen lomake niin tavataan pian kokeilutreenin merkeissä.
Valitse X-method tai Personal Trainer: